Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Programska opcija FilmBox: filmi, šport, igre, glasba in vsebina za odrasle

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 44 dnevi
·
Čas branja: 4 min
·
Poslušaj vsebino

V bogati vsebinski ponudbi programske opcije FilmBox vsak najde nekaj zase.

Programska opcija FilmBox s trinajstimi programi ponuja množico filmov različnih žanrov, dokumentarce, obilo športa in glasbe, vsebine za igričarje, pa tudi filme za odrasle, tako da boste težko našli družinskega člana, ki v tej bogati ponudbi ne najde nič zase. Na svoj račun bodo na filmskih programih seveda prišli tudi otroci, saj ne manjka filmov za najmlajše.

SLIKA1

FilmBox Premium, FilmBox Stars, FilmBox Arthouse in FilmBox Extra HD za filmske navdušence

Filmski programi ponujajo filme hollywoodske, evropske in neodvisne produkcije, na programu FilmBox ArtHouse pa boste našli še kinotečni nabor legendarnih ustvarjalcev, kot so Charlie Chaplin, Fritz Lang, Federico Fellini in drugi. Trenutno je na sporedu nekaj biserov, med drugim nemški nemi film Faust iz leta 1926, Škrlatna ulica, film noir, ki ga je Fritz Lang posnel, ko je že emigriral v ZDA in legendarna komična grozljivka Mala prodajalna groze iz 1960. Na preostalih filmskih kanalih trenutno najdete odlične filme, kot je Coco Chanel, biografija znane oblikovalke, pa filme o Rockyju s Sylestrom Stalloneom in tudi nadaljevanje franšize s filmi Creed, kjer glavno vlogo prevzame sin Rockyjevega nasprotnika, Stallone pa se pojavi v stranski vlogi. Med novejšimi filmi prepriča prvenec Olivie Wilde najstniška komedija Pametni punci, medtem ko se bodo ljubitelji klasik razveselili filma Thelma in Louise in Louise z odličnima Geeno Davis in Susan Sarandon, o pustolovščini, ki se sprevrže v beg pred policijo. Otroke bodo navduševali filmi o Asterixu, Addamsovi in slavni arheolog Tad Jones.

Docubox Centered Logo

DocuBox HD za ljubitelje dokumentarcev

Dokumentarci so širok pojem, ki vključuje vse od biografij do potopisov in če obožuješ ene, ti niso nujno všeč drugi. No, na programu DocuBox najdete mešanico vsega, tako biografske dokumentarce, npr. o Madonni, kot tiste bolj zgodovinske o Aleksandru Velikem. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji popotovanj po različnih koščkih sveta – trenutno so med drugim na voljo potopisi o evropskih otokih –, potešena pa bo tudi radovednost tistih, ki jih zanimajo izzivi prihodnosti, saj si na primer lahko ogledajo dokumentarec o umetnem mesu.

Slika2

Fast & FunBox HD in FightBox HD za športne navdušence

Med tem ko je FightBox posvečen borilnim športom, na programu Fast & FunBox najdete karkoli vam poželi vaše športno srce, od kajtanja, jadranja, jadralnega padalstva, do kolesarjenja, kartinga, motošporta in surfanja. Ogledate si lahko lanska tekmovanja, pa tudi nekoliko starejša, ali se potopite v športne zgodbe posameznih akterjev. Ljubitelji borilnih športov pa preprosto morate preklopiti na FightBox, tam najdete jiu-jitsu, kickbox, tajski boks, boksarske dogodke, wrestling, pa tudi bizarnosti, kot je tekmovanje v klofutanju na Poljskem.

Game Toon Centered Logo

Gametoon za gamerje

Celoten program je namenjem igričarjem oziroma ljubiteljem igric, ki lahko spremljajo igranje iger, med drugim The Last of Us 2, Call of Duty, Spiderman, God of War in Fortnite.

Fashionbox Centered Logo

Zabava, moda in glasba na FunBox 4K, FashionBox, 360TuneBox, Erox in Eroxx

Na FunBoxu boste prišli na svoj račun vsi, ki uživate v prelepih podobah, po svetu se namreč sprehodimo v ločljivosti 4K, med drugim skočimo v Mehiko in St. Tropez, pokukamo k vulkanom, se sprehodimo skozi kulinarične presežke. Modni navdušenci spremljajte FashionBox, kjer boste dobili vpogled v svet mode, modne smernice in različne življenjske sloge ter se potepali po tednih mode, trenutno je na voljo New Yorku za jesen/zimo 2023. Za glasbeno ozadje bo prišel prav 360 TuneBox, programa Erox in Eroxx pa vsebujeta vsebine za odrasle, zato pazite, da do njih ne dostopajo otroci.

Slika3

Nastavitve starševskega nadzora

Nastavite si starševski nadzor, tako bo za ogled teh programov in vsebin z veliko nasilja potrebno vnesti kodo. To lahko storite kar v NEO vmesniku, tako da pritisnete tipko Domov, nato na dnu izberete Nastavitve in zavihek Profil. Na dnu najdete nastavitev PIN-koda NEO Smartboxa, lahko pa se tudi odločite pripraviti ločen profil za otroke.

Kako vključiti FilmBox

Novi naročniki izberete programsko opcijo pri naročilu programske sheme. Obstoječi naročniki si programsko opcijo lahko vključite na NEO Smartboxu ali v Mojem Telekomu. Programska opcija FilmBox je na voljo za 4,99 EUR, ob 24-mesečni vezavi pa s 50% popustom.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in TikTok.