Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

NEO v tujini

Igor Harb
Igor Harb
Pred 30 dnevi
·
Čas branja: 5 minut
·
Poslušaj vsebino

NEO gre lahko z nami na dopust.

Platformo za pametno življenje NEO mnogi povezujejo s televizijo, saj med drugim omogoča, da z glasovnimi ukazi v slovenščini lahko poiščemo in začnemo predvajati želeni film, dogodek ali kanal. A NEO omogoče precej več in lahko gre z nami na dopust.

TV spored na dosegu prstov

Če boste dopust preživeli v kateri od držav Evropske unije, lahko aplikacijo NEO preprosto zaženete na svojem mobitelu ali tablici, ali pa z brskalnikom obiščete neo.io in nemudoma boste dostopali do televizijskih kanalov v vašem paketu. Tako lahko spremljate televizijski program v živo, ali pa izkoristite možnost ogleda nazaj do 7 dni pri programih, ki to podpirajo. Možno je tudi snemanje vsebin za do 30 dni in ogled tistih vsebin, ki ste jih že posneli, a jih pred dopustom še niste uspeli pogledati. Mobilna različica NEO se na področju televizijskih programov tako ne razlikuje od tiste iz domačega televizorja, saj je vse na dosegu prstov.

Vsi filmi in serije iz videotek

Na voljo so tudi vsebine videotek, ki jih imate vključene v svojem paketu NEO ali aktivirane kot dodatne opcije. Tako lahko v zavihku videoteke najdete DKino, HBO OD, Curiosity, Kitchen TV, Šah z Lauro Unuk, Mezzo VOD, Minimax+, Pickbox Now, Epic Dramain Da Vinci Kids. V DKino lahko uživate v najnovejših uspešnicah, kot sta Avatar: Pot vode in Brata Super Mario film, in izboru klasik, nedavno pa je bila dodana tudi kopica Disneyjevih filmov, vključno z Marvelovimi uspešnicami, kot sta Črni panter in Thor:Ragnarok, in priljubljenim in nagrajenimi risankami, med drugim celoten Svet igrač. Poskrbljeno je tudi za ljubitelje Indiana Jonesa, Misije: Nemogoče in Hitrih in drznih, saj so na voljo vsi filmi iz teh franšiz. Filme si lahko izposodite za neomejeno število ogledov v 48 urah od začetka ogleda, vendar pa je v aplikacijah mogoč samo ogled, ne pa tudi izposoja. To lahko opravite v spletnem brskalniku na neo.io, ali pa na komunikatorju NEO Smartbox pred odhodom od doma. Ostale videoteke so naročniške, kar pomeni, da si po vklopu ustrezne opcije ali programske sheme lahko brez omejitev ogledate prav vse vsebine, ki so na voljo, ali pa si končno vzamete čas za šahovsko lekcijo z Lauro Unuk.

Pestra ponudba za vso družino

NEO ponuja tudi izbore zanimivih vsebin, ki jih najdete v kategorijah. Tako se lahko zabavate ob izboru poletnih filmov iz videotek, kjer v kategoriji Poletni filmi med drugim najdete Mammo Mio!, Pot v raj in zadnji film Vročega Mikea, in aktualnega TV sporeda. Pobrskate lahko med najbolj atraktivnimi športnimi dogodki, ali pa zvesto sledite vročim telenovelam, otroci pa lahko v otroškem parku uživajo v vsebinah razvrščenih po starosti, kanalih in priljubljenih junakih. Če ostanete brez dobrih idej, pa je na dosegu prstov zmeraj tudi seznam najbolj gledanih vsebin in izbori uredniških priporočil za raznovrstne okuse.

NEO Igre tudi na poti

NEO niso zgolj filmi in tekme in serije in risanke, temveč so tudi Igre. Storitev NEO Igre namreč omogoča igranje iger za konzole kar na komunikatorju NEO Smartbox – potrebujete le igralni plošček, naročnino in optično povezavo. NEO Igre so najsodobnejša oblačna storitev, v kateri se procesorsko zahtevno izvajanje igre odvija v oddaljenemu strežniku, uporabnik pa igro upravlja s ploščkom prek hitre povezave. In tudi NEO Igre lahko vzamete s sabo na dopust. Celoten katalog iger je namreč na voljo tudi na pametnih telefonih prek mobilne oziroma spletne aplikacije. Igranje je prilagojeno napravi, upravljanje pa je mogoče z zaslonom na dotik ali pa s povezanim ploščkom.

NEO na pametnem televizorju

Če imate vikend na morju, v gorah ali na drugi lokaciji, kjer uživate v prostem času, najsi v Sloveniji ali kje v Evropski uniji, si lahko aplikacijo NEO TV Lite tam namestite tudi na pametni televizor. NEO TV Lite omogoča enako uporabniško izkušnjo kot aplikacije za pametni telefon ali tablico, ampak s sliko visoke ločljivosti in na velikem zaslonu. NEO TV Lite je aplikacija, ki jo najdete v trgovinah z aplikacijami na podprtih pametnih televizorjih s sistemi Android TV, LG WebOS, Samsung Tizen ali Hisense Vidaa, na voljo pa je kot dodatna storitev naročnikom paketov NEO.

NEO Tujina Harb Jun23 Kupi

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih FacebookInstagramTwitter in TikTok.