0

NEO TV LITE

  • NOVO
ŽE ZA 1,49 € /mesec

NEO TV LITE

  • NOVO
ŽE ZA 1,49 € /mesec NAROČINEO TV Lite je aplikacija, ki naročnikom, ki že imate NEO Smartbox, omogoča, da na dodatnem pametnem televizorju Android TV spremljate priljubljene TV-programe* in vsebine na zahtevo**. Ogled nazaj vam omogoča, da uživate v vsebinah do 7 dni nazaj, s snemalnikom pa vas počakajo do 30 dni.

Za NEO TV Lite potrebujete?
naročniško razmerje s paketom, ki vsebuje internet in televizijo (IPTV)
televizor z operacijskim sistemom Android TV in NEO Smartbox, ki sta povezana v isto lokalno omrežje
aplikacijo NEO TV Lite


Kako pričnete z uporabo aplikacije NEO TV Lite?

  • Najprej na svojem pametnem televizorju poiščite in namestite aplikacijo NEO TV Lite.
  • Odprite aplikacijo NEO TV Lite in sledite navodilom za aktivacijo, prikazanem na zaslonu. Aktivacijo boste zaključili na spletni strani neo.io, kjer se prijavite s svojim profilom Moj Telekom. Če na vašem profilu in razmerju NEO TV Lite še ni aktiven, ga boste lahko naročili med samo aktivacijo.
  • Po zaključku postopka na spletu lahko začnete uporabljati NEO TV Lite.

Napredne funkcije

NEO TV Lite vam bo vašo izkušnjo gledanja televizije dvignil na višjo raven.

NEO vrhunci

Vrhunci - NOVO

Ne želite zamuditi ključnih trenutkov na tekmah evropskega prvenstva v nogometu ali na kolesarki Dirki po Franciji? 

Nič zato, odslej imate vrhunce zbrane na enem mestu, kar pomeni, da ne boste pri nogometu zamudili nobenega gola, rdečega kartona ali enajstmetrovke, pri kolesarki dirki pa najbolj zanimivih delov dirke. Med ogledom enostavno potrdite ikono Vrhunci.

Snemalnik

Posnemite svoje najljubše vsebine in jih shranite v Knjižnico, nato pa si jih oglejte, ko imate čas. Posnete vsebine vas bodo čakale do 30 dni.

NEO snemanje

Ogled nazaj do 7 dni

Hitro in enostavno poiščite najljubše filme, serije in oddaje, ki ste jih zamudili, kar do 7 dni nazaj.

NEO verižno gledanje

Profili NEO

Vsak član družine si lahko v NEO Smartboxu uredi svoj profil, znotraj katerega si TV-programe razvrsti po svoje, določi starostno omejitev za ogled vsebin, v sklopu Knjižnica pa shrani priljubljene vsebine. Ustvariti je mogoče do 5 profilov, preklop med njimi pa je enostaven, preprosto tudi z glasovnim ukazom (na primer: »profil Maja«).

NEO profili
OPOMBE

*Velja za TV-programe, ki so na voljo na mobilnih napravah https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/tv-in-zabava/televizija/programi - izbira NEO Splet.

**Velja za vsebine, ki ste si jih izposodili prek vašega NEO Smartboxa in za katere imamo pravice za predvajanje na mobilnih napravah.

Aplikacijo lahko uporabljate na največ 5 različnih napravah (pametnih televizorjih, mobitelih in tablicah).

Mesečna naročnina za NEO TV Lite je 1,49 EUR z DDV.

Za najboljšo izkušnjo vam priporočamo uporabo novejših naprav in posodobljeno sistemsko programsko opremo. Aplikacija NEO TV Lite je na voljo na televizorjih z operacijskim sistemom Android TV z različico 7.0 Nougat (API 24) ali novejšo.

NEO TV Lite ni na voljo pri paketih NEO brez televizije (NEO SuperNet) in pri paketih brez interneta (Solo TV, Vikend TV), prav tako ni na voljo za naročnike kabelske televizije Telekoma Slovenije.

Priporočamo vam, da svoj televizor povežete v žično omrežje ethernet. V primeru uporabe WiFi-omrežja vam priporočamo, da si zagotovite kakovosten WiFi-usmerjevalnik, ki omogoča ustrezno pokritost ter stabilen in varen WiFi-signal.


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: