0

Plačilo različnih digitalnih vsebin prek računa Telekoma Slovenije vam prinaša različne prednosti

  • hitro, varno in enostavno plačilo
  • pregled izvedenih plačil na računu za mobilne storitve
  • možnost povišanja mesečnega limita

Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije lahko prek storitve Plačevanje digitalnih vsebin (ang. DCB – Direct Carrier Billing) vse nakupe digitalnih vsebin pri različnih ponudnikih poravnate z mesečnim računom Telekoma Slovenije.

Plačilo z računom Telekoma Slovenije je naročnikom mobilnih storitev omogočeno pri nakupih digitalnih vsebin pri različnih ponudnikih z mobilno napravo Android ali iOS, v katero je vstavljena aktivna kartica SIM Telekoma Slovenije. Opravljeni nakup se vam bo zaračunal na mesečnem računu Telekoma Slovenije.

Uvedba enotnega limita porabe pri storitvah z dodano vrednostjo

Skladno z zakonodajo, 1. 10. 2022 uvajamo storitev Limit storitve z dodano vrednostjo za naročnike mobilnih in fiksnih storitev

Kako aktiviram Plačevanje digitalnih vsebin?

Ko želite prvič izbrati omenjeno vrsto plačila, najprej povežite svoj uporabniški račun pri ponudniku digitalne vsebine s svojo mobilno številko, pri tem pa se je treba nahajati v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Nadaljnji nakupi so možni tudi prek brezžičnega omrežja WiFi in v gostujočem omrežju. Limit storitve Plačevanje digitalnih vsebin je nastavljen na 60 EUR z DDV in velja za posamezni mesec. Višino mesečnega limita pa lahko tudi spremenite, in sicer do največ 300 EUR z DDV. Najvišji znesek posamezne transakcije je omejen na 50 EUR z DDV. Limit lahko urejate v Mojem Telekomu.

Kako preverim porabo?

Svojo porabo lahko preverite v Mojem Telekomu in prek SMS-sporočila. Na številko 1919 pošljite sporočilo z vsebino PORABA DIGITALNO.

Kateri ponudniki omogočajo plačevanje?

Ponudniki digitalnih vsebin, ki omogočajo plačevanje prek storitve Plačevanje digitalnih vsebin in plačilo prek mesečnega računa Telekoma Slovenije:


App Store

plačevanje digitalnih vsebin za uporabnike Apple

Google Play

plačevanje digitalnih vsebin za uporabnike Google

Opomba
V skrbi za uporabnike vam lahko Telekom Slovenije posreduje SMS-sporočila, e-sporočila ali potisna sporočila z informacijami o uporabi storitev. Če vas tovrstna obvestila ne zanimajo oz. vas motijo, se lahko od prejemanja teh obvestil odjavite na info@telekom.si. Morebitna odjava ne vpliva na prejemanje obvestil, ki vam jih je Telekom Slovenije dolžan posredovati v skladu s pogodbo (npr. obvestila, ki so del postopka transakcij) ali v skladu s predpisi.


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: