0

Nasveti za tujino

Za večji nadzor nad stroški in ugodno komunikacijo v tujini smo zbrali nabor storitev, s katerimi bodo vaše počitnice, izleti in potovanja čim bolj brezskrbni. Poleg izbranih storitev predlagamo, da pred odhodom v tujino vedno preverite cenike gostovanja.

V tujini je cena za klic na posebne (npr. toll-free, pomoč na cesti …), komercialne, premijske in številke satelitskih uporabnikov 6,10 EUR z DDV na minuto, ne glede na to, kakšna je cena za takšen klic za uporabnike nacionalnih operaterjev v gostujoči državi (npr. klic na brezplačno številko v Italiji je za »domačega« italijanskega uporabnika brezplačen, naši uporabniki pa takšen klic plačajo po ceniku).​

Hrvaška, Balkan in Evropska unija

   
  Zakupi za EU

  Za brezskrbno komunikacijo v državah EU-območja izberite ustrezno opcijo za zakup klicev, sporočil in prenosa podatkov. S tem si zagotovite večji nadzor nad stroški in ugodno komunikacijo v tujini.

  Preberi več
    
   Brezskrben mobilni internet na Hrvaškem

   Če greste na počitnice na Hrvaško, vzemite internet s seboj. Vključite prenos podatkov v mobilnem omrežju operaterja Hrvatski Telekom in brezskrbno dostopajte do interneta.

   Preberi več
     
    Neomejena komunikacija za družino

    ​Z eno naročnino lahko do pet uporabnikov brezskrbno porablja vključene količine storitev. Brezskrbno lahko komunicirajo tudi v državah EU-območja, kjer plačajo po porabi oz. največ 2,90 EUR na dan.

    Preberi več
      
     Opciji Balkan​

     Za brezskrbno komunikacijo v državah Balkana izberite ustrezno opcijo za zakup klicev, sporočil in prenosa podatkov.​

     Preberi več
       
      HBO GO z vami na Balkanu

      HBO GO, HBO-jeva knjižnica z več kot 2.000 urami vsebin na zahtevo, gre lahko z vami tudi po Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Makedoniji in Bolgariji.  V tujini se prenos podatkov za uporabo HBO GO zaračuna po ceniku operaterja, zato predlagamo uporabo brezplačnih točk​ WiFi.

      Preberi več

      Tujina

        
       Podatkovne opcije za tujino

       Prihranite pri mobilnem internetu v tujini – zakupite opcijo z vključenimi podatki po vaši meri. Naročnine za podatkovne opcije za tujino vključujejo različne količine podatkov.

       Preberi več
         
        Zakupite pogovore in sporočila za tujino

        Za brezskrbno gostovanje v tujini izberite Opcije pogovorov in sporočil za tujino, ki jih enostavno vključite prek SMS-a. Zakupi so razdeljeni v dve območji: Balkan, Svet. Zakupite količine storitev po svoji meri in si znižajte stroške v tujini.

        Preberi več
          
         Komunikator

         Komunikator omogoča opravljanje in sprejemanje telefonskih klicev prek interneta, s čimer se v tujini izognete visokim stroškom telefoniranja. Prek interneta lahko kjerkoli in kadarkoli kličete po enakih cenah kot doma.

         Preberi več
         Limit za paketni prenos podatkov v tujini

         Za boljši nadzor nad porabo v tujini si vključite obvestila o preseženem limitu za prenos podatkov v tujini. Znesek, ki ga lahko porabite za prenos podatkov, si določite sami. Ko dosežete 80 % zneska limita, prejmete obvestilo po SMS-u in e-pošti. Ko limit dosežete v celoti, se vam paketni prenos podatkov v tujini onemogoči.

         Preberi več
         Blokada prenosa podatkov v tujini

         Če v tujini prenosa podatkov ne želite uporabljati, si lahko pred odhodom v tujino izključite zgolj prenos podatkov (vse druge storitve uporabljate še naprej). Pošljite SMS z vsebino TUJINA PODATKI NE na 1918. Za ponoven vklop pa TUJINA PODATKI DA.

         Preberi več

         Slovenija

           
          Internet brez naročnine

          Predplačniški Mobilni internet je primeren za vse, ki internet v Sloveniji potrebujete le občasno, nekaj dni na mesec, ali za tujce, ki so začasno v Sloveniji. Enostavno ga vzamete s seboj tudi na počitnice.

          Preberi več
            
           TV z vami na počitnicah

           Tudi na vikend, počitnice ali izlet lahko vzamete s seboj TViN, TV, ki jo lahko gledate vedno in povsod v Sloveniji. Izbrane TV-programe in druge vsebine lahko spremljate na računalniku, tablici ali mobitelu. TViN ponuja dostop do številnih priljubljenih TV-programov in do bogato založene videoteke..

           Preberi več

           Sledite nam na družbenih omrežjih

           Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

           Pišite nam

           Prosimo, izberite vrsto sporočila: