Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

HBO Premium

Uživajte v HBO, HBO 2, HBO 3, HBO Max, Cinemax in Cinemax 2

že od10,20 €
5,10 €
/
mesec
za dve leti
Vključi v Mojem Telekomu
Preveri pogoje akcijske ponudbe
Opcija Hbo Background

Programska opcija HBO Premium vam nudi pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax 2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD). Poleg petih programov je brezplačno na voljo tudi videoteka HBO Max in klasična televizijska videoteka HBO OD, kjer si vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila. HBO in Cinemax prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in prinašata največje zvezde v vaše domove.

Hbo Logo Transparent

HBO

Vsak mesec uživajte ob več kot 180 naslovih, ekskluzivnih premierah blockbusterjev, nagrajenih priljubljenih serijah, koncertih, ekskluzivnih dogodkih ter kontroverznih dokumentarcih. HBO predvaja vsebino 24 ur na dan, zato so vse ključne HBO originalne serije dostopne istočasno z ameriško premiero.

Hbo2 Logo Transparent

HBO 2

HBO 2 je program, ki prinaša širok izbor programskih vsebin za celotno družino. Čez dan bodo najmlajši uživali v družinskih filmih in otroških vsebinah, zvečer pa bodo na sporedu komedije, trilerji, akcijski filmi in drame za vsak okus.

Hbo3 Logo Transparent

HBO 3

HBO 3 je program, namenjen serijam v udarnem terminu. Poleg najbolj zaželenih hitov ameriške produkcije HBO 3 prinaša tudi priljubljene serije drugih studiev, kot tudi serije produkcije HBO Europe. Program dopolnjujejo tudi previdno izbrani filmi, ki se predvajajo čez dan ali v poznih večernih urah.

Cinemax1 Logo Transparent

Cinemax

Cinemax oboževalcem in vsem zaljubljenim v svet filma ponuja najboljši izbor vseh žanrov. Cinemax ponuja ameriške in svetovne filme, Cinemax originalne serije in nove ameriške serije, kot tudi dinamične drame in komedije, s poudarkom na akcijskih, avanturističnih, krimi, horor, fantastičnih in znanstveno-fantastičnih vsebinah.

Cinemax2 Logo Transparent

Cinemax 2

Cinemax 2, umetniški kanal, ponuja velik izbor odličnih filmov evropskih in mednarodnih neodvisnih studiev. Med njimi so prejemniki nagrad, festivalski favoriti, filmi pohvaljeni s strani kritikov in kultne serije iz celega sveta. Pronicljive in inspirativne drame ter romantični filmi z izoblikovanimi podrobnostmi, ki se osredotočajo na življenjske zgodbe, like in odnose.​

Hbood Logo Transparent

HBO On Demand

HBO On Demand je storitev videa na zahtevo na vašem TV-ju, ki prinaša več kot 600 naslovov na mesec in vam omogoča, da sami izbirate, kaj in kdaj boste gledali. Novi naslovi se dodajajo vsak ponedeljek, do njih pa lahko d​ostopate brezplačno in kolikokrat si to zaželite.

Programska opcija HBO na paketih NEO Brezžični in NEO Enostavni ne vsebuje videoteke HBO OD.

Hbomax Logo Transparent

HBO Max

Največje uspešnice, najdrznejše zgodbe in nepozabne klasike, ki so nas izoblikovale. Vse na HBO Max - s slovenskimi podnapisi in brez reklam. Glejte celotne sezone številnih kultnih HBO-jevih serij, premiere izbranih serij pa so dostopne samo nekaj ur po ameriški premieri. Vse to vam je dostopno na NEO Smartboxu, vašem mobilnem telefonu, pametnem televizorju, igralni konzoli in računalniku, kjerkoli in kolikokrat si zaželite - 24 ur na dan, sedem dni v tednu.

Videoteko HBO Max lahko kot samostojno za 6,99 €/mesec naročite tudi naročniki mobilnih paketov, paketov mobilnega interneta ter paketov s fiksnim internetom brez TV.

Opombe