0

Nasveti za tujino

Za večji nadzor nad stroški in ugodno komunikacijo v tujini smo zbrali nabor storitev, s katerimi bodo vaše počitnice, izleti in potovanja čim bolj brezskrbni. Poleg izbranih storitev predlagamo, da pred odhodom v tujino vedno preverite cenike gostovanja.

Pazljivo, oglaševane brezplačne številke v tujini so lahko plačljive in se obračunajo po ceniku, torej 0,80, 2,44 ali 6,10 € /minuto (seznam številk). Npr. klic na brezplačno telefonsko številko na Hrvaškem je za hrvaškega uporabnika brezplačen, medtem ko je lahko za naše uporabnike plačljiv. Morebitno zaračunavanje pribitkov za opravljene storitve v državah območja EU-tarife si lahko ogledate tukaj.

Hrvaška, Balkan in Evropska unija

Brezskrben mobilni internet na Hrvaškem

Če greste na počitnice na Hrvaško, vzemite internet s seboj. Vključite prenos podatkov v mobilnem omrežju operaterja Hrvatski Telekom in brezskrbno dostopajte do interneta.

Preberi več
Opciji Balkan​

Za brezskrbno komunikacijo v državah Balkana izberite ustrezno opcijo za zakup klicev, sporočil in prenosa podatkov.

Preberi več
HBO GO z vami na Balkanu

HBO GO gre lahko z vami tudi po Sloveniji, Hrvaški, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Makedoniji in Bolgariji. V tujini se prenos podatkov za uporabo HBO GO zaračuna po ceniku operaterja, zato predlagamo uporabo brezplačnih točk​ WiFi.

Preberi več
Zakupi za EU

​Za brezskrbno komunikacijo v državah EU-območja izberite ustrezno opcijo za zakup klicev, sporočil in prenosa podatkov. S tem si zagotovite večji nadzor nad stroški in ugodno komunikacijo v tujini.

Preberi več
SMS-obveščanje VELEPOSLANIŠTVO

Storitev SMS-obveščanje VELEPOSLANIŠTVO vam v tujini omogoča prejem brezplačnega SMS-sporočila s telefonsko številko pristojnega veleposlaništva Republike Slovenije v tisti državi, kjer se nahajate.

Preberi več

Tujina

Zakupi za ostale države

V tujini lahko stroški nepričakovano precej narastejo. Za brezskrbno gostovanje v tujini so vam na voljo različni zakupi enot storitev, ki jih enostavno vključite prek SMS-a.

Preberi več
VoWiFi

​Klicanje in pošiljanje SMS-sporočil prek storitve VoWiFi se obračuna po enaki ceni kot klasični klici ali SMS-sporočila v Sloveniji oz. se porablja iz vključenih količin vašega paketa.

Preberi več
Komunikator

​Komunikator omogoča opravljanje in sprejemanje telefonskih klicev prek interneta, s čimer se v tujini izognete visokim stroškom telefoniranja. Prek interneta lahko kjerkoli in kadarkoli kličete po enakih cenah kot doma.

Preberi več
Limit za paketni prenos podatkov v tujini

​Za boljši nadzor nad porabo v tujini si vključite obvestila o preseženem limitu za prenos podatkov v tujini. Znesek, ki ga lahko porabite za prenos podatkov, si določite sami. Ko dosežete 80 % zneska limita, prejmete obvestilo po SMS-u in e-pošti. Ko limit dosežete v celoti, se vam paketni prenos podatkov v tujini onemogoči.

Preberi več
Blokada prenosa podatkov v tujini

Če v tujini prenosa podatkov ne želite uporabljati, si lahko pred odhodom v tujino izključite zgolj prenos podatkov (vse druge storitve uporabljate še naprej). Pošljite SMS z vsebino TUJINA PODATKI NE na 1918. Za ponoven vklop pa TUJINA PODATKI DA.

Preberi več
SMS-obveščanje VELEPOSLANIŠTVO

Storitev SMS-obveščanje VELEPOSLANIŠTVO vam v tujini omogoča prejem brezplačnega SMS-sporočila s telefonsko številko pristojnega veleposlaništva Republike Slovenije v tisti državi, kjer se nahajate.

Preberi več

Slovenija

Internet brez naročnine

​Predplačniški Mobilni internet je primeren za vse, ki internet v Sloveniji potrebujete le občasno, nekaj dni na mesec, ali za tujce, ki so začasno v Sloveniji. Enostavno ga vzamete s seboj tudi na počitnice.

Preberi več
TV z vami na počitnicah

​Tudi na vikend, počitnice ali izlet lahko vzamete s seboj TViN, TV, ki jo lahko gledate vedno in povsod v Sloveniji. Izbrane TV-programe in druge vsebine lahko spremljate na računalniku, tablici ali mobitelu. TViN ponuja dostop do številnih priljubljenih TV-programov in do bogato založene videoteke.

Preberi več


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: