0
​​​​

Ponudba za mlade NekiNeki prinaša

 • BLISKOVIT
  INTERNET

  Hitri internet LTE/4G+ do 300/50 Mbit/s v domačem omrežju

 • VELIKO PODATKOV
  DOMA N V EU

  Do 140 GB za prenos podatkov doma in do 10814 MB v EU-tarifi.

 • NEOMEJENA
  KOMUNIKACIJA

  Neomejeni klici in sporočila SMS/MMS doma in v EU-tarifi

 • UGODNEJE Z
  NekiNeki

  3 € popusta na paketih
  Naj B in Naj C

 • STARO
  ZA NOVO

  Znižajte si ceno novega mobitela

 • SUPER UGODNE
  NAPRAVE

  Bogat nabor ugodnih naprav in mobitelov

 • DODATNA GARANCIJA

LG Q60

LG Q60 ima super širokokotno kamero s 120° kotom zajemanja slike, standardno 16 MP kamero in kamero z globinskim senzorjem.

od 24 x 5 € / mesec 60 € enkrat
KUPI
 • IZJEMNA AKCIJA

LG K40

LG K40 je opremljen s hitrim, osem-jedrnim procesorjem in v kombinaciji z 32 GB spomina omogoča gladko delovanje ter večopravilnost.

od 24 x 2,50 € / mesec 120 € enkrat

KUPI

Ponudba paketov Naj z Ugodnostjo NekiNeki

​​
​​​
NekiNeki

NekiNeki je kanal na YouTubu, na katerem z mladimi ustvarjamo vsebine za mlade. NekiNeki na sceno prinaša dva sveža YouTuberja, Majo in Lovra, njima pa se pridružujejo še drugi zanimivi posamezniki. Kanal mladi (so)ustvarjajo sami, vsak petek pa tako ponuja neki za lajf, neki naokrog, neki novga, neki za foro, neki o uspehu. Predvsem pa ponuja zabavo z aktualnimi vsebinami in navdušuje z jasno izraženimi stališči.

Obišči NekiNeki

Koliko pa je 140 GB prenosa podatkov?

 • %
  2.400 UR GLASBE

  običajni formati

 • 70.000 SNAPOV

  dolžine 10 s

 • 350 UR YOUTUBE VIDEOV

  resolucije 480 p

Opombe

1​Naročniško razmerje s paketom Naj A, B ali C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov zaračuna skladno s cenikom. Podrobnosti ugodnost Poveži in prihrani (tudi za naročnike novih fiksnih paketov NEO) so v prodajni ponudbi na www.telekom.si.

2​Ugodnost za mlade NekiNeki je namenjena zasebnim uporabnikom, naročnikom med 15. in 31. letom, in prinaša 3 EUR popusta na mesečno naročnino paketa Naj B oz. Naj C. Ugodnost za mlade Neki Neki se je mogoče uveljavljati na največ enem mobilnem naročniškem razmerju in je predstavljena v prodajni ponudbi.

3Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

4Naročniško razmerje s paketom Naj C z akcijsko mesečno naročnino 22,99 EUR (z ugodnostjo Poveži in prihrani 19,99 EUR) lahko v promocijskem obdobju od 1. 9. do 31. 10. 2019 sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Navedena akcijska mesečna naročnina velja, dokler ima uporabnik paket Naj C. Ugodnost znižane mesečne naročnine paketa Naj C v višini 5 EUR mesečno velja tudi od 1. 11. 2019 na takrat veljavno mesečno naročnino, ki se pri paketu Naj C spremeni na 28,99 EUR.

Z dnem 1. 11. 2019 se mesečne naročnine paketov Naj spremenijo. Naročnina paketa Naj A se spremeni na 15,99 EUR, Naj B na 22,99 EUR in Naj C na 28,99 EUR.Prodajne ponudbe

Prodajna ponudba Naj B
Prodajna ponudba Naj C
Prodajna ponudba Akcijska mesečna naročnina paketa Naj C
Prodajna ponudba Ugodnost za mlade NekiNeki
Navodila za sklenitev naročniškega razmerja za mlade


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: