Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Varen poslovni splet

Storitev Varen poslovni splet učinkovito ščiti vaše zaposlene in sisteme ter preprečuje povezovanje na nevarna spletna mesta. Takšne povezave storitev Varen poslovni splet takoj prestreže in zaustavi ter pri tem uporabniku prikaže obvestilo.

Oddaj povpraševanje
Varen Poslovni Splet
Varen Poslovni Splet (1)

Izbirate lahko med tremi paketi

Varen poslovni splet – mobilni

Zagotavlja zaščito mobilnih naprav, ko so le-te povezane v splet prek mobilne podatkovne povezave. Storitev deluje v domačem omrežju in tudi v tujih omrežjih. Če poskuša uporabnik mobilne naprave dostopati do nevarne spletne domene, mu storitev to prepreči, uporabnik pa prejme o tem obvestilo.

Varen poslovni splet – fiksni

Vse naprave, ki se v splet povezujejo prek zaščitenega priključka, so varne pred škodljivimi spletnimi domenami. Če poskuša uporabnik računalnika, računalnik sam, strežnik, aplikacija ali mobilna naprava na WiFi-omrežju v podjetju dostopati do nevarne spletne domene, storitev to prepreči, uporabnik pa prejme o tem obvestilo.

Varen poslovni splet − napredni

Dostop do storitvenega portala Cisco Umbrella, nastavitev lastne politike varnosti, namestitev in uporabo prehodnega DNS-strežnika v podjetju, kar omogoča pregled dogodkov po posameznih delovnih postajah, namestitev in uporabo DNS-klienta na računalnik in s tem zaščito tudi izven domačega (službenega) omrežja.

Želite nadgraditi svoj obstoječi paket?

Storitev je nadgradnja storitve Varen poslovni splet in omogoča vrsto dodatnih možnosti: dostop do storitvenega portala Cisco Umbrella, nastavitev lastne politike varnosti, namestitev in uporabo prehodnega DNS-strežnika v podjetju, kar omogoča pregled dogodkov po posameznih delovnih postajah, namestitev in uporabo DNS-klienta na računalnik in s tem zaščito tudi izven domačega (službenega) omrežja. Varen poslovni splet je mogoče vključiti za vse fiksne in mobilne internetne dostope Telekoma Slovenije.