0
​​

Predplačniški mobilni internet lahko uporabljate na tablici, prenosniku oziroma v kombinaciji z mobilnim modemom. Paket je za vas primeren, če internet potrebujete le nekaj dni na mesec, če ste v Sloveniji začasno oziroma če si preprosto želite mobilni internet brez naročnine. Uporaba je preprosta, saj lahko zakupite le toliko neomejenega interneta, kot ga potrebujete. Račun polnite s karticami MOBI, prek VALÚ Monete ali prek sistema Activa.1

 • brez naročnine
 • brez vezave
 • aktivirate ga, ko ga potrebujete
 • LTE/4G2
 • zagotavlja anonimnost

Možnosti zakupov

Časovni zakupVključena količina3CenaZA VKLOP POŠLJITE
SMS NA 1917
1 dan5 GB
2 €DAN 1
30 dni5 GB10 €DAN 30
100 dni15 GB20 €DAN 100
365 dni20 GB36,5 €LETO

Cene so navedene v EUR in vključujejo DDV. 

Vključena količina prenosa podatkov velja v omrežju Telekoma Slovenije. Gostovanje v tujih omrežjih (roaming) ni omogočeno. 

Enostavno preverite stanje zakupljenih količin in aktivirajte dodatne zakupe na portalu Predplačniški mobilni internet.

Hitri internet LTE/4G za predplačnike

Storitev Hitri internet LTE/4G omogoča prenos podatkov v mobilnem omrežju LTE/4G v hitrostnem razredu do 20 Mbit/s v smeri k uporabniku (download) in do 5 Mbit/s iz smeri uporabnika (upload). Za uporabo potrebujete:

 • napravo s podporo LTE (tablični računalnik, USB-modem …)
 • vključeno storitev Hitri internet LTE/4G2

Cenik dodatnih storitev

StoritevCena
SMS0,08763 €/SMS4
Hitri internet LTE/4G0 €2

OPOMBE

1Za polnjenje prek sistema Activa pri banki, ki je izdajateljica kartice, preverite, ali ta omogoča spletno nakupovanje.

2Storitev Hitri internet LTE/4G omogoča uporabnikom Predplačniškega mobilnega interneta prenos podatkov v mobilnem omrežju LTE/4G – v hitrostnem razredu do 20 Mbit/s v smeri k uporabniku (download) in do 5 Mbit/s iz smeri uporabnika (upload).

Za vklop storitve LTE pošljite sporočilo SMS z vsebino LTE na številko 1918.

3Časovni zakup ni vezan na koledarske dneve, temveč je odvisen od trenutka aktivacije. Izberete lahko tudi več zakupov hkrati, pri čemer mora med obema aktivacijama preteči vsaj ena minuta. V primeru več zakupov hkrati velja najprej tisti zakup, ki ima krajši čas oziroma datum veljavnosti zakupa. Količina podatkov se pri več istočasno veljavnih časovnih zakupih sešteva.

 • Pri 1-dnevnem zakupu velja omejitev 5 GB prenesenih podatkov znotraj 24 ur. Po preseženi meji 5 GB se hitrost omeji na 64 kbit/s v smeri k uporabniku in 64 kbit/s iz smeri uporabnika.
 • Pri 30-dnevnem zakupu velja omejitev 5 GB prenesenih podatkov znotraj 30 dni. Po preseženi meji 5 GB se hitrost omeji na 64 kbit/s v smeri k uporabniku in 64 kbit/s iz smeri uporabnika.
 • Pri 100-dnevnem zakupu velja omejitev 15 GB prenesenih podatkov znotraj 100 dni. Po preseženi meji 15 GB se hitrost omeji na 64 kbit/s v smeri k uporabniku in 64 kbit/s iz smeri uporabnika.
 • Pri 365-dnevnem zakupu velja omejitev 20 GB prenesenih podatkov znotraj 365 dni. Po preseženi meji 20 GB se hitrost omeji na 64 kbit/s v smeri k uporabniku in 64 kbit/s iz smeri uporabnika.

4Cena SMS-a je 0,08763 €. Če pošiljate SMS iz Slovenije na številko operaterja v tujini, se zaračuna še dodatek 0,10 €. Poslani SMS na številko 1917 je brezplačen.

Navodila za uporabo, cenik in pogoji uporabe


Pogosta vprašanjaSledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: