Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

VALÚ Moneta

VALÚ Moneta omogoča plačevanje z mobitelom na številnih plačilnih mestih z oznako VALÚ. Glavna prednost je, da se vam strošek obračuna na naslednjem mesečnem računu za telekomunikacijske storitve.

Članarina

Naročnikom, ki ne uporabljajo VALÚ Monete, se članarina ne zaračunava. Uporabnikom, ki prvič opravijo nakup z VALÚ Moneto, se vključi članarina Standard.

Članarina Standard se začne zaračunavati po prvi uspešno opravljeni transakciji nakupa z VALÚ Moneto.
Članarino Plus svetujemo vsem, ki veliko plačujete z VALÚ Moneto, saj zagotavlja 100 % popusta na strošek uspešnih transakcij.

Za spremembo članarine pošljite SMS:

  • Za članarino Plus pošljite SMS z vsebino VALU MONETA PLUS na številko 1918.
  • Za spremembo članarine Plus v članarino Standard pošljite SMS z vsebino VALU MONETA STANDARD na številko 1918.

Cenik članarine VALÚ Monete za naročnike Telekoma Slovenije lahko vidite tukaj.

Alarm VALÚ Moneta

Opozorilo, ko presežete določen znesek nakupov.

Moneta alarm vas po SMS-u ali e-pošti opozori, ko presežete znesek nakupov, ki ste ga določili ob vklopu. Tako vedno veste, koliko nakupov lahko še opravite.

Nosilci Družinskih bonusov ste lahko obveščeni o porabi vaših družinskih članov in jih po potrebi opozorite. Po prejetju alarma lahko še naprej nakupujete do limita Monete. Alarm ne omeji vaših nakupov, ampak vas zgolj opozori. Mejni znesek lahko vedno spremenite.

Alarm VALÚ Moneta si lahko vključite uporabniki Telekoma Slovenije. Alarm vas opozori, ko dosežete določen znesek nakupov. Po prejetju SMS-a o doseženem znesku lahko še naprej nakupujete do limita, ki ga imate nastavljenega pri VALÚ Moneti.

Znesek, ob katerem želite biti obveščeni, lahko kadarkoli spremenite:

Alarm valu moneta

SMS S KLJUČNO BESEDO

  • za vklop

    ALARM VALU MONETA

ali
Aktiviraj v Mojem Telekomu

Limit VALÚ Monete

Limit VALÚ Monete določa najvišji znesek, ki vam je na voljo za nakupe z VALÚ Moneto. Osnovni limit imate uporabniki storitev Telekoma Slovenije že samodejno nastavljen, lahko pa ga kadarkoli poljubno spremenite (zvišate, znižate). Za naročnike storitev Telekoma Slovenije je sedanji začetni mesečni limit 80 EUR (le pri mobilnih paketih za mlade je začetni limit 50 EUR). Mesečno omejitev porabe (limit) lahko prilagodite glede na svoje zmožnosti in potrebe, pri čemer si Telekom Slovenije pridržuje pravico končne odobritve.

8. 3. 2021 je Telekom Slovenije osnovni mesečni limit zvišal na največ 160 EUR. Skladno s Politiko zasebnosti Telekom Slovenije pri obvladovanju tveganj uporabnike segmentira oz. profilira, zato bo osnovni mesečni limit storitve lahko tudi nižji. Uporabnik soglaša s spremembo, če do dneva pred pričetkom njene veljavnosti ne obvesti Telekoma Slovenije, da predloga spremembe ne sprejema, pri čemer ima uporabnik pravico, da tudi odpove pogodbo za storitev VALÚ Moneta.

Mesečno omejitev porabe (limit) lahko prilagodite glede na svoje zmožnosti in potrebe.

Naročniki storitev Telekoma Slovenije lahko limit spremenite:

Izklop VALÚ Monete

VALÚ Moneto lahko kadarkoli izključite in jo kasneje ponovno vključite.

To lahko storite osebno na prodajnih mestih Telekoma Slovenije, s klicem na brezplačno številko 041 700 700, z Vlogo za vklop/izklop zunanjih storitev, ki jo pošljete na naslov Telekom Slovenije, d.d., Naročniška razmerja, 1546 Ljubljana, po faksu na številko 01 47 22 062 ali na e-naslov info@telekom.si.

VALÚ Moneta za uporabnike Mobi

Za vklop VALÚ Monete obiščite Telekomovo prodajno mesto.

Potrebujete:

  • osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list);
  • kopijo davčne številke;
  • kopijo SIM-kartice ali certifikat Mobi ali kopijo izpisa PIN/PUK;
  • podatek o zaposlitvi;
  • nezaposleni potrebujete še poroštveno izjavo osebe s stalnim prebivališčem in redno zaposlitvijo v RS ali pravne osebe s sedežem ali podružnico v RS (porok je lahko tudi upokojena oseba, ki prinese s seboj poleg osebnega dokumenta in davčne številke tudi zadnji pokojninski izpisek).

Če imate že vključeno storitev Žepnina, VALÚ Monete ni mogoče vključiti.