0

DOBRODOŠLI V OMREŽJE RUNE

Telekom Slovenije ponuja najbolj celovito ponudbo storitev tudi na OŠO RUNE Enia. Projekt RUNE (angl. Rural Network Project, RUNE), ki ga v Sloveniji izvaja podjetje RUNE Enia, je načrtovan s ciljem zagotavljati ultra hitro širokopasovno optično infrastrukturo vsem uporabnikom na podeželskih področjih v Sloveniji. V številnih krajih po Sloveniji poteka gradnja odprtega širokopasovnega omrežja. Optično omrežje omogoča dostop do storitev, kot so hitri internet, sodobna telefonija in napredna televizija.

Če se boste v okviru OŠO v vašem kraju odločili za fiksne storitve, boste izbrali najcelovitejšo ponudbo, hkrati pa tudi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

 • HITRI INTERNET

  Izkoristite izjemno hitrost interneta - do 100/20 Mbit/s.

 • GLASOVNO UPRAVLJANJE

  Z glasovnim ukazom v slovenščini poiščite želene vsebine.

 • NAPREDNE FUNKCIJE

  NEO prinaša neskončno priložnosti za zabavo v vašem domu.

 • HITRI DOSTOP

  Hitro dostopajte do svojih priljubljenih programov in vsebin.

 • OTROŠKI PARK

  V novem svetu starši vedo, kaj gledajo otroci.

 • PAMETNI DOM

  Povežite pametne naprave za vaš dom na enem mestu.

Polovična mesečna naročnina za nove in obstoječe naročnike ter do 150 € popusta pri izgradnji priključka

Zagotovite si svoj paket NEO ali NEO Svet po polovični ceni za nove in obstoječe naročnike ter do 150 EUR popusta pri izgradnji priključka.1 Novi in obstoječi naročniki lahko izbirate med naprednimi napravami po svetovnih cenah.

DO
150
POPUSTA

Paketi NEO

Paket
Hitrost fiksnega interneta
Modem z WiFi-jem
Programska shema
Programske opcije
Ogled nazaj do 7 dni
NEO Smartbox
Spletno mesto in aplikacija NEO
Pametni dom
Fiksna telefonija: klici v IP-omrežje TS
Fiksna telefonija: klici v vsa slovenska fiksna in mobilna omrežja
Mobilna telefonija
REDNA MESEČNA NAROČNINA
Akcijska mesečna naročnina za nove in obstoječe naročnike2

Prednosti novih paketov NEO SVET

 • Obilna mobilna komunikacija kjerkoli in kadakorli

  Uživajte v pogovorih s prijatelji in družino, pošiljajte si neskončno zabavna sporočila ali pa mesečno delite do 500 GB najnovejšega dogajanja. Vse to kjerkoli in kadarkoli v prvem omrežju Slovenije.

 • Super hiter internet v vsakem trenutku

  Zagotovite si nalaganje in prenašanje želenih vsebin prek vašega mobitela s hitrostjo 600/40 megabitov na sekundo.

 • Napredna TV-izkušnja za vso družino

  NEO vam z naprednimi funkcijami omogoča hitro iskanje tudi z glasovnimi ukazi v slovenščini, pazi na primerne vsebine v Otroškem parku ali pa vam priporoča najnovejše filme, serije in oddaje.


Novi paketi NEO SVET vsebujejo:

Paket
FIKSNI INTERNET
Hitrost fiksnega interneta
Modem z WiFi-jem
TELEVIZIJA
Programska shema
Programske opcije
Ogled nazaj do 7 dni in snemalnik
NEO Smartbox
Spletno mesto in aplikacija NEO
Pametni dom
MOBILNA TELEFONIJA
Klici in sporočila SMS/MMS v vsa slovenska mobilna in fiksna omrežja in v državah območja EU-tarife
Prenos podatkov v Sloveniji
od tega brezplačno v državah območja EU-tarife
Hitrost mobilnega interneta
Druga številka - NEO
FIKSNA TELEFONIJA
Klici v vsa slovenska fiksna in mobilna omrežja
REDNA MESEČNA NAROČNINA
Akcijska mesečna naročnina za nove in obstoječe naročnike3
Eno leto brezplačnih izbranih TV-vsebin

Za filmske poslastice, oglede celih sezon najnovejših serij ali drugo vrhunsko TV-zabavo so vam na voljo vsebine programskih opcij HBO, Cinestar TV Premiere, Voyo, Pink, Balkan ali Eksplozivni.

Preverite programske opcije

Izbrani ugodni izdelki

Odločite pa se lahko tudi za vrhunski televizor za filmske večere, prenosnik za delo kjerkoli ali mobitel za spremljanje najnovejšega dogajanja.


Preverite seznam vrhunskih naprav

OPOMBE

1Novi naročniki lahko namesto znižane mesečne naročnine izberejo ugodnost pri izgradnji priključka upravljavca omrežja ob vezavi za 24 mesecev v višini do 150 EUR. Ta akcijska ponudba se izključuje z ostalimi akcijskimi ponudbami.

2Novi in obstoječi naročniki paketov NEO A, B, C in NEO Svet A, B, C, NEO SuperNet, ki sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 (oz. za 12) mesecev, prve 4 (oz. 1) mesece za izbrani paket plačujejo 50 % nižjo mesečno naročnino. Po pretečenih 4 (oz. 1) mesecih se začne zaračunavati redna mesečna naročnina paketa po takrat veljavnem ceniku. V času veljavnega popusta naročnik ne more prehajati na druge pakete brez poplačila pogodbene obveznosti. Ta akcijska ponudba velja za naročnike, ki so novi ali obstoječi naročniki mobilnih paketov oz. paketov z mobilno telefonijo: Naj A, Naj B, Naj C, Naj 5G, NekiNeki, SUPR, paketov NEO Svet, NEO SuperNet, Modri, Modri Svet, Modri Domači, Modri Net, Modri Plus, Premium poslovni paket, Modri poslovni paket in Enostavni poslovni paket. Ta akcijska ponudba se izključuje z ostalimi akcijskimi ponudbami, razen s tistimi, kjer je to posebej navedeno.
Telekom Slovenije omogoča novim naročnikom storitev Telekoma Slovenije ob sklenitvi novega naročniškega razmerja na omrežju OŠO in obstoječim naročnikom ob prvem prehodu na omrežje OŠO ureditev plačila za izgradnjo priključka OŠO prek Telekoma Slovenije, skladno z veljavno prodajno ponudbo. Ob sklenitvi naročniškega razmerja z vezavo za 24 (12) mesecev pripada novemu naročniku na OŠO (in obstoječemu naročniku ob prvem prehodu na OŠO) akcijski popust za izgradnjo priključka OŠO v višini 150 (75) EUR. Redna cena je 150 EUR. Telekom Slovenije posreduje plačilo za izgradnjo priključka upravljavcu omrežja OŠO po ceniku upravljavca omrežja OŠO, v primeru odstopa naročnika od pogodbe pa ta znesek naročniku zaračuna. Ta akcijska ponudba ureditve plačila za izgradnjo priključka OŠO se izključuje z drugimi akcijskimi ponudbami.


Prodajni ponudbi

Prodajna ponudba paketov NEO Svet A, NEO Svet B, NEO Svet C in NEO SuperNet na odprtih širokopasovnih omrežjih (OŠO)

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: