Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

DKino: Misija Nemogoče - Maščevanje, Pravičnik 3, Barbie in Zastonj mladiči

Tamara Harb
Pred 11 dnevi
·
Čas branja: 4 min
·
Poslušaj vsebino

Novembra v DKinu navdušuje najnovejša Misija: Nemogoče in izbrani filmi po znižani ceni v kategoriji Črni petek, med drugim Hiter kot strel.

Pester mesecv DKinu prinaša filmske spektakle, kot je Misija: Nemogoče - Maščevanje 1.del, in uspešnice, kot je Barbie, najstniki pa se bodo razveselili filma Ninja želve: Mutanska ujma, ki je bil v kinu na voljo le v sinhronizirani različici, v DKino pa je tudi z z izvirnimi glasovi.

Še ena dobra novica za vse filmoljube! V DKinu poiščite kategorijo Črni petek. Med 14. in 28. novembrom bodo vsebine iz te kategorije na voljo po znižani ceni, med drugim odličen triler Hiter kot strel z Bradom Pittom in nominiranec za oskarja Marcel, školjkica v čevljih.

Misija: Nemogoče - Maščevanje 1. del (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1)

Tom Cruise in režiser Christopher McQuarrie, ki pri Misijah sodelujeta že od filma Odpadniška nacija in ki sta skupaj posnela hude kaskaderske podvige glavnega zvezdnika, se počasi bližata koncu sodelovanja na tem projektu. S filmoma Maščevanje naj bi se franšiza zaključila, a pred tem nas čaka še precej akcije. V aktualnem filmu sta se lotila umetne inteligenca, ki v zadnjem času zaposluje naše možgane, in dodala kopico akcijskih podvigov, med drugim spektakularen Cruisov skok z motorjem s pečine.

Misija: Nemogoče - Maščevanje 1.del del je že na voljo v DKinu, prav tako vsi prejšnji filmi.

Me 14. in 28. novembrom bodo vsebine zbrane v kategoriji Črni petek v DKinu krepko znižane, za kar 50%. Cene izbranih vsebin so med 1,50 EUR in 2 EUR. Med drugim si po znižani ceni lahko privoščite ogled sijajnega in zabavnega trilerja Hiter kot strel (Bullet Train) , ki se dogaja na vlaku, kjer se znajde kovček in kopica ljudi, ki ga želi imeti. V vlogi enega od morilcev, ki se je pravkar vrnil na delo po izčrpanosti, je odličen Brad Pitt. Marcel, školjkica v čevljih (Marcel The Shell With Shoes On) je najverjetneje eden bolj spregledanih filmov prejšnjega leta. Film posnet v tehniki stop-animacije, ki oživi naslovno školjko, nam pričara prijateljstvo med režiserjem dokumentarcev, ki se vseli v hišo, kjer biva Marcel z babico, in naslovnim Marcelom. Ljubitelji M. Night Shyamalana si oglejte Staranje (Old), če ste brali priljubljen roman Tam, kjer pojejo raki, pa si lahko ogledate še filmsko priredbo. Na voljo je tudi kopica vsebin za otroke, tako jim lahko priredite filmsko zabavo s filmi, kot so sinhronizirani Neobrzdani Spirit (Spirit Untamed), Mali šef: Družinski posli (The Boss Baby: Family Business) in Troli na svetovni turneji (Trolls World Tour). Kategorija je izpostavljena tako na spletu kot na TV-ju.

Pravičnik 3: Zadnje poglavje (The Equalizer 3)

Denzel Washington se še zadnjič prelevi v nekdanjega vladnega morilca Roberta McCalla, ki se ustali v Italiji. A nato njegov mir zmoti mafija, ki nadleguje prebivalce kraja, v katerem živi, zato se ponovno aktivira, da nudi pomoč pomoči potrebnim. Skoraj desetletje po prvem filmu se franšiza, ki je prepričala množico gledalcev, zaključuje.

Pravičnik 3 je že na voljo v DKinu, prav tako prvi film Pravičnik.

Zajeta Slika

Barbie

Hit letošnjega leta se vrača v DKino. Če slučajno še kdo ni pogledal filma, ima sedaj priložnost, da ugotovi, zakaj ves ta hrup okrog Barbie. V glavnih vlogah sta Margot Robie in Ryan Gosling kot Barbie in Ken. Barbie živi v deželi, kjer je vse krasno, a ko se odpravi v resnični svet, ugotovi, da temu ni tako. Film je mešanica žanrov, od drame, komedije, do seveda muzikala, kjer s plesom in petjem blesti Gosling.

Film je že na voljo v DKinu, sedaj za 4 EUR.

Zastonj mladiči (Strays)

Čeprav so v središču govoreči psi, to nikakor ni film za otroke. Gre namreč za zgodbo o zanemarjenem psu, ki se odloči maščevati svojemu lastniku, tako da bi mu odgriznil binglja. No, to je le začetek, vmes so humor, razmislek o žrtvah nasilja in seveda psi, ki imajo izredno prepričljivo animirana usta.

Film je že na voljo v DKinu.

Ninja želve: Mutantska ujma (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem)

V ospredju so najstniški naslovni junaki, ki se želijo izkazati pred prebivalci New Yorka, a jim njihov skrbnik tega ne dovoli. No, potem se vsi znajdejo v nevarnosti, saj na sceno stopijo drugi mutanti in ne preostane jim drugega kot da postanejo junaki New Yorka. Posodobljena različica znane zgodbe je odlična in več kot primerna za otroke. Film prepriča s krasno vizualno podobo, svežim pristopom k zgodbi in všečnimi junaki.

Film je na voljo v DKinu, tako v originalni kot tudi v sinhronizirani različici.

Prizadel si me (You Hurt My Feelings)

V glavnih vlogah para, ki se nenadoma znajde v težavah, ko ona slučajno sliši njegovo iskreno mnenje o njeni knjigi, sta vedno odlična Julia Louis-Dreyfus in Tobias Menzies. Louis-Dreyfus kot vedno uspe najti pravo mero med dramo in komedijo, da lažje pogoltnemo kako grenko resnico.

Film je že na voljo v DKinu.

V videoteki DKino si filme lahko ogledate doma, v udobju dnevne sobe, tako si cela družina izbrani film ali risanko, nekatere že kmalu za tem, ko zapustijo kinematografe, ogleda za pol cene kino vstopnice. Za nakup vsebin v videoteki DKino lahko porabite tudi točke zvestobe in tako strošek nakupa filma še dodatno znižate.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, X in TikTok.