Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Kultura

Najbolj priljubljeni programi s kulturno vsebino

že od5,00 €
2,50 €
/
mesec
za dve leti
Vključi v Mojem Telekomu
Preveri pogoje akcijske ponudbe
Opcija Kultura Background

S programsko opcijo Kultura so balet, opera in druge zvrsti umetnosti vedno na dosegu roke. Programska opcija vsebuje programa Mezzo Live HD in Museum HD ter videoteko Kultura. Program Museum HD vas seznanja s kiparstvom, dizajnom, arhitekturo, ulično umetnostjo, bodypaintingom in fotografijo, Mezzo Live HD pa bo navdušil vse, ki vas zanimajo klasična glasba, opera in balet.

Programa najdete na programskih mestih 621 in 622.

Capture D’Écran 2019 03 19 À 16.07.36

Museum HD

Je edinstven TV-program, ki je v celoti posvečen umetnosti. Spoznajte kiparstvo, dizajn, arhitekturo, ulično umetnost, bodypainting, fotografijo in art video. TV-program Museum je vaše okno v svet umetnosti, od klasične, moderne do sodobne umetnosti. Vsebine so posnete v kakovosti HD in gledalcu ponujajo izjemno TV-izkušnjo.

©Anton Zavjyalov 213118 Thumb

Mezzo Live HD

Je vodilni evropski glasbeni program, ki je posvečen klasični glasbi, glasbi sveta, operi in baletu. Je edini program, ki predvaja odlomke opernih in baletnih predstav svetovno znanih opernih hiš.

Anna Karenina Lopatkina ® N.Razina

Videoteka Kultura

Videoteka opcije Kultura omogoča takojšnji ogled zbranih kulturnih dogodkov z mednarodnih prizorišč z vsega sveta. Oglejte si dogodke iz opernih hiš, koncertnih dvoran, festivalov, plesnih gledališč in jazz klubov.

Opombe