Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Strela alarm

Izklopite elektronske naprave

Naprave pred poškodbami ali trajnim uničenjem zaradi električnih sunkov najenostavneje zaščitite tako, da jih izklopite iz električnega in komunikacijskega omrežja. Poskrbite, da boste o možnih udarih strel na vaši lokaciji pravočasno obveščeni prek SMS-a - naročite se na brezplačno storitev Strela alarm.

Bliskoviti Obisk Header Banner 1360X460px

Zaščitite svoje naprave

Če izklop električnih naprav ni vedno možen, priporočamo, da si zagotovite ustrezno prenapetostno zaščito. Pred izgubo neshranjenih podatkov zaradi morebitnih nenadnih sprememb napetosti pa se zavarujete z UPS brezprekinitvenim napajalnikom.

Strela alarm

 • Strela alarm

  BREZPLAČNO

SMS S KLJUČNO BESEDO

 • za vklop

  STRELA (presledek) in uporabniško ime

 • za izklop

  STOP

Izklop Iz Omrezja
 • 1

  Izklopite električni kabel

  Ni dovolj, da elektronske naprave zgolj ugasnete. Pred udari strel jih lahko zaščitite samo tako, da iz vtičnice fizično izklopite električni kabel.

 • 2

  Izklopite komunikacijski kabel

  Ni dovolj, da elektronske naprave zgolj izključite iz električnega omrežja. Pred udari strel jih lahko zaščitite samo tako, da iz vtičnice fizično izklopite tudi komunikacijski (telefonski) kabel.

 • 3

  Če boste naprave izklopili, tako prenapetost, ki potuje po električnem in tudi komunikacijskem (telefonskem) kablu, ne bo poškodovala naprav.

Kako se naročite na SMS-obveščanje o strelah?

Bodite pravočasno obveščeni o možnih udarih strel na vaši lokaciji in še pred nevihto izklopite svoje naprave iz električnega in komunikacijskega omrežja. Naročite se na brezplačno SMS-obveščanje - na številko 041 145 000 pošljite SMS z vsebino: STRELA (presledek) uporabniško ime za fiksne storitve.

Izklopite naprave in nadaljujte z ogledom na mobilni napravi

Izklop modema, TV-komunikatorjev, računalnikov, igralnih konzol in ostalih elektronskih naprav priporočamo pred vsako nevihto in tudi pred daljšim odhodom od doma. Na ta način enostavno in učinkovito preprečite neželene poškodbe, ki lahko vplivajo na delovanje komunikacijskih storitev.

Ne tvegajte, strele napravam ne prizanašajo

Ne prepuščajte se naključjem. Strele so prave eksplozije, ki mehansko popolnoma uničijo elektronske naprave. Zato ob nevihti izklopite naprave ter poskrbite tudi za lastno varnost in varnost svojih najbližjih.

Naročite se na obveščanje o strelah in pravočasno izključite naprave

Naročite se na brezplačno SMS-storitev Strela alarm, ki vas obvesti o prihajajočih nevihtah na lokaciji vašega fiksnega priključka. Tako boste lahko pravočasno poskrbeli za izklop naprav iz električnega in telekomunikacijskega omrežja.

Bodite hitrejši od strele

Še pred nevihto izključite elektronske naprave iz električnega in telekomunikacijskega omrežja. Zamujene TV-vsebine pa si pozneje oglejte z ogledom nazaj.