Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Programska opcija Šport za športne navdušence

Igor Harb
Igor Harb
Pred 322 dnevi
·
Čas branja: 3
·
Poslušaj vsebino

Z devetimi športnimi kanali boste s programsko opcijo Šport na svoj račun prišli ljubitelji mnogih športov, tako boste lahko med drugim v živo spremljali Luko Dončića in tekme lige NBA, Bundesligo, evropski košarkaški pokal Eurocup in motokros s Timom Gajserjem.

V programsko opcijo Šport so vključeni vsi programi Arena Sport (Arena Sport 1, Arena Sport 2, Arena Sport 3, Arena Sport 4, Arena Fight, Arena Esport) in Šport TV (Šport TV1, Šport TV2, Šport TV3) . Na Šport TV lahko poleg motokrosa in Bundeslige spremljate še evropski košarkarski pokal Eurocup, španski superpokal v nogometu in hokejsko alpsko ligo. Poleg tekem NBA lahko na Arena Sport TV spremljate tudi košarkaško ABA Ligo, špansko, francosko, italijansko in portugalsko nogometno ligo, reli, rokometno ligo prvakov in prvakinj ter UEFA konferenčno ligo.

Če kakšne tekme ne ujamete v živo, imate še 7 dni časa, saj vsi programi v opciji Šport namreč nudijo možnost ogleda nazaj za 7 dni.

Kako se naročim in koliko bo stalo?

Naročniki z IPTV se na programsko opcijo Šport lahko naročite v Mojem Telekomu, prek BOX-a oz. NEO Smartboxa ali s klicem na 080 8000.

Do 31. 12. 2022 bo programska opcija Šport na voljo po akcijski ceni 4,90 EUR; redna cena znaša 8,90 EUR.

Naročniki programske sheme Mega HD te opcije ne morete naročiti. A brez skrbi :) Vsi ti programi so namreč že vključeni v vašo shemo. Programa Šport TV 1 in Arena Sport 1 sta vključena tudi v programski shemi Mini (SD-kakovost) in Standard (HD-kakovost).

Več informacij o programski opciji Šport, ki bo na voljo od 4. februarja, najdete tukaj.