Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Top 5 serij na Pickbox NOW

Tamara Harb
Tamara Harb
Pred 13 dnevi
·
Čas branja: 4 min
·
Poslušaj vsebino

Na Pickbox NOW bo kmalu na voljo Agatha Christie: Umor je enostaven, v nadaljevanju pa priporočamo top serije, ki so že na voljo.

Skandinavski noir, odlične britanske kriminalke in Agatha Christie. Ljubiteljem kriminalk ob spremljanju tovrstnih vsebin na Pickbox NOW ne bo dolgčas, a nekaj zase bodo zagotovo našli tudi ljubitelji drugih žanrov in filmov. Najprej si oglejmo nabor petih odličnih serij, ki jih ne gre izpustiti.

Agatha Christie: Umor je enostaven

Čeprav se zdi, da smo videli že skoraj vse, kar je napisala Agatha Christie, nas vedno znova presenetijo odlične serije in filmi posneti po njenih predlogah. Kmalu bo na Pickbox NOW na voljo lanska BBCjeva serija Umor je enostaven, ki temelji na istoimenskem romanu Agathe Christie iz leta 1939. Glavni junak, Luke Fiztwilliam, na vlaku spozna gospodično Pinkerton, ki mu razloži o umorih v njeni vasi. Ko kasneje umre še ona, se Luke seveda odpravi razrešiti zločin. Obvezen ogled za ljubitelje Agathe Christie, ki lahko na Pickbox NOW najdejo še množico drugih serij po njenih delih, med drugim tudi legendarnega Poirota v podobi Davida Sucheta.

Ekskluzivna premiera serije bo 23. februarja.

Srečna dolina

Večkrat nagrajena serija Srečna dolina se dogaja v Yorkshiru, v središču pa je policijska uslužbenka, ki jo odlično upodobi Sarah Lancashire. Glavna junakinja živi s sestro in vnukom, saj je njena hči, ki je bila posiljena, naredila samomor. Serija se je lani s tretjo sezono zaključila, a pred upokojitvijo Catherine doživi še marsikaj. Vsekakor dober izbor za ljubitelje britanskih kriminalnih dram z nekoliko temačno atmosfero.

Vse tri sezone Srečne doline so na voljo na Pickbox Now.

Shetlandske skrivnosti

Kriminalna drama se loteva zločinov na Shetlandskih otokih, ki jih v prvih sedmih sezonah raziskuje inšpektor Jimmy Pérez, medtem ko ga v osmi sezoni, ki je prišla na TV zaslone konec lanskega leta, zamenja inšpektorica Ruth Calder. Serijo odlikujejo dobro grajeni liki in zapleti in tako bo seveda navdušila navdušence nad kriminalkami, pa tudi tiste, ki občudujejo Škotsko, saj je postavljena v njeno prekrasno pokrajino.

Na voljo je osem sezon.

Primer Vigil

Prva sezona se vrti okrog umora na podmornici, kamor se odpravi inšpektorica Amy Silva (Suranne Jones), medtem ko se v drugi sezoni, ki je na TV zaslone prišla konec lanskega leta, dogajanje preseli na kopno, ko med preizkušanjem orožja umre skupina vojakov. Serija se lahko pohvali z množico odličnih igralcev, med drugim boste prepoznali škotsko igralko Rose Leslie, ki je v Igri prestolov igrala Ygritte. Ena bolj hvaljenih britanskih serij zadnjih let.

Na Pickbox NOW sta na voljo dve sezoni.

Obrnjeno

Po vsem kriminalkah za zaključek še nekaj nekoliko bolj zabavnega, a vseeno ne običajnega. V središču te avstralske serije, ki bo navdušila predvsem ljubitelje črnega humorja, sta glasbenik Lucky in najstnica Meg. Glavna junaka se po naključju srečata, nato pa v prvi sezoni poskušata pripeljati klavir do glasbenikove mame, v drugi sezoni pa najti Megino mamo. Zgodba ceste je seveda polna dogodivščin.

Na Pickbox NOW sta na voljo dve sezoni.

Bivša žena

V tej napeti britanski seriji spremljamo Tasho, ki ji zakon in materinstvo greni moževa bivša žena, saj njene družine ne pusti na miru. Pa jim dejansko želi škodovati? Za ljubitelje napetih trilerjev.

Serija je na voljo na Pickbox NOW.

Novi in obstoječi naročniki fiksnih paketov s televizijo lahko izberete programske opcije s 50-odstotnim popustom za 24 mesecev ob vezavi za 24 mesecev. Tako lahko serije in filme na Pickbox NOW spremljate že za 2,50 EUR na mesec za dve leti. Podrobnosti najdete na Telekomovi spletni strani.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, X in TikTok.