0


Mobi nima naročnine - uporabljati ga začnete takoj.

 • Izberite si eno številko in jo kličite brezplačno

 • Brezskrbni in ugodni zakupi enot (zakup enot za vsak žep)

 • Zakupe ali polnitve lahko plača naročnik

 • Brezplačen prejem GB

 • LTE-hitrost brezplačno

 • Brez pogodbe
  in naročnine


 • SAMO 1 €
 • KODA: SIMMOBI

Paket MultiSIM MOBI

Naročite Mobi MultiSIM po akcijski ceni 1 €. Za uveljavitev popusta pri nakupu vpišite kodo SIMMOBI. Akcijska cena velja do 31. 12. 2022.

8,50 € 1 €
KUPI
Mobi MultiSIM

  Vrednostnice MOBI

  V E-trgovini so na voljo vrednostnice za 5, 10 € in 20 €. Polnjenje z vrednostno kartico je preprosto - 24 ur na dan, vse dni v letu.


  od 5 €
  KUPI
  Mobi vrednostnica

  Prvi mobitel in prva pogodba

  Kdaj je pravi čas? Kako postaviti pravila? Katere aplikacije lahko otrok uporablja? To je le nekaj vprašanj, s katerimi se ob odraščanju otrok soočamo starši. Skupaj s predstavniki organizacije Logout smo pripravili nekaj nasvetov, kako otroku pomagati postati odgovoren uporabnik.

  Priporočamo, da z otrokom podpišete Prvo pogodbo, v kateri se z otrokom vnaprej dogovorite o pravilih uporabe mobitela, nagradah in posledicah. Prvo pogodbo dobite tukaj.
  Za svetovanje o varni rabi interneta obiščite www.logout.si ali pokličite brezplačno številko 080 7376.  Zagotovite si brezplačne gigabajte

  Ko v svojem paketu Mobi potrebujete več prenosa podatkov, spomnite svoje bližnje, da z vami delijo gigabajte, ki jih imajo v svojem naročniškem mobilnem paketu. Večkrat v mesecu vam lahko podarijo 1, 5, 10 ali 20 GB, vi pa boste lahko tako brezskrbno uporabljali internet.

  KAKO PREJMETE GB?
  SAMO PRI TELEKOMU SLOVENIJE

  Zakupi

  Izberite zakup glede na svoje potrebe in navade.

  Zakup
  Cena
  Klici in sporočila znotraj
  mobilnega omrežja Telekoma Slovenije
  Klici in sporočila v Sloveniji
  ali v območju EU-tarife
  Količina podatkov
  Ključna beseda na 1917
  ČVEKAJ MOBI
  7,95 €
  neomejeno
  3000
  3 GB
  CVEKAJ MOBI
  MINI MOBI
  3,95 €
  /
  400
  400 MB
  NONSTOP MINI MOBI

  Mobilne storitve za najmlajše in tiste malo starejše otroke

  Veliko staršev se najprej odloči za predplačniški mobilni paket Mobi, ki otroku omogoča, da za klice, sporočila in dostop do interneta porabi le toliko, kot ima prednaloženega stanja na računu. Otrok se z Mobijem nauči preudarno razpolagati s sredstvi na svojem računu, staršem pa Mobi omogoča nadzor nad stroški.

  Odločite se lahko tudi za naročniško razmerje. Za otroke med 6. in 15. letom smo pripravili Ugodnost Otrok, s katero izkoristite 5 € popusta na naročnino paketa Naj A. Na voljo pa je tudi podrejeno naročniško razmerje Druga številka, ki ga lahko vključite, če imate mobilni paket Naj B ali Naj C.
  Naročniški paket omogoča tudi nakup mobitelov po akcijskih cenah.


  Brezskrbni, tudi ko otrok ni z vami!

  • V ROZA IN MODRI BARVI
  • PRIPOROČAMO Z MULTISIM MOBI


  Forever otroška ura
  KW-60

  Forever KW-60 pametna otroška ura omogoča lociranje vašega otroka, uporabljate pa jo lahko tudi za opravljanje telefonskih klicev.
  Ura rabi pri pošiljanju podatkov o lokaciji dostop do mobilnega interneta, zato priporočamo v kombinaciji s predplačniškim paketom Mobi.


  28,80 €
  KUPI V ROZA BARVI

  KUPI V MODRI BARVI
  Forewer KW-60 roza

  Koraki za uporabo pametne otroške ure s funkcijo klicanja

  1.

  Pred vstavitvijo kartice SIM v uro jo vstavite v mobitel in tam v nastavitvah izključite varnostno kodo PIN.

  2.

  Na novi MultiSIM Mobi je 5 € dobroimetja, račun pa lahko polnite na različne načine.

  3.

  Za pošiljanje podatkov o lokaciji mora imeti ura dostop do mobilnega interneta (vsaj 1 GB podatkov). Storitev lahko vključite v Mojem Telekomu ali z SMS-om, tako da pošljete PP (za prenos podatkov) oz. LTE (za hitri internet LTE) na 1917.

  4.

  Priporočamo predplačniški paket Mobi in vklop paketa Čvekaj Mobi s 3 GB podatkov. Naročniki Telekoma Slovenije pa lahko delite GB tudi prek SMS-a ali Mojega Telekoma.

  5.

  Ne pozabite nastaviti Moje številke Mobi, ki jo lahko kličete brezplačno.  Pametna ura Forever KW-60 za otroke

  Forever KW-60 je tipična predstavnica tega razreda pametnih ur, saj je po velikosti prilagojena otroški roki z zaslonom diagonale 1,44 cm. Ura se povezuje v omrežje LTE prek kartice microSIM in podpira tako podatkovne storitve kot tudi klicanje prek vgrajenega mikrofona in zvočnika ter sprejemanje sporočil SMS. Druge funkcionalnosti vključujejo budilko, časovnik, svetilko, klepet, fotoaparat in nekaj osnovnih iger, otroci pa so navdušeni tudi nad animiranim ozadjem. Pri običajni rabi baterija zdrži do 3 dni.

  TEST NA DLANI

                                                                    
   


  Sledite nam na družbenih omrežjih

  Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

  Pišite nam

  Prosimo, izberite vrsto sporočila: