Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Akcijska ponudba

Druga številka

Dodajte svojemu naročniškemu razmerju še eno kartico SIM in z njo koristite vključene količine osnovnega naročniškega razmerja. Druga številka ima svojo mobilno številko, uporabite pa jo lahko tudi v drugih mobilnih napravah.

15,99 €
12,99 €
/
mesec
Oddaj povpraševanje
Preveri pogoje akcijske ponudbe
Druga Stevilka Header

Na voljo z mobilnimi paketi Naj

Akcijska cena

Naj B

že od26,59 €
7,99 €
/
mesec
do 12 mesecev*
HITROST INTERNETAdo 150/50 Mbit/spo 200 GB do 2/1 Mbit/s
Prenos podatkovneomejeno28,1 GB v državah območja EU-tarife
Klici in sporočilaneomejenodoma in v državah območja EU-tarife

Nosilni paket (možno število razmerij Druga številka)Mesečna naročnina za Drugo številkoAkcijska mesečna naročnina za Drugo številko
Naj B (1), Naj C (4), Naj 5G (4)15,99 €12,99 €
​NEO Svet A (4), NEO Svet B (4), NEO Svet C (4) in NEO SuperNet (4)15,99 €12,99 €

Dodatne informacije

  • Na dodatni podrejeni kartici lahko vključite dodatne storitve, kot so telefonski predal, SMS-zgrešeni klic itd.
  • Porabo lahko preverite v Mojem Telekomu.
  • Porabo zakupljenih količin preverite na nosilnem naročniškem razmerju oz. nosilni SIM-kartici, porabo v času gostovanja Druge številke in porabo nad zakupljenimi količinami pa preverite na naročniškem razmerju Druga številka. Poraba nad zakupljenimi količinami nosilnega razmerja se zaračuna po ceniku.
  • V času gostovanja v tujem omrežju se dodatna SIM-kartica Druga številka obnaša kot ločeno naročniško razmerje in v primeru zakupov količin na nosilni SIM-kartici za uporabo v tujini koristi količine nosilnega razmerja. Po porabljenih količinah se zaračunajo storitve po ceniku tujega operaterja, pri katerem obe SIM-kartici gostujeta.
  • LTE-hitrost prenosa podatkov pri paketu Druga številka je določena le v primeru, ko ima nosilno razmerje LTE-hitrost prenosa podatkov predpisano. V primeru, da nosilno razmerje hitrosti prenosa podatkov nima določene, je LTE-hitrost podatkov na Drugi številki neodvisna od izbranega nosilnega paketa in jo lahko vključite prek SMS-sporočila.
  • Če želi uporabnik Druge številke prejemati obvestila storitve Monitor alarm, mora naročnik nosilnega razmerja to naročiti prek obrazca.
    Naročnik Druge številke ne more biti naročnik storitev SIM 2 in Avtotelefon.

Opombe

Prodajne ponudbe in informacije pred sklenitvijo pogodbe