Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Ekskluzivno pri nas

1. mesec brezplačno

Učim se

Mobilna aplikacija z zabavnimi nalogami za otroke, stare od 6 do 12 let

3,99 €
/
mesec
Vključi v Mojem Telekomu
TS Www NEO Image Puncka+Decek 2900X1631 Min

Naj se vaš otrok zabava, hkrati pa osvaja znanja z vseh področij. Zdaj mu lahko zabavne kvize in naloge omogočite tudi na mobilnem telefonu ali tablici – izberite mobilno aplikacijo Učim se.

Mobilna aplikacija Učim se je nastala v sodelovanju Mladinske knjige in Telekoma Slovenije ter dopolnjuje spletni portal ucimse.com.

V aplikaciji vas čakajo interaktivne spletne uganke, kvizi in igre, ki krepijo razvijanje logike, večajo besedni zaklad … Naloge so razdeljene v 3 težavnostne skupine: super lahka, srednja in težka.

Ucimse Telefon In Nande 2900X2900

Prednosti mobilne aplikacije v primerjavi s spletnim portalom

 • Igre so razvrščene v tri težavnostne stopnje in povezujejo znanje vseh predmetov, kar otroku omogoča odkrivanje znanj tudi pri snovi, ki je v razredu še niso jemali.
 • Otrok ima dostop do vseh vsebin v aplikaciji.
 • Veliko iger vključuje lestvice najboljših, tako da lahko otrok spremlja svoj napredek glede na druge igralce, kar pripomore k večji zavzetosti.
 • Mobilna aplikacija vsebuje 600 nalog, ves čas pa se bodo dodajale nove.
 • Igre in kvizi so prilagojeni delovanju na mobilnih napravah.

Nabor nalog se nenehno dopolnjuje in nadgrajuje. Predvidoma bo letno dodanih 100 novih nalog.

Aplikacija je v slovenščini na voljo za naprave Android, uporabniki naprav iOS pa do vsebin dostopajo na https://ucimse.app. Ekskluzivno za naročnike Telekoma Slovenije. 

Mobilna aplikacija Učim se

Aplikacija Učim se je ob prvem naročilu prvi mesec na voljo brezplačno, po enem mesecu pa se začne zaračunavati mesečna naročnina. Izklop je mogoč po preteku 30 dni.

Kako do aplikacije?

 • 1

  V Mojem Telekomu na svojem mobilnem ali fiksnem razmerju aktivirajte Učim se.

 • 2

  Določite podatke za prijavo v mobilno aplikacijo Učim se.

 • 3

  Uporabniki naprav Android si mobilno aplikacijo Učim se naložite v trgovini Google Play ali AppGallery, uporabniki naprav iOS pa obiščite spletni naslov https://ucimse.app (za mobitele iOS) in se prijavite s prej določenimi podatki.

Icon
Ucimse Screens 2

Pogosta vprašanja