0


Mobi nima naročnine - uporabljati ga začnete takoj.

 • Izberite si eno številko in jo kličite brezplačno

 • Brezskrbni in ugodni zakupi enot (zakup enot za vsak žep)

 • Zakupe ali polnitve lahko plača naročnik

 • Brezplačen prejem GB

 • LTE-hitrost brezplačno

 • Brez pogodbe
  in naročnine


NOVO: Otroška pametna ura

Če je vaš otrok še premajhen za uporabno pametnega mobitela ali enostavno ne želite, da ima dostop do interneta, klicanja neznanih številk oziroma da preživlja preveč časa na zaslonu, vam svetujemo nakup otroške pametne ure.

Z otroško pametno uro boste lahko brez skrbi vsakič, ko otroka ne bo z vami.


PREVERITE PAMETNO URO maXlife

VEČ INFORMACIJ O PAMETNI URI

Imej podvojene količine za vedno

Vsi uporabniki Mobi, ki boste v obdobju od 1. 6. 2022 do 31. 7. 2022 aktivirali predplačniški mesečni zakup Čvekaj Mobi, boste pridobili podvojene količine in jih obdržali do preklica.1

Za vklop pošlji SMS s ključno besedo CVEKAJ MOBI na 1917.

PODVOJENE KOLIČINE ZA VEDNO

Brezskrbna uporaba mobilnega interneta na Hrvaškem

Da bodo vaše počitnice na Hrvaškem res brezskrbne, si zagotovite dovolj gigabajtov v mobilnem omrežju Hrvatskega Telekoma. Na voljo imate dva zakupa – HR-internet in HR-internet Plus.

Preveri več


Brezskrbni, tudi ko otrok ni z vami!

 • V ROZA IN MODRI BARVI
 • VKLJUČNO S KARTICO MULTISIM MOBI


maXlife otroška ura
MXKW-300

Otroška ura maXlife MXKW-300 je pametna ura namenjena otrokom. Opremljena je s številnimi uporabnimi funkcijami kot so: lokacija LBS, kamera, opcijo telefonskih pogovorov, imenik, funkcija SOS klica, sprejemanje in pošiljanje SMS sporočil, iskanje in lociranje ure, matematična igra, glasovna sporočila in svetilka.


29,50 €
KUPI V MODRI BARVI

KUPI V ROZA BARVI
maXlife pametna otroška ura MXKW-300

Koraki za uporabo pametne otroške ure s funkcijo klicanja

1.

Pred vstavitvijo kartice SIM v uro jo vstavite v mobitel in tam v nastavitvah izključite varnostno kodo PIN.

2.

Na novi MultiSIM Mobi je 5 € dobroimetja, račun pa lahko polnite na različne načine.

3.

Za pošiljanje podatkov o lokaciji mora imeti ura dostop do mobilnega interneta (vsaj 1 GB podatkov). Storitev lahko vključite v Mojem Telekomu ali z SMS-om, tako da pošljete PP (za prenos podatkov) oz. LTE (za hitri internet LTE) na 1917.

4.

Priporočamo predplačniški paket Mobi in vklop paketa Čvekaj Mobi s 3 GB podatkov. Naročniki Telekoma Slovenije pa lahko delite GB tudi prek SMS-a ali Mojega Telekoma.

5.

Ne pozabite nastaviti Moje številke Mobi, ki jo lahko kličete brezplačno.
Prvi mobitel in prva pogodba

Kdaj je pravi čas? Kako postaviti pravila? Katere aplikacije lahko otrok uporablja? To je le nekaj vprašanj, s katerimi se ob odraščanju otrok soočamo starši. Skupaj s predstavniki organizacije Logout smo pripravili nekaj nasvetov, kako otroku pomagati postati odgovoren uporabnik.

Priporočamo, da z otrokom podpišete Prvo pogodbo, v kateri se z otrokom vnaprej dogovorite o pravilih uporabe mobitela, nagradah in posledicah. Prvo pogodbo dobite tukaj.
Za svetovanje o varni rabi interneta obiščite www.logout.si ali pokličite brezplačno številko 080 7376.Zagotovite si brezplačne gigabajte

Ko v svojem paketu Mobi potrebujete več prenosa podatkov, spomnite svoje bližnje, da z vami delijo gigabajte, ki jih imajo v svojem naročniškem mobilnem paketu. Večkrat v mesecu vam lahko podarijo 1, 5, 10 ali 20 GB, vi pa boste lahko tako brezskrbno uporabljali internet.

KAKO PREJMETE GB?
SAMO PRI TELEKOMU SLOVENIJE

Zakupi

Izberite zakup glede na svoje potrebe in navade.

Zakup
Cena
Klici in sporočila znotraj
mobilnega omrežja Telekoma Slovenije
Klici in sporočila v Sloveniji
ali v območju EU-tarife
Količina podatkov
Ključna beseda na 1917
ČVEKAJ MOBI
7,95 €
neomejeno
3000 6000
ob aktivaciji do 31. 7. 20221
3 GB 6 GB
ob aktivaciji do 31. 7. 20221
CVEKAJ MOBI
MINI MOBI
3,95 €
/
400
400 MB
NONSTOP MINI MOBI

Mobilne storitve za najmlajše in tiste malo starejše otroke

Veliko staršev se najprej odloči za predplačniški mobilni paket Mobi, ki otroku omogoča, da za klice, sporočila in dostop do interneta porabi le toliko, kot ima prednaloženega stanja na računu. Otrok se z Mobijem nauči preudarno razpolagati s sredstvi na svojem računu, staršem pa Mobi omogoča nadzor nad stroški.

Odločite se lahko tudi za naročniško razmerje. Za otroke med 6. in 15. letom smo pripravili Ugodnost Otrok, s katero izkoristite 5 € popusta na naročnino paketa Naj A. Na voljo pa je tudi podrejeno naročniško razmerje Druga številka, ki ga lahko vključite, če imate mobilni paket Naj B ali Naj C.
Naročniški paket omogoča tudi nakup mobitelov po akcijskih cenah.

 • SAMO 1 €
 • KODA: SIMMOBI

Paket MultiSIM MOBI

Naročite Mobi MultiSIM po akcijski ceni 1 €. Za uveljavitev popusta pri nakupu vpišite kodo SIMMOBI. Akcijska cena velja do 31. 12. 2022.

8,50 € 1 €
KUPI
Mobi MultiSIM

  Vrednostnice MOBI

  V E-trgovini so na voljo vrednostnice za 5, 10 € in 20 €. Polnjenje z vrednostno kartico je preprosto - 24 ur na dan, vse dni v letu.


  od 5 €
  KUPI
  Mobi vrednostnica


  OPOMBE
  Čvekaj Mobi je predplačniški mesečni zakup za samodejno dodeljevanje količin vsakih 30 dni in velja do preklica. V promocijskem obdobju od 1. 6. do 31. 7. 2022 uporabnik pridobi podvojene količine Čvekaj Mobi in jih obdrži do preklica. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje 30-dnevno obdobje. Opravljene storitve nad vključeno količino zakupa se zaračunavajo po ceniku. Za preklic uporabnik pošlje SMS z ukazom CVEKAJ MOBI IZKLOP na 1917. Za več informacij obiščite prodajno mesto Telekoma Slovenije, www.telekom.si ali pokličite na brezplačno številko 080 8000. Telekom Slovenije, d. d.  Sledite nam na družbenih omrežjih

  Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

  Pišite nam

  Prosimo, izberite vrsto sporočila: