Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Varnostni paket Kaspersky

Varnostni paket Kaspersky vam ponuja zanesljivo antivirusno zaščito računalnika in mobilnega telefona pred različnimi spletnimi grožnjami.

že od
0,41 €
/
mesec
Vključi v Mojem Telekomu
Varnostni Paket Header
Zaščitite svoj osebni računalnik in mobilno napravo Android pred različnimi spletnimi grožnjami.

Varnostni paket Kaspersky je storitev, ki je na voljo naročnikom fiksnih in mobilnih storitev. Posebna programska oprema Kaspersky je namenjena zaščiti uporabnikovega računalnika, mobilnih komunikacijskih naprav z operacijskim sistemom Android, in sicer pred virusi ter nepooblaščenim dostopom prek interneta, omejevanju nezaželenih poštnih sporočil, zaščiti družine in identitete, zaščiti dragocenih podatkov ipd.

Preizkusite dva meseca brezplačno!

Vsem novim naročnikom storitve Varnostni paket Kaspersky omogočamo 2 meseca brezplačne uporabe katerekoli licence storitve Varnostni paket Kaspersky. Ugodnost velja le ob prvem vklopu storitve Varnostni paket Kaspersky in velja le za eno (prvo izbrano) licenco. Poskrbite za varnost na internetu tako svojega osebnega računalnika​​​ kot tudi mobilnega telefona.

Varnostni paket omogoči tudi zaščito podatkov z izdelavo varnostnih kopij, izboljšuje delovanje računalnika itd., odvisno od izbrane licence za varnostni paket. Preverite in izberite rešitev, ki vam ustreza. Rešitve v varnostnem paketu Kaspersky so primerne tako za domačo uporabo kot manjša podjetja. Programi so v angleškem jeziku. Pred prenosom preverite podatkovno zvezo, ki jo uporabljate za dostop do interneta.

Samodejno posodabljanje

Kombinacija klasičnih posodobitvenih postopkov in uporabe kolektivne inteligence poskrbi, da je vaš računalnik stalno zaščiten pred najnovejšimi in najhujšimi spletnimi grožnjami.

24-urna tehnična podpora

24-urna tehnična podpora pri namestitvi in uporabi varnostnega paketa na treh ravneh: podpora na brezplačni telefonski številki 080 1000, podpora na naslovu tehnicna.pomoc@telekom.si in podpora izdelovalca na spletni strani kaspersky.com.

Brezplačne nadgradnje

Brezplačne nadgradnje na najnovejše različice za vse lastnike produktov Kaspersky.

Rešitve varnostnega paketa Kaspersky

Product Box Kav
Kaspersky Anti-Virus
Namenjen je uporabnikom, ki računalnik z operacijskim sistemom Microsoft Windows uporabljajo za osnovno delo, in manjšim podjetjem z osnovnimi zahtevami po varnostni zaščiti. Omogoča zaščito pred virusi in vohunskimi programi v realnem času in uporabnikom omogoča varno pregledovanje spletnih strani in elektronske pošte.
Product Box Kismd
Kaspersky Internet Security Multi-Device
Uporabljate več različnih naprav in jih želite zaščititi z eno rešitvijo? Rešitev Multi-Device vam omogoča zaščito do treh naprav. Tudi v kombinaciji z različnimi operacijskimi sistemi. Zaščitite lahko naprave PC z operacijskim sistemom Microsoft Windows, MAC-naprave in mobilne naprave z operacijskim sistemom Android.
Product Box Kts
Kaspersky Total Security Multi-Device
Namenjen je zahtevnejšim in naprednim uporabnikom ter majhnim podjetjem, ki želijo maksimalno zaščititi svoje naprave z operacijskim sistemom Microsoft Windows in neprecenljive podatke. Rešitev vam poleg antivirusne zaščite vaše naprave dodatno omogoča varno bančništvo, starševski nadzor, varno hranjenje in zaščito pomembnih datotek ter varno hranjenje vaših gesel.
Product Box Kismd
Internet Security for Android
Za zaščito vaših mobilnih naprav (telefonov in tablic) z operacijskim sistemom Android. Omogoča vam zaščito vaših podatkov na mobilni napravi in identitete. Dodatno vam je na voljo tudi oddaljen nadzor vaše mobilne naprave s pomočjo lociranja naprave in izbris podatkov. Program za vašo mobilno napravo je na voljo na Google Playu.
Product Icon Ksos
Kaspersky Small Office Security
Za osebne računalnike, mobilne naprave Android in podatkovne strežnike. Posebej oblikovan za domače pisarne in mala podjetja, ki želijo zaščititi delovne postaje, mobilne naprave Android in podatkovne strežnike. Za namestitev, uporabo in upravljanje niso potrebni strokovnjaki.

Primerjava rešitev

Anti-Virus

že od
0,73 €
/
mesec

Internet Security

že od
0,41 €
/
mesec

Internet Security Multi-Device

že od
2,49 €
/
mesec

Total Security Multi-Device

že od
5,21 €
/
mesec
Uporaba stroge zaščite
Tehnična podpora
Optimizirano delovanje
Brezplačne avtomatske nadgradnje
Varno spletno brskanje
Poenostavljeno upravljanje varnosti
Zaščita zasebnosti in identitete
Dodatna varnost spletnega bančništva in nakupov
Anti-Spam zaščita
Blokada bannerjev (oglasov)​
Starševska zaščita
Zaščita več naprav z eno licenco
Zaščita v primeru kraje za mobilne telefone in tablice
Varnostna kopija, enkripcija in popolno brisanje datotek
Zaščita gesel in datotek

Opombe

Varnostni paket Kaspersky

Prodajna ponudba