0
 

Opis ugodnosti

Svoje točke lahko zamenjate za različne popuste in ugodnosti.

Polnitev računa Mobi

Napolnite račun Mobi s točkami ugodnosti sebi ali drugemu.1

10 €polnitev
500TOČK
20 € polnitev
900TOČK
Do 40€ popusta

Zamenjajte točke za popust pri nakupu izdelkov v E-trgovini in v Telekomovih centrih.2

 • 300 TOČK
  5 € POPUSTA
 • 500 TOČK
  10 € POPUSTA
 • 900 TOČK
  20 € POPUSTA
 • 1500 TOČK
  40 € POPUSTA
Nakup za 24 obrokov

Ekskluzivna in ugodna izbira izdelkov.3

Prednosti:
 • plačilo na računu Telekoma Slovenije
 • brez stroškov odobritve in obresti
 • vse dostavimo brezplačno

Želim izdelke
Popust na računu

Znižajte si mesečni račun za storitve Telekoma Slovenije.4

5 €popusta
300TOČK
10 €popusta
500TOČK
Vsebine iz videoteke DKino

Privoščite si ogled zadnjega filmskega hita, odlične serije, risanke, koncerta ali pa vsebine za odrasle.5

5 €dobroimetja
200TOČK
10 €dobroimetja
400TOČK
Mobilni internet

Izberite mobilni internet in brskajte po spletu kar prek vašega mobitela ali tablice. 6

1 GB za tekoči mesec
300 TOČK
20 GB za tekoči mesec
600 TOČK
Mobilni internet 1 dan

Neomejeni prenos podatkov za 1 dan.7200 TOČK

Želim internet za 1 dan
Balkan 3

Zagotovite si brezskrbno gostovanje na Balkanu. Zakupite enote za 3 dni. 8

500 enot za klice ali SMS-e
100 MB prenosa podatkov
200 TOČK

Želim Balkan 3
Balkan 7

Zagotovite si brezskrbno gostovanje na Balkanu. Zakupite enote za 7 dni. 8

1000 enot za klice ali SMS-e
200 MB prenosa podatkov
400 TOČK

Želim Balkan 7
HR-internet Plus

Zagotovite si mobilni internet na Hrvaškem. 9


10 GB 7 dni

200 TOČK

HR-internet

Zagotovite si mobilni internet na Hrvaškem. 10


20 GB za tekoči mesec

400 TOČK


OPOMBE

1Polnitev računa Mobi: V primeru, da član navede telefonsko številko, ki do polnitve ni upravičena, polnitev računa Mobi ni mogoča. Do ugodnosti niso upravičene neaktivne številke Mobi. Ugodnost polnjenja računa Mobi lahko koristijo samo številke aktivnih uporabnikov Mobi. Polnitev računa Mobi s koriščenjem točk podaljša veljavnost računa Mobi. Ugodnost je mogoče aktivirati v Mojem Telekomu, s poslanim SMS-sporočilom z nosilne mobilne številke Programa zvestobe ali osebno v Telekomovem centru vsakih 30 dni.

2Koriščenje popusta v E-trgovini: Za uveljavljanje popusta pri nakupu izdelkov v E-trgovini mora biti član Programa zvestobe registriran na portalu Moj Telekom. Določila nakupa v E-trgovini so opredeljena v dokumentu Postopek nakupa v E-trgovini.

Koriščenje popusta v Telekomovih centrih: Popust pri nakupu izdelkov iz redne in akcijske ponudbe lahko koristite v najbližjem Telekomovem centru. Popust se obračuna pri blagajni, velja pa za posamezen izdelek. Član Programa zvestobe mora ob koriščenju točk ugodnosti za popust pri nakupu izdelkov v Telekomovih centrih predložiti osebni dokument.

