Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Sporočila za medije

16. 2. 2024

Osnovnošolci iz Sežane so spoznavali, kako se izogniti pastem v digitalnem svetu

Na mlade v digitalnem svetu prežijo številne nevarnosti, hkrati pa digitalno okolje odpira tudi priložnosti. O tem, pa tudi o varnih spletnih zmenkarijah in spletnem groomingu, je v sredo, 14. februarja, ki je tudi mesec varne rabe interneta, na osnovni šoli Srečka Kosovela v Sežani potekala interaktivna delavnica, ki se je je udeležilo 58 učencev od 4. do 9. razreda; nekateri med njimi šele vstopajo, drugi pa so že dlje časa prisotni v digitalnem svetu.

1. 2. 2024

Telekom Slovenije opozarja na velik porast spletnih zlorab in kibernetskih napadov

V Telekomu Slovenije ob pričetku meseca varne rabe interneta opozarjajo, da se število spletnih zlorab in kibernetskih napadov na posameznike, podjetja in organizacije povečuje. V Centru kibernetske varnosti in odpornosti strokovnjaki Telekoma Slovenije ob pomoči sodobne tehnologije varnostne dogodke podrobno spremljajo, analizirajo in se nanje odzivajo 24 ur na dan. V letu 2023 so zaznali kar za 85 % več varnostnih incidentov kot v letu pred tem. Vse več je zlorab osebnih podatkov, vključno z gesli in podatki plačilnih kartic.

18. 1. 2024

Telekomu Slovenije tretje leto zapored prestižni mednarodni certifikat Top Employer

Predstavniki organizacije Top Employers Institute, ki predstavlja mednarodni strokovni standard na področju trajnostnih in kadrovskih praks, ki jih podjetja izvajajo za svoje zaposlene, so danes Telekomu Slovenije že tretje leto zapored podelili prestižni certifikat Top Employer.

11. 1. 2024

Telekom Slovenije priklop na optiko omogoča že več kot 460.000 gospodinjstvom, s 5G pokriva več kot 60 % prebivalstva

Telekom Slovenije, ki upravlja največje mobilno in optično omrežje v državi, priklop na svoje optično omrežje omogoča že več kot 460.000 slovenskim gospodinjstvom, skupaj z odvisno družbo GVO, ki gradi in vzdržuje širokopasovna optična omrežja, pa pol milijona gospodinjstvom. Ob tem intenzivno in skrbno vlaga tudi v krepitev in razvoj najsodobnejših mobilnih tehnologij.

4. 12. 2023

Telekom Slovenije do 8. januarja na televiziji odpira shemo Mega HD, opciji Cinestar TV Premiere in Balkan ter nova TV-programa za pse Happy Puppy in Dog TV

Ob vstopu v praznični december in ob 5. obletnici TV-platforme NEO, ki je z glasovnim upravljanjem v slovenske domove prinesla popolnoma novo izkušnjo spremljanja vsebin, Telekom Slovenije praznuje s svojimi naročniki.

29. 11. 2023

Telekom Slovenije in Xiaomi sta predala donacijo 5.000 evrov društvu OnkoMan

Telekom Slovenije in Xiaomi sta z donacijo v višini 5.000 evrov podprla aktivnosti, ki jih za ozaveščanje o pomenu preventive in zgodnjega odkrivanja raka izvaja Slovensko onkološko društvo za moške OnkoMan.

29. 11. 2023

Telekom Slovenije presegel 200.000 maloprodajnih fiksnih širokopasovnih priključkov, jubilejni uporabnik je iz Maribora

Telekom Slovenije, ki upravlja z največjim fiksnim in mobilnim omrežjem v državi, je v teh dneh dosegel nov mejnik, saj je presegel 200.000 maloprodajnih fiksnih širokopasovnih priključkov.

23. 11. 2023

Telekom Slovenije je vzpostavil prvo demonstracijsko okolje zasebnega mobilnega 5G-omrežja

Z razvojem pete generacije mobilne telefonije (5G) so z vse hitrejšim prenosom podatkov, s krajšimi odzivnimi časi in z izjemno nizko zakasnitvijo vzpostavljeni pogoji za uvajanje zasebnih mobilnih omrežij, ki bodo gospodarstvu omogočila nadaljnjo digitalizacijo.

16. 11. 2023

Nogometna vročica se stopnjuje: Telekom Slovenije bo ogled zadnjih dveh tekem slovenske reprezentance omogočil vsem svojim naročnikom televizije

Slovensko nogometno reprezentanco v kvalifikacijah za uvrstitev na Euro 2024 čakata le še dve izjemno pomembni tekmi. Nogometna vročica med navijači se stopnjuje, saj je Slovenija, ki vodi v predtekmovalni skupini H, na pragu zgodovinskega uspeha.

3. 11. 2023

Telekom Slovenije in Xiaomi z donacijo društvu OnkoMan za ozaveščanje o raku prebavil pri moških

Telekom Slovenije in Xiaomi bosta tudi v letošnjem novembru, ki je mesec ozaveščanja o raku pri moških, z donacijo v višini 5.000 evrov že četrto leto zapored podprla Slovensko onkološko društvo za moške OnkoMan.

26. 10. 2023

Telekom Slovenije in Samsung že 16 let podpirata Združenje Europa Donna Slovenija

Telekom Slovenije in Samsung sta v podporo aktivnostim za ozaveščanje o raku dojk Darji Molan, koordinatorici projektov in programov pri Združenju Europa Donna Slovenija, predala donacijo v višini 10.000 evrov.

23. 10. 2023

V zadnjih dveh letih se je število uporabnikov mobilne denarnice VALÚ skoraj podvojilo

Uporabniki pametne denarnice VALÚ so v zadnjem letu prek mobitela opravili za več kot 2 milijona transakcij, vrednost povprečne transakcije pa se je od leta 2019 do danes povečala za tretjino.

12 od 214

Kontakt za novinarje

Katarina Prešeren