Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Boljše

Hitrejše

Pametnejše

Enostavnejše

Vedno na boljše

Ne pristajajte na kompromise. Mi vam ves čas zagotavljamo kakovostno povezavo, varno omrežje in zanesljivo delovanje. Izberite najboljše – ker si to tudi zaslužite.

03 T Image2023 Landing Pristajalna Stran2 768X460px

Prejeli smo dve priznanji Best Buy Award

V Telekomu Slovenije smo po mnenju slovenskih potrošnikov med ponudniki telekomunikacijskih storitev najboljši ponudnik v razmerju med ceno in kakovostjo internetnih in mobilnih storitev v Sloveniji, za kar smo prejeli tudi dve ugledni priznanji Best Buy Award za leti 2023/2024.

Znacki Best Buy 2023 V2

Z vami smo, kjerkoli in kadarkoli se povezujete.

Vedno Na Boljse Naj 550X320

Najboljše* mobilno omrežje

Doživite trenutke s top komunikacijo v najboljšem mobilnem omrežju.

 • 5G s hitrostjo do 450/100 Mbit/s
 • Varno in zanesljivo omrežje
 • Neporabljene GB delite bližnjim
 • Vrhunska pokritost
Vedno Na Boljse Neo 550X320

Najboljša* TV-izkušnja v vsakem trenutku

Doživite najlepše trenutke z vsebinami za celo družino: s filmskimi doživetji, animiranimi pustolovščinami, športnimi spektakli in novimi svetovi iger.

 • Najboljša TV-izkušnja
 • Glasovno upravljanje v slovenščini
 • Super hiter internet
 • NEO Igre za celo družino
Internet Slika

Vrhunsko optično omrežje

Ujemite pravi trenutek s super hitrim, varnim in zanesljivim internetom, na katerega lahko priklopite vse svoje naprave.

 • Super hiter internet - do 2 Gbit/s
 • Turbo WiFi za pokritost celega doma
 • Varno
 • Zanesljivo

*Najboljše in najhitrejše omrežje po mnenju uporabnikov: vir: Valicon, raziskava Moč in podoba znamke – kategorija mobilnih storitev, n = 715, kategorija fiksnih storitev, n = 720; 10.-14. oktober 2022.

Raziskava Moč in podoba znamke, ki jo izvaja podjetje Valicon, temelji na anketnem pridobivanju podatkov pri populaciji od 15 do 75 let v Sloveniji. Narava raziskave je, da meri percepcijo uporabnikov do telekomunikacijskih ponudnikov. V raziskavi sprašujemo, katere elemente podobe bi po mnenju/percepciji uporabnikov pripisali določenemu ponudniku telekomunikacijskih storitev. Odgovori so odraz posameznikovega mnenja, občutka, in ne tehničnih meritev. Podrobneje: trditev se glasi »Za vsak posamezni element, prosimo, označite, kateremu ponudniku mobilne ali fiksne kategorije bi ga pripisali.« Anketiranci s pomočjo vizualnih stimulov - logotipov ponudnikov - odgovarjajo recepcijsko, in sicer za katerega ponudnika mislijo, da ima »najhitrejše omrežje«, »najboljše omrežje« in da daje »občutek varnosti«. Telekom Slovenije pri vseh omenjenih elementih doseže absolutno najvišje deleže navedb, konkurenčni ponudniki so slabše ocenjeni. Razlika med Telekomom Slovenije in ostalimi ponudniki je tudi statistično pomembna razlika, zato lahko govorimo, da ima po mnenju uporabnikov Telekom Slovenije percepcijsko, in ne merjeno po tehničnih meritvah, hitrejše omrežje od ostalih ponudnikov.

*Vir: Valicon, Spremljanje produktnih znamk – NEO, januar 2023, n=1.027; 22. 12. 2022–2. 1. 2023