Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

RIO - Medomrežno povezovanje s fiksnim omrežjem

Medomrežno povezovanje je fizično in logično povezovanje javnih komunikacijskih omrežij, ki jih uporablja isti ali drugi operater, da omogoči uporabnikom enega operaterja komunikacijo z uporabniki istega ali drugega operaterja ali dostop do storitev, ki jih zagotavlja drugi operater. Medomrežno povezovanje je posebna vrsta operaterskega dostopa, izvedena med operaterji javnih komunikacijskih omrežij.

IP MEDOMREŽNO POVEZOVANJE

Aktualna vzorčna ponudba o IP medomrežnem povezovanju

RIO IP 1. 12. 2023ČistopisSpremembeDatum veljavnosti 1. 1. 2024
​​Cenik zaključevanja klicev v fiksnem omrežju Telekoma Slovenije, d. d.Datum veljavnosti 1. 7. 2021​

TDM MEDOMREŽNO POVEZOVANJE

Aktualna vzorčna ponudba o TDM medomrežnem povezovanju

RIO TDM 1. 12. 2023ČistopisSpremembeDatum veljavnosti 1. 1. 2024
​​Cenik zaključevanja klicev v fiksnem omrežju Telekoma Slovenije, d. d.Datum veljavnosti 1. 7. 2021​

Medomrežno povezovanje v domačem prometu

Telekom Slovenije omogoča naročnikom omrežja klice v druga slovenska omrežja, naročnikom in uporabnikom drugih slovenskih operaterjev pa klicanje v omrežje Telekoma Slovenije in v omrežja drugih operaterjev v Sloveniji.

Prav tako omogočamo dostop do pomembnih klicnih številk brez prefiksov stacionarnega omrežja, med drugim tudi klicanje na številke 112 in 113.

Medomrežno povezovanje s tujimi omrežji

V mednarodnem prometu omogočamo naročnikom drugih slovenskih operaterjev klicanje v tujino in iz tujine ter druge storitve v mednarodnem prometu.

Možnost sklenitve dogovora za uporabo namenskih kapacitet v parih 2xE1

Operaterje obveščamo, da se je v primerih storitev v mednarodnem prometu, pri katerih poteka promet na relaciji TUJ OPERATER-TELEKOM SLOVENIJE-OPERATER-TUJ OPERATER (v obeh smereh), mogoče dogovoriti za uporabo namenskih kapacitet v parih 2xE1 tako, da pri vključitvi, nadgradnji in mesečnih stroških Telekom Slovenije in operater krijeta stroške vsak enega voda E1, pri čemer vod zagotavlja Telekom Slovenije.

Namenske kapacitete so praviloma dvosmerne, vendar se lahko Telekom Slovenije in operater dogovorita drugače. Operater se hkrati zaveže Telekomu Slovenije zagotavljati ustrezno ponudbo, ki bo Telekomu Slovenije omogočala, da na navedenih vodih E1 vzdržuje uravnoteženost prometa v smeri proti operaterju.

Arhiv

Spletno povpraševanje

Preko enostavnega obrazca oddajte povpraševanje za naše storitve.

Kontakti v domači veleprodaji

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana

Kontakti v kontrolingu in regulativi

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana