Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Novi programi: Curiosity Channel, Kitchen TV in Folx TV

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 176 dnevi
·
Čas branja: 3
·
Poslušaj vsebino

December prinaša šopek novih, zanimivih programov in oddaj za različne okuse, od dokumentarcev, kuharskih oddaj do pestre glasbene ponudbe.

Dokumentarni Curiosity Channel

Program bo navdušil vse, ki ste radovedni in radi raziskujete naravo, se podate na potovanja, odkrivate skrivnosti znanosti in tehnologije. Med drugim boste lahko izvedeli več o reševanju Benetk, o pionirjih letenja bratih Wright, o raziskovanju vesolja in o pestrem podvodnem svetu.

Curiosity Channel je na voljo na programskem mestu 131. Program bo dva meseca, do 13. februarja, brezