0

Modri Fon aprila prinaša mobitela Samsung Galaxy A51 z brezkončnim zaslonom in Samsung Galaxy S10+ z dovršeno kamero po modri ceni.

Ob nakupu mobitela Samsung vam prve 3 obroke podarimo

Vsem, ki do 30. 4. kupite enega izmed izbranih mobitelov Samsung z vezavo mobilnega naročniškega razmerja za 24 mesecev in obročnim plačilom, prve tri obroke podarimo.2

PODARIMO
PRVE
3
OBROKE
  • PRVE 3 OBROKE PODARIMO

Samsung
Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10+ je rezultat 10-letnega ustvarjanja naprednih mobilnih dosežkov in predstavlja novo generacijo mobilnih inovacij.


od 23 € / mesec ali 552 €*
KUPI
Samsung Galaxy S10+
  • PRVE 3 OBROKE PODARIMO

Samsung
Galaxy A51

Glavna kamera z izjemno visoko ločljivostjo vam omogoča, da lahko tako podnevi kot tudi ponoči ustvarjate jasne in čiste fotografije.


od 8 € / mesec ali 192 €*
KUPI
Samsung Galaxy A51

Samsung S10+

Potem ko smo nedavno pod drobnogled vzeli Galaxy S10, je zdaj na vrsti še njegov večji brat, Galaxy S10+, ki naj bi bil najboljši Samsungov mobitel do danes.                 

Celoten test
Samsung Galaxy A51

Ena številka več. Najdemo jo v imenu Samsunga Galaxy A51 (predhodnik A50), pri procesorju Exynos 9611, ki poganja A51 (lani Exynos 9610), pa tudi v številu kamer, saj bomo na hrbtni strani našli (kot ste do sedaj najbrž že uganili) eno več. Ime namiguje bolj na osvežitev za leto 2020 kot pa popolnoma nov mobitel. Če je temu res tako in ali je A51 tudi letos odlična izbira za kupce z omejenim proračunom, pa preberite v nadaljevanju testa na dlani.

Celoten testSledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: