0

Nasveti za tujino

Za večji nadzor nad stroški in ugodno komunikacijo v tujini smo zbrali nabor storitev, s katerimi bodo vaše počitnice, izleti in potovanja čim bolj brezskrbni. Poleg izbranih storitev predlagamo, da pred odhodom v tujino vedno preverite cenike gostovanja.

V tujini je cena za klic na posebne (npr. toll-free, pomoč na cesti …), komercialne, premijske in številke satelitskih uporabnikov 6,10 EUR z DDV na minuto, ne glede na to, kakšna je cena za takšen klic za uporabnike nacionalnih operaterjev v gostujoči državi (npr. klic na brezplačno številko v Italiji je za »domačega« italijanskega uporabnika brezplačen, naši uporabniki pa takšen klic plačajo po ceniku). Morebitno zaračunavanje pribitkov za opravljene storitve v državah območja EU-tarife si lahko ogledate tukaj.

Hrvaška, Balkan in Evropska unija

   
  Brezskrben mobilni internet na Hrvaškem

  Če greste na počitnice na Hrvaško, vzemite internet s seboj. Vključite prenos podatkov v mobilnem omrežju operaterja Hrvatski Telekom in brezskrbno dostopajte do interneta.

  Preberi več
    
   Opciji Balkan​

   Za brezskrbno komunikacijo v državah Balkana izberite ustrezno opcijo za zakup klicev, sporočil in prenosa podatkov.​

   Preberi več
     
    HBO GO z vami na Balkanu

    HBO GO, HBO-jeva knjižnica z več kot 2.000 urami vsebin na zahtevo, gre lahko z vami tudi po Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Makedoniji in Bolgariji.  V tujini se prenos podatkov za uporabo HBO GO zaračuna po ceniku operaterja, zato predlagamo uporabo brezplačnih točk​ WiFi.

    Preberi več
      
     Zakupi za EU

     Za brezskrbno komunikacijo v državah EU-območja izberite ustrezno opcijo za zakup klicev, sporočil in prenosa podatkov. S tem si zagotovite večji nadzor nad stroški in ugodno komunikacijo v tujini.

     Preberi več

     Tujina

       
      Zakupi za ostale države

      V tujini lahko stroški nepričakovano precej narastejo. Za brezskrbno gostovanje v tujini so vam na voljo različni zakupi enot storitev, ki jih enostavno vključite prek SMS-a.

      Preberi več
        
       VoWiFi in VoLTE

       Klicanje in pošiljanje SMS-sporočil prek storitve VoWiFi se obračuna po enaki ceni kot klasični klici ali SMS-sporočila v Sloveniji oz. se porablja iz vključenih količin vašega paketa.

       Preberi več
         
        Komunikator

        Komunikator omogoča opravljanje in sprejemanje telefonskih klicev prek interneta, s čimer se v tujini izognete visokim stroškom telefoniranja. Prek interneta lahko kjerkoli in kadarkoli kličete po enakih cenah kot doma.

        Preberi več
        Limit za paketni prenos podatkov v tujini

        Za boljši nadzor nad porabo v tujini si vključite obvestila o preseženem limitu za prenos podatkov v tujini. Znesek, ki ga lahko porabite za prenos podatkov, si določite sami. Ko dosežete 80 % zneska limita, prejmete obvestilo po SMS-u in e-pošti. Ko limit dosežete v celoti, se vam paketni prenos podatkov v tujini onemogoči.

        Preberi več
        Blokada prenosa podatkov v tujini

        Če v tujini prenosa podatkov ne želite uporabljati, si lahko pred odhodom v tujino izključite zgolj prenos podatkov (vse druge storitve uporabljate še naprej). Pošljite SMS z vsebino TUJINA PODATKI NE na 1918. Za ponoven vklop pa TUJINA PODATKI DA.

        Preberi več

        Slovenija

          
         Internet brez naročnine

         Predplačniški Mobilni internet je primeren za vse, ki internet v Sloveniji potrebujete le občasno, nekaj dni na mesec, ali za tujce, ki so začasno v Sloveniji. Enostavno ga vzamete s seboj tudi na počitnice.

         Preberi več
           
          TV z vami na počitnicah

          Tudi na vikend, počitnice ali izlet lahko vzamete s seboj TViN, TV, ki jo lahko gledate vedno in povsod v Sloveniji. Izbrane TV-programe in druge vsebine lahko spremljate na računalniku, tablici ali mobitelu. TViN ponuja dostop do številnih priljubljenih TV-programov in do bogato založene videoteke..

          Preberi več


          Sledite nam na družbenih omrežjih

          Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

          Pišite nam

          Prosimo, izberite vrsto sporočila:

          BODITE ŠE NAPREJ OBVEŠČENI O NAŠI PONUDBI

          Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20% popust*

          PRIJAVI SE