3Nakup za 24 obrokov: Ugodnost je na voljo vsem polnoletnim članom, ki so naročniki storitev Telekoma Slovenije najmanj sedem mesecev. Pogoj za nakup izdelkov je, da naročnik nima neporavnanih zapadlih obveznosti do Telekoma Slovenije. Telekom Slovenije si pridržuje pravico, da ob naročilu izdelkov od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila. Naročeni izdelek se dostavi v zakonsko opredeljenem roku od dneva prejema podpisanega veljavnega aneksa s strani člana Programa zvestobe, ki je naročil izdelek. Za uveljavljanje morebitnih reklamacij, ki se vežejo na izdelek, se lahko član obrne na pooblaščene servise ali na najbližji Telekomov center. Količine izdelkov so omejene. V primeru, da dobava določenega izdelka zaradi porabe količin, umika iz prodaje ali zaradi drugih razlogov ni več mogoča, si Telekom Slovenije pridržuje pravico do dopolnitve ponudbe s ponudbo novega primerljivega izdelka.

4Popust na računu Telekoma Slovenije: Ugodnost je na voljo vsem članom Programa zvestobe, ki so naročniki storitev Telekoma Slovenije. Popust je možno koristiti enkrat na 12 mesecev na izbranem naročniškem računu in velja za tekoči mesec. Popust ne velja za nakupe, opravljene z Moneto, prenos številke, donacije, klice na komercialne številke, nezgodno zavarovanje, pogodbene obveznosti ter zneske obrokov pri nakupu izdelkov na obroke. Član lahko vključi popust pri enem od računov za storitve Telekoma Slovenije, ki jih ima vključene v Program zvestobe. Neizkoriščeni del popusta se prenese v naslednje obračunsko obdobje.

5Ugodnost je na voljo naročnikom televizije. Član lahko koristi ugodnost dobroimetja v obdobju enega leta od trenutka aktivacije ugodnosti. Član sam spremlja porabo dobroimetja, morebitna prekoračitev se obračuna skladno s cenikom izbrane vsebine.

6Mobilni internet: Na isti številki je v istem mesecu možno isto storitev mobilnega interneta vključiti le enkrat. Če imajo člani Programa zvestobe na svojem računu Programa zvestobe vključenih več številk, lahko isto storitev v istem mesecu vključijo na različnih številkah. Neporabljena količina se ne prenese v naslednji mesec. Ugodnost je mogoče aktivirati v Mojem Telekomu, s poslanim SMS-sporočilom z nosilne mobilne številke Programa zvestobe ali osebno v Telekomovem centru.

7Mobilni internet – 1 dan: Zakup Mobilni internet 1 dan pomeni 23 ur prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije brez omejitev količine ali hitrosti.

8Balkan 3 in Balkan 7: Zakup Balkan 3 (ki vključuje 500 enot klicev in SMS-ov ter 100 MB prenosa podatkov) za 200 točk in Balkan 7 (ki vključuje 1.000 enot klicev in SMS-ov ter 200 MB prenosa podatkov) za 400 točk veljata v omrežjih mobilnih operaterjev v izbranih državah: v Srbiji Telekom Srbija in Telenor, v BIH BH Telekom in M:tel, v Črni gori M:tel, v Severni Makedoniji ONE.VIP ter na Kosovu IPKO. Ena enota storitve je enaka eni minuti odhodnega klica ali eni minuti dohodnega klica ali enemu poslanemu sporočilu SMS. Enote storitev se koristijo za dohodne klice, odhodne klice v Slovenijo ter SMS-e.

9HR-internet Plus: Zakup vključuje 10 GB prenosa podatkov in velja le v omrežju Hrvaškega Telekoma (HT), ki ima lahko na napravi več imen: HR-CRONET, T-Mobile HR ali HT HR. Svetujemo ročno izbiro operaterja. Zakup HR-internet Plus velja 7 dni od dneva in ure zakupa. Ugodnost je na voljo od 20. 6. do vključno 30. 9. 2019.

10HR-internet v tekočem mesecu: Zakup HR-internet vključuje 20 GB prenosa podatkov in je možen enkrat v obračunskem obdobju. Velja le v omrežju Hrvaškega Telekoma (HT), ki ima lahko na napravi več imen: HR-CRONET, T-Mobile HR ali HT HR. Svetujemo ročno izbiro operaterja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje.


Sistem točkovanja in navodila za koriščenje točk

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: