Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Top novosti v DKinu: Uncharted, Red Rocket, Dual, Poročiva se

Tamara Harb
Tamara Harb
Pred 340 dnevi
·
Čas branja: 3 minute
·
Poslušaj vsebino

Junij v DKino prinaša pospešen utrip, romanco in klone. Pester nabor vsebin obljublja za vsakogar nekaj, tako bo Uncharted razveselil ljubitelje avanturističnih filmov v stilu Indiane Jonesa, Dual je za vse ZF entuziaste, za ljubitelje ameriškega neodvisnega filma pa Red Rocket. Če pogrešate romantične komedije, vas bo navdušila Jennifer Lopez s filmom Poročiva se.

Uncharted

Aktualni Spider-Man, Tom Holland, se dobro obnese tudi v nekoliko bolj pustolovski vlogi Nathana Draka, ki ga lov za zakladom in izgubljenim bratom ponese po vsem svetu. Scenarij temelji na priljubljeni video igri in nam predstavi, kako je glavni junak sploh postal lovec na zaklade.

Red Rocket

Režiser Sean Baker je z zanimivimi vpogledi prepričal že s svojimi prejšnjimi filmi, kot sta Tangerine in Projekt Florida. Tokrat spremljamo bivšega porno zvezdnika, ki se po mnogih letih vrne v rodno mesto, se vseli k ženi in njeni mami ter poskuša zaživeti na novo. V glavni vlogi je navdušil večkrat nagrajeni Simon Rex.

Dual

ZF triler prinaša boj s klonom. Na smrt bolana Sarah se namreč odloči za kloniranje, da njeni bližnji ne bi preveč trpeli ob njenem odhodu. Čez nekaj časa izve, da bo preživela in se posledično želi znebiti klona, ki pa so ga njeni bližnji vzljubili. V vlogi Sarah je Karen Gillan, ki jo poznamo po vlogi Nebule v filmih Varuhi galaksije.

Poročiva se (Marry Me)

Romantične komedije so morda res skoraj izumrl žanr, a Jennifer Lopez ga obuja. Tokrat je v vlogi popularne pevke, ki se, ko tik pred spektakularno poroko na odru izve, da jo je ženin prevaral, poroči z učiteljem matematike iz občinstva. A v nadaljevanju morata premagati marsikatero oviro.

Pes (Dog)

Channing Tatum igra vojaka, ki dobi v varstvo psičko padlega borca. Peljati jo mora na drugo stran države, da bi bila na pogrebu svojega lastnika, a psička ni ravno predvidljiva, tako bo na tem nenavadnem potovanju potrebna dobra mera potrpežljivosti in prilagajanja. Glavni igralec je tudi sorežiser filma.

Električno življenje Luisa Waina

Benedict Cumberbatch je tokrat odvrgel superjunaška oblačila in se prelevil v britanskega umetnika, ki je bil znan po nadrealističnih slikah mačk, a mu je z leti pešalo tudi mentalno zdravje. Njegov občudovalec pa je bil tudi pionir ZF H. G.Wells, avtor Vojne svetov. Zasedba te biografske drame je impresivna, saj so poleg Cumberbatcha v zasedbi še Claire Foy, Andrea Riseborough, Toby Jones, Taika Waititi in celo Nick Cave v vlogi H. G. Wellsa.

Teen Titans Go! & DC Super Hero Girls: Mayhem In The Multiverse

Film združi ekipi Teen Titans in DC Super Hero Girls. Ko Lex Luthor vpokliče vse zlobneže, da bi ujeli vse superjunake, se mu na koncu zoprstavijo le še DC Super Hero Girls, ki v večvesolju najdejo zaveznike v Teen Titans.

Pepelka (Cinderella)

Muzikal o Pepelki s Camilo Cabello v glavni vlogi bo zagotovo navdušil ljubitelje te zgodbe kot tudi tiste, ki si radi prepevajo uspešnice iz filmov. Film ustaljeno zgodbo obrne nekoliko na glavo, navduši pa zasedba, v vlogi dobre vile je Billy PorterPierce Brosnan je kralj, Minnie Driver kraljica, nastopi pa tudi Idina Menzel, ki posoja glas Elzi v Ledenem kraljestvu.

Dobri stari filmi: Pobesneli Max (Mad Max)

Ljubitelje legendarnega post apokaliptičnega Pobesnelega Maxa boste prišli na svoj račun, saj si boste lahko ogledali vse štiri filme režiserja Georga Millerja, tako prve tri, v katerih glavnega junaka upodobi Mel Gibson, kot tudi zadnjega iz leta 2015, v katerem je blestela Charlize Theron kot Furiosa, ki z dragocenim tovorom pobegne lokalnemu šefu.

V videoteki DKino si filme lahko ogledate doma, v udobju dnevne sobe, tako si cela družina izbrani film ali risanko, nekatere že kmalu za tem, ko zapustijo kinematografe, ogleda za pol cene vstopnice.

Za nakup vsebin v videoteki DKino lahko porabite tudi točke zvestobe in tako strošek nakupa filma še dodatno znižate.