Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Strategija Skupine Telekom Slovenije za obdobje 2021-2025

7. 7. 2020

Nadzorni svet Telekoma Slovenije, d.d., je na svoji 2. redni seji v torek, 7. julija 2020, obravnaval in potrdil strategijo Skupine Telekom Slovenije za obdobje 2021-2025.

Pripravljena strategija, ki v ospredje postavlja digitalizacijo na vseh nivojih poslovanja, predstavlja smernice za pripravo strateškega poslovnega načrta za prihodnje obdobje.

Telekom Slovenije, d.d., ohranja visok tržni delež v vseh segmentih svojega poslovanja ter ima ambiciozne in razvojno usmerjene cilje, kljub temu, da se za slovenski trg telekomunikacijskih storitev, ki je razvit in v fazi zasičenosti (vključno s sistemsko integracijo in storitvami v oblaku), na splošno pričakuje nadaljnje upadanje prihodkov od osnovnih komunikacijskih storitev. Telekom Slovenije, d.d., bo še naprej zagotavljal najsodobnejše storitve po meri uporabnika (odlična uporabniška izkušnja, najboljša prodajna in poprodajna skrb za uporabnike, najsodobnejše in zanesljivo omrežje, konvergenčni paketi, dodatna ponudba izven osnovne dejavnosti, celovita ponudba IT-rešitev ter storitve informacijske in kibernetske varnosti). Za dinamično prilagajanje uporabnikom bodo tudi v prihodnje potrebna vlaganja v širitev in nadgradnjo tehnologij, pospešeno digitalizacijo, nadaljnjo optimizacijo procesov in opolnomočenje zaposlenih.

Povzetek strategije s strateškimi cilji je objavljen v prilogi tega obvestila.

Objava bo dostopna tudi na spletnih straneh družbe Telekom Slovenije, d.d. (www.telekom.si), in sicer najmanj 5 let od datuma objave.

 

Uprava Telekoma Slovenije, d.d.