Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

NEO je več kot TV

Zdaj imate priložnost, da doživite svet NEO, ki vam z dostopom do najbolj priljubljenih programov in aplikacij prinaša neskončno priložnosti za zabavo v vašem domu.

Telekom Cavazza 2
Neo TV Igre Akcija

NEO igre

NEO vam prinaša videoigre, ki jih lahko brez konzole igrate na svojem televizorju in mobilni napravi. Igralna izkušnja, ki ste je vajeni na najbolj znanih igralnih konzolah.

Pametni Dom 456

Pametni dom

Povežite pametne naprave v svojem domu in jih upravljajte prek televizije ali mobilne aplikacije NEO. V aplikaciji ustvarite scenarije za svoje pametne naprave in tako poskrbite za večjo varnost svojega doma.

508X310 NEO Na Vseh Zaslonih

NEO na vseh zaslonih

Doživite vrhunsko izkušnjo na vseh svojih napravah. Z ogledom lahko začnete na televizorju in kasneje nadaljujete na računalniku ali mobilni napravi.

Na voljo je tudi aplikacija NEO TV Lite za vaš pametni televizor.

Aplikacija NEO Pametno življenje

Prenesite aplikacijo za mobilne naprave:

Aplikacija Neo Pametno Zivljenje Slika1
Spletno Mesto Neo Io Laptop

Spletno mesto NEO

Svoje najljubše TV-vsebine lahko spremljate tudi na računalniku, na spletnem mestu neo.io.

Neo Tv Lite Zaslon

NEO TV Lite

NEO TV Lite je aplikacija, ki naročnikom omogoča, da na pametnem televizorju Android TV, LG WebOS, Samsung Tizen ali Hisense Vidaa spremljate priljubljene TV-programe.

Mesečna naročnina za NEO TV Lite je 1,90 € na napravo.

Za NEO TV Lite potrebujete:

  • naročniško razmerje s paketom, ki vsebuje internet in televizijo (IPTV)
  • televizor z operacijskim sistemom Android TV, LG WebOS, Samsung Tizen ali Hisense Vidaa
  • aplikacijo in naročnino NEO TV Lite

Kako pričnete z uporabo NEO TV Lite?

  • Na svojem pametnem televizorju poiščite in namestite aplikacijo NEO TV Lite.
  • Odprite aplikacijo NEO TV Lite in sledite navodilom za aktivacijo, prikazanem na zaslonu. Aktivacijo boste zaključili na spletni strani neo.io, kjer se prijavite s svojim računom Moj Telekom. Če na vašem naročniškem razmerju NEO TV Lite še ni aktiven, ga boste lahko naročili med samo aktivacijo.
  • Po zaključku postopka na spletu lahko začnete uporabljati NEO TV Lite.


Preveri opombe

Neo Wifi

Dostopna točka WiFi

NEO Smartbox je postal tudi dostopna točka WiFi. Razširite svoje omrežje po celem stanovanju in si tako zagotovite zanesljiv internet.

Otroski Park 456

Otroški park

Na enem mestu najdete najbolj priljubljene risanke za vse starosti in okuse. Starši lahko sklop zaklenete s kodo, kar pomeni, da vidijo otroci le risanke, primerne zanje.

Nadaljujte Z Ogledom 456

Nadaljujte z ogledom

Ste uporabili Ogled nazaj in si oddaje niste uspeli ogledati do konca? Nadaljujte, ko imate znova čas za to, lahko tudi na drugi napravi. Z ogledom boste nadaljevali tam, kjer ste nazadnje prenehali.

Neo Recording

Snemalnik

Posnemite svoje najljubše vsebine in jih shranite v Knjižnico, nato pa si jih oglejte, ko imate čas. Posnete vsebine vas bodo čakale do 30 dni.

Verizno Gledanje

Verižno gledanje

Vzemite si čas za svojo najljubšo serijo. V videotekah vam NEO po koncu vsakega dela ponudi naslednji del, če je seveda na voljo.

Vrhunci 426X260px

Vrhunci

Ste zamudili ključne trenutke nogometnih tekem, kolesarskih etap ali smučarskih skokov? Zdaj imate vse najpomembnejše trenutke tekme zbrane na enem mestu. Med ogledom enostavno potrdite ikono Vrhunci. Vrhunce so na voljo pri nogometnih tekmah (španska, italijanska, francoska in angleška liga, SP Katar), pri kolesarskih tekmah (Tour de France, Vuelta), pri tekmah svetovnega prvenstva v smučarskih skokih ...

Neo Profili

Profili NEO

Vsak član družine si lahko v NEO Smartboxu uredi svoj profil, znotraj katerega si TV-programe razvrsti po svoje, določi starostno omejitev za ogled vsebin, v sklopu Knjižnica pa shrani priljubljene vsebine. Ustvariti je mogoče do 5 profilov, preklop med njimi pa je enostaven, preprosto tudi z glasovnim ukazom (na primer: »profil Maja«).

Opombe

NEO TV Lite