Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Trenutno kolesarji na čelu s Tadejem Pogačarjem divjajo po Franciji na najprestižnejši kolesarski dirki, Tour de France, kjer presenečenj in preobratov ne manjka. Posamezne etape trajajo več ur in potekajo sredi dneva, ko imamo pogosto druge obveznosti. Z NEO Vrhunci so najpomembnejši trenutki športnih dogodkov zmeraj na dosegu daljinca, tako da ne zamudimo nobenega prehitevanja, šprinta ali finiša. Vrhunci so na voljo že med samim dogodkom, lahko pa si jih ogledamo tudi po zaključku dogodka. Funkcija je preprosta za uporabo, tako z uporabo smernih tipk daljinca, kot tudi z govornim ukazom.

Dirka po Franciji pa ni edini prestižni športni dogodek tega poletja, ki bo imel na voljo športne Vrhunce. Navdušenci nad kolesarjenjem si boste lahko ogledali tudi Vrhunce dirke po Španiji, Vuelta a España, ki se bo začela 19. avgusta in jo bo, tako kot Tour de France, prenašala TV Slovenija 2. Sicer pa je avgust mesec nogometa, saj se začnejo tekme v vseh najpomembnejših nogometnih ligah, ki bodo na voljo tudi na kanalih Arena Sport: italijanska Serie A, francoska Ligue 1, španska La Liga in po novem tudi angleška Premier League. Vse tekme bodo na ogled v živo in z zamikom, najpomembnejši derbiji pa bodo imeli tudi Vrhunce.

NEO je prava postaja za šport, saj omogoča najpreprostejši ogled vrhunskih športov, vključno z nogometom, kolesarstvom, odbojko, motošporti, tenisom in smučanjem. Naročniki paketov NEO lahko izbirajo med najboljšimi televizorji po izredno ugodnih cenah, športne dogodke pa lahko spremljajo tako na televizorju, kot tudi na mobitelu ali računalniku, tako v Sloveniji, kot tudi v tujini. V vseh paketih NEO je vključenih več športnih kanalov, med drugim kanali Eurosport, športni navdušenci pa se lahko odločijo tudi za programsko opcijo Šport, ki vključuje 3 kanale Šport TV in 6 kanalov Arena Sport. Če želite biti na tekočem s športnimi novicami tudi, ko niste pred televizorjem, pa spremljajte Šport na NEO na Facebooku.