Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

3 razlogi zakaj izbrati e-račun

Z e-računom prihranite čas in denar, če oddate vlogo v oktobru pa sodelujete še v nagradni igri za Samsung TV.

Če še nimate e-računa, je oktober najboljši mesec, da si ga omislite. Zakaj? Ker je e-račun brezplačen, ekološki, omogoča lažje urejanje in arhiviranje, do konca meseca pa z naročilom e-računa lahko sodelujete še v nagradni igri za Samsung TV.

 

E-račun je brezplačen

Z e-računom prihranite. Ko tiskan račun, ki je plačljiv, zamenjate za e-račun, se spremeni le način pošiljanja. In brez skrbi, naročilo je res preprosto, najhitreje to storite prek Mojega Telekoma, lahko pa tudi prek spletnega obrazca, ali v Telekomovih centrih ali pri posrednikih.

 

E-račun je ekološki

To je jasno, brez papirja in potrebe po tiskanju ter pošiljanju po pošti smo bolj ekološki. E-račun lahko prejmete na e-naslov ali kar v spletno banko, kjer ga s klikom tudi sami poravnate. Če poskrbite še za direktno obremenitev, pa vam ni treba storiti prav nič – račun poravna banka z vašega tekočega računa. Vam ni treba niti klikniti :)

 

Bonbončki: Dodatne točke programa zvestobe in nagradna igra

Vsi člani programa zvestobe, ki se odločite za prejemanje e-računa namesto papirnatega, dobite dodatnih 100 točk programa zvestobe. Točke lahko zamenjate za različne popuste in ugodnosti, na primer napolnite račun Mobi, si s točkami znižate mesečni račun ali pa si privoščite ogled filma iz videoteke DKino. Za več idej preverite novosti prejšnjega meseca, priporočamo Barbie, Top Gun: Maverick, otrokom pa risanko Ruby, najstniški kraken.

 

Če do konca meseca oddate vlogo za prejemanje e-računov, sodelujete v nagradni igri ter se potegujete za televizor Samsung.