Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Otroški park na NEO

Otroški park otrokom omogoča varno uporabo televizije. Otrok lahko zapusti Otroški park le s starševsko kodo PIN, če imate to nastavitev omogočeno. Izhod z vpisom PIN-kode omogočite v nastavitvah vmesnika NEO Smartbox. Za varno in zdravo odraščanje je ključno aktivno preživljanje prostega časa otrok s starši. Slovenski primarni pediatri pa so skupaj s strokovnjaki z drugih področij pripravili prve nacionalne Smernice o uporabi zaslonov pri otrocih in mladostnikih.

 • 1

  Za obisk Otroškega parka odprite glavni meni Moj TV (daljši pritisk tipke domov), tam pa izberite Otroški park ali uporabite glasovni ukaz »otroški park«.

 • 2

  Na voljo so risanke z izbiro določenega risanega junaka, glede na starostno obdobje, priporočeno vsebino in najbolj gledano vsebino, iščete lahko tudi otroške TV-programe in otroške vsebine, ki se trenutno predvajajo na TV-programih.

  Otroski Park1
  Otroski Park2
  Otroski Park3
  Otroski Park4
 • 3

  Izbrano otroško vsebino poiščite s smernimi tipkami na daljincu. V sklopu posameznega starostnega obdobja so zbrane najbolj priljubljene risanke.

 • 4

  Izbrano vsebino potrdite s tipko OK na daljincu. Ko vsebino izberete, bodo na voljo tudi podrobnosti. Vsebino lahko dodate v svoj izbor ali jo ocenite. Prav tako so vsebine razvrščene po sezonah. Nekatere vsebine so že na voljo, nekatere pa še bodo.

  Otroski Park5

  Za predvajanje vsebine izberite gumb PREDVAJAJ in ga potrdite s tipko OK na daljincu. Vsebino lahko tudi previjete naprej ali nazaj.

  Otroški park lahko zapustite samo z vpisom PIN-kode, če imate to nastavitev omogočeno v vmesniku.

 • 5

  Izhod z vpisom PIN-kode uredite v nastavitvah vmesnika NEO Smartbox. V sklopu MOJ TV (glavni meni) v zgornjem desnem kotu izberite nastavitve – ikona Zobnik – in izbiro potrdite s tipko OK. Prikažejo se nastavitve vmesnika NEO Smartbox. Izberite sklop Profil in pritisnite OK. Izberite profil, na katerem želite vključiti to možnost.

  Otroski Park6
 • 6

  Izberite možnost UREJANJE in nato vključite možnost Zahtevaj PIN-kodo ob izhodu iz Otroškega parka.

  Otroski Park7