Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Vklop na zaupanje

So vaše storitve začasno izključene? Ker vam zaupamo, jih lahko zasebni uporabniki po izvedenem plačilu sami vključite. Strošek vklopa se zaračuna po ceniku.

Kako vključite storitve?

Če kličete s številke, ki je izklopljena, vas odzivnik vodi do vklopa storitve. Če kličete s katerekoli druge številke, ki ni izklopljena, na številko 041 700 704 ali 01 472 2341 (izterjave) in izberete možnost 1, vas odzivnik vodi k vklopu storitev. Pri vklopu storitev morate sporočiti številko naročniškega računa in davčno številko. Številko naročniškega računa najdete na mesečnem računu. V primeru izklopa več naročniških računov mora naročnik poklicati za vsak račun posebej. Po prejeti zahtevi za ponovni vklop bodo storitve samodejno vključene v najkrajšem možnem času.

Plačajte račune prek Mojega Telekoma − brez provizije

Naročniki lahko v Mojem Telekomu svoje račune hitro in enostavno plačujete brez provizije – s karticami Maestro, Mastercard in Visa. Plačevanje računov je omogočeno naročnikom, ki so zasebni uporabniki in ki imajo v Mojem Telekomu urejen polni dostop. Poslovnim uporabnikom je na voljo le pregled računov, ne pa tudi plačevanje.

Če v treh dneh ne bomo prejeli vašega plačila, bomo storitve ponovno izključili. V tem primeru vklopa na zaupanje ne boste mogli uporabiti naslednje 3 mesece.

Pogosta vprašanja

Ne najdete, kar ste iskali?

Pišite nam

Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Pokličite nas

INFORMACIJE

080 8000

Obiščite nas

Oglasite se v kateri izmed naših poslovalnic