Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Zakaj so se nenadoma pojavili programi Star?

Tamara Harb
Pred 45 dnevi
·
Čas branja: 2 min
·
Poslušaj vsebino

Z oktobrom so se programi Fox preimenovali v Star in tako imamo sedaj Star Channel, Star Life, Star Crime in Star Movies.

Pri tem gre predvsem za vizualno spremembo, obstoječim priljubljenim vsebinam pa se bodo pridružile še nekatere nove.

Tako lahko na Star Channel, enako kot prej na Fox, še naprej spremljamo priljubljene serije Castle, Veliki pokovci,  Kosti in  Simpsonovi, v začetku oktobra pa je na zaslone prišla še odlična in priljubljena komična serija Samo umori v stavbi (Only Murders in the Building), ki jo priporočamo v ogled. V njej trojica glavnih junakov raziskuje umore in o tem snema podkast, upodobili pa so jih Steve Martin, Selena Gomez in Martin Short. Vmes se na programu najde tudi kak film, na primer za Marvelove fene Varuhi galaksije 2 in Doktor Strange.

Na Star Life, nekdanjem Fox Life, lahko še naprej uživate v romantičnih in dramskih vsebinah, kot so Razočarane gospodinje in Kako sem spoznal vajino mamo, med novostmi pa je serija  Mali požari povsod (Little Fires Everywhere), ki temelji na knjižni uspešnici Prikriti plameni avtorice Celeste Ng. Serija je postavljena v bogataško mesto, kjer se protagonistki, ki ju igrata Reese Witherspoon in Kerry Washinghton, znajdeta na nasprotnih bregovih. Vmes se Star Life najde tudi kak film, kot na primer uspešnica Jej, moli, ljubi z Julio Roberts posneta po istoimenski knjigi.

Onlymurdersinthebuilding

Star Crime je seveda še vedno namenjen ljubiteljem kriminalk, med drugim si lahko tam ogledate Mentalista in Umore na podeželju, med novostmi pa je serija Will Trent o odličnem detektivu v Atlanti, ki je dislektik. Star Movies, bivši Fox Movies, bo še naprej serviral dobre filme, od Lego filma za otroke, Šunda za ljubitelje Tarantina, do večkratnega dobitnika oskarjev Čudovitega uma.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in TikTok.