Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Minimax+

Z opcijo Minimax+ so risanke na voljo takrat, ko si jih zaželijo vaši najmlajši

že od2,99 €
1,49 €
/
mesec
za dve leti
Vključi v Mojem Telekomu
Preveri pogoje akcijske ponudbe
Opcija Minimax Plus Background

Minimax+ je en najbolj priljubljenih otroških programov v Srednji in Vzhodni Evropi. Risanke in risane serije, ki so v celoti sinhronizirane v slovenski jezik, prinašajo obilo zabave otrokom, starim od 2 do 12 let.

Minimax Plus Logo

S storitvijo Minimax+ so risanke na voljo točno takrat, kot vam ustreza. Ponudba več kot 100 risank se mesečno dopolnjuje in prinaša nabor vedno novih pustolovščin s priljubljenimi junaki, kot so Chuck in prijatelji, Mia in jaz, Čarovnica Lili in Divja brata Kratt.

Masa In Medved

Maša in medved

Maša je ruska deklica, ki s pujskom, kozo in psom živi v gozdu. Vse živali v gozdu se je bojijo, saj jih nenehno sili, naj se igrajo z njo. Nekega jutra Maša zagleda metulja in mu nehote sledi v notranjost Medvedove koče. Med igranjem naredi pravi nered in ko se Medved vrne, zagleda kaos, ki ga je povzročila Maša. Najprej se medved poskuša Maše znebiti, a ker mu to ne uspe, sčasoma postaneta velika prijatelja.

Wild Kratts Ss1

Divja brata Kratt

V vsaki od pustolovščin brata Kratt proučujeta življenje ene od živali in ob tem prikažeta prizore iz življenja v divjini, kakršnim doslej še niste bili priča. Dogajanje je zavito v privlačne zgodbe o pustolovstvu, skrivnostih in reševanju ter začinjeno s komedijo bratov Kratt, ob kateri se boste krohotali na ves glas.

Moj Mali Poni

Moj mali poni

Oglejte si, kako se najbolj hrabri poniji v kraljestvu Equestria - Twilight Sparkle, Rarity, Applejack, Pinkie Pie, Rainbow Dash in Fluttershy - na konicah svojih kopit prebijajo skozi ovire, ter spoznajte nove pesmi in elemente prijateljstva – poštenost, prijaznost, zvestobo, velikodušnost, smeh in čarobnost. V drugi polovici sezone Pharynx spozna, da je ljubezen moč, in ne šibkost, Twilight Sparkle pa se sooči s Stygianom.

Radovedni George

Radovedni George

Težavna opica? No, bodimo pozitivni. George nas poleg tega, da zelo dobro zabava vse člane družine, seznani tudi z mnogimi koristnimi informacijami s področja matematike in naravoslovja, hkrati pa lahko izpopolnite tudi svoje tehnično znanje. Na račun njegove nenasitne radovednosti na koncu serije postanete mali znanstveniki tudi vi.

Lego Prijateljice

Lego prijateljice

Pridružite se Lego prijateljicam Oliviji, Stephanie, Emmi, ​​Mii in Andrei in si oglejte, kako se med zabavanjem naučijo najpomembnejših življenjskih lekcij.

Lassie2

Lassie in prijatelji

Lassie je zvesta psička svoji prijateljici, desetletni Zoe. Pogumno se spopada z nevarnostmi in dogodivščinami ter je vedno pripravljena priskočiti na pomoč.

Talking Tom And Friends

Govoreči Tom

Legendarni Tom je vodja tolpe, ki jo sestavljajo lepotica in bodoča pop zvezda Angela, računalniški genij Ben, prikupni Hank, ki obožuje komedije, in mali sosed Ginger, ki je vedno za akcijo. Prigode alfa mačka in njegove druščine vas bodo nasmejale do solz.

Na Minimaxu+ vas čakajo tudi risanke:

  • Mali šef
  • Kung fu panda
  • 7 palčkov in jaz
  • Barbie
  • Zorro
  • in številne druge.

Opombe