Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Neo TV Igre Akcija

NEO Igre

NEO vam prinaša videoigre, ki jih lahko brez konzole igrate na svojem televizorju in mobilni napravi. Igralna izkušnja, ki ste je vajeni na najbolj znanih igralnih konzolah.

Neo Wifi

Dostopna točka WiFi

NEO Smartbox je postal tudi dostopna točka WiFi. Razširite svoje omrežje po celem stanovanju in si tako zagotovite zanesljiv internet.

NEO Na Zaslonih 2900X2175

NEO na vseh zaslonih

Doživite vrhunsko izkušnjo na vseh svojih napravah. Z ogledom lahko začnete na televizorju in kasneje nadaljujete na računalniku ali mobilni napravi.

Na voljo je tudi aplikacija NEO TV Lite za vaš pametni televizor.

Aplikacija NEO Pametno življenje

Prenesite aplikacijo za mobilne naprave:

NEO Na Zaslonih Mobile 2900X2175
NEO Na Zaslonih Laptop 2900X2175

Spletno mesto NEO

Svoje najljubše TV-vsebine lahko spremljate tudi na računalniku, na spletnem mestu neo.io.

Neo Tv Lite Zaslon

NEO TV Lite

NEO TV Lite je aplikacija, ki naročnikom omogoča, da na pametnem televizorju Android TV, Google TV, Hisense Vidaa, LG WebOS, Philips Saphi OS, Philips Titan OS ali Samsung Tizen spremljate priljubljene TV-programe

Mesečna naročnina za NEO TV Lite je 1,90 € na napravo.

Za NEO TV Lite potrebujete:

  • naročniško razmerje s paketom, ki vsebuje internet in televizijo (IPTV) z NEO Smartboxom;
  • televizor z operacijskim sistemom Android TV, Google TV, Hisense Vidaa, LG WebOS, Philips Saphi OS oz. Titan OS ali Samsung Tizen;
  • aplikacijo NEO TV Lite, ki jo namestite iz tržnice aplikacij na vašem televizorju.

Kako pričnete z uporabo NEO TV Lite?

  • Na svojem pametnem televizorju poiščite in namestite aplikacijo NEO TV Lite.
  • Odprite aplikacijo NEO TV Lite in sledite navodilom za aktivacijo, prikazanem na zaslonu. Aktivacijo boste zaključili na spletni strani neo.io/aktivacija, kjer se prijavite s svojim računom Moj Telekom.
  • Po zaključku postopka aktivacije na spletu lahko začnete uporabljati NEO TV Lite.
  • Preverite pogosta vprašanja.


Preveri opombe

Otroski Park 456

Otroški park

Na enem mestu najdete najbolj priljubljene risanke za vse starosti in okuse. Starši lahko sklop zaklenete s kodo, kar pomeni, da vidijo otroci le risanke, primerne zanje.

Nadaljujte Z Ogledom 456

Nadaljujte z ogledom

Ste uporabili Ogled nazaj in si oddaje niste uspeli ogledati do konca? Nadaljujte, ko imate znova čas za to, lahko tudi na drugi napravi. Z ogledom boste nadaljevali tam, kjer ste nazadnje prenehali.

Neo Recording

Snemalnik

Posnemite svoje najljubše vsebine in jih shranite v Knjižnico, nato pa si jih oglejte, ko imate čas. Posnete vsebine vas bodo čakale do 30 dni.

Verizno Gledanje

Verižno gledanje

Vzemite si čas za svojo najljubšo serijo. V videotekah vam NEO po koncu vsakega dela ponudi naslednji del, če je seveda na voljo.

Vrhunci 426X260px

Vrhunci

Ste zamudili ključne trenutke nogometnih tekem, kolesarskih etap ali smučarskih skokov? Zdaj imate vse najpomembnejše trenutke tekme zbrane na enem mestu. Med ogledom enostavno potrdite ikono Vrhunci. Vrhunce so na voljo pri nogometnih tekmah (španska, italijanska, francoska in angleška liga, SP Katar), pri kolesarskih tekmah (Tour de France, Vuelta), pri tekmah svetovnega prvenstva v smučarskih skokih ...

Neo Profili

Profili NEO

Vsak član družine si lahko v NEO Smartboxu uredi svoj profil, znotraj katerega si TV-programe razvrsti po svoje, določi starostno omejitev za ogled vsebin, v sklopu Knjižnica pa shrani priljubljene vsebine. Ustvariti je mogoče do 5 profilov, preklop med njimi pa je enostaven, preprosto tudi z glasovnim ukazom (na primer: »profil Maja«).

Neo Box 1

Izberite dodaten NEO Smartbox

Zagotovite si vrhunsko izkušnjo televizije še v ostalih prostorih doma.

Novi naročniki pošljite povpraševanje, obstoječi pa lahko NEO Smartbox enostavno naročite v Mojem Telekomu.

Opombe

Prodajne ponudbe in informacije pred sklenitvijo pogodbe