Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Imenovanje novega direktorja družbe Debitel telekomunikacije, d.d.

13. 1. 2016

Nadzorni svet družbe Debitel telekomunikacije, d.d., ki je odvisna družba Telekoma Slovenije, d.d., je na seji, ki je potekala v sredo, 13. januarja 2016, razrešil dosedanjega direktorja družbe, Boruta Razdevška, na mesto direktorja družbe pa z dnem 14. januar 2016 imenoval mag. Danila Tomšiča.

Na podlagi določil Pravil Ljubljanske borze, d. d., in veljavne zakonodaje Telekom Slovenije, d.d., Cigaletova 15, Ljubljana, objavlja naslednje sporočilo:

Nadzorni svet družbe Debitel telekomunikacije, d.d., ki je odvisna družba Telekoma Slovenije, d.d., je na seji, ki je potekala v sredo, 13. januarja 2016, razrešil dosedanjega direktorja družbe, Boruta Razdevška, na mesto direktorja družbe pa z dnem 14. januar 2016 imenoval mag. Danila Tomšiča. Ob tem je nadzorni svet podal soglasje k pripojitvi družbe Debitel telekomunikacije, d.d., k družbi Telekom Slovenije, d.d. Predhodno je soglasje k pripojitvi podal tudi nadzorni svet Telekoma Slovenije, d.d. Pogodba o pripojitvi družbe Debitel telekomunikacije, d.d., k družbi Telekom Slovenije, d.d., bo podpisana predvidoma v prihodnjem tednu. Do podpisa pogodbe o pripojitvi Telekom Slovenije, d.d., podrobnosti ne bo razkrival.

Mag. Danilo Tomšič bo odgovoren za izvedbo pravno-formalnih postopkov, povezanih s pripojitvijo družbe Debitel telekomunikacije, d.d., k družbi Telekom Slovenije, d.d.

Ne glede na pripojitev bodo uporabniki storitev Debitel tudi v prihodnje uporabljali kakovostne komunikacijske storitve in vrhunsko omrežje Telekoma Slovenije, d.d. Ob tem pa jim bodo na voljo tudi številne ugodnosti, ki jih svojim naročnikom omogoča Telekom Slovenije, d.d.

Pripojitev družbe Debitel telekomunikacije, d.d., k družbi Telekom Slovenije, d.d., je skladna s Strateškim poslovnim načrtom Skupine Telekom Slovenije za obdobje 2016 – 2020.

Objava bo dostopna tudi na spletnih straneh Telekoma Slovenije, d.d. (www.telekom.si), in sicer najmanj 5 let od datuma objave.

Uprava Telekoma Slovenije, d.d.