Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Programska opcija Kultura: na svetovne odre v udobju doma

Tamara Harb
Tamara Harb
Pred 184 dnevi
·
Čas branja: 3 min
·
Poslušaj vsebino

Koncert londonskega simfoničnega orkestra, festival flamenka ali pariška opera so s programsko opcijo Kultura na dosegu roke, tako lahko kar z domačega kavča spremljate dogajanje na odrih po svetu.

Programa Mezzo Live HD in Museum HD ter videoteka Kultura

Programska opcija Kultura vsebuje programa Mezzo Live HD in Museum HD ter videoteko. Medtem ko je Mezzo Live HD namenjen ljubiteljem opere, klasične glasbe in baleta, na Museum HD najdete marsikaj iz področja arhitekture, dizajna, fotografije, itd. Videoteka opcije Kultura pa seveda združuje oboje, tako vas popelje tudi v kakšen pariški muzej.

PO Kultura Tharb Jun23 Kupi Ni

V jeseni se že veselimo, da bo na Mezzo Live HD predvajana tudi odlična predstava iz domačih logov, obeta se nam namreč Carmina Burana v koreografiji Edwarda Cluga in izvedbi SNG Maribor.

Za nagrado na koncert

Telekom Slovenije v sodelovanju s TV-programom Mezzo organizira nagradno igro, nagrada so karte za koncert z glasbo S. Rahmaninova in D. Šoštakoviča s pianistom Simonom Trpčeskim, dirigira Vaslij Petrenko. Preveri Facebook, da izveš kako sodelovati.

Kako naročiti opcijo Kultura

Programsko opcijo lahko naročite v Mojem Telekomu in na televiziji. Cena je 5 EUR na mesec. Ob vezavi za 24 mesecev jo lahko 24 mesecev spremljate kar 50% ceneje. Več o programski opciji in o tem, kdaj lahko opcijo spremljate brezplačno, preberi na spletni strani.

PO Kultura Tharb Jun23 Kupi

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih FacebookInstagramTwitter in TikTok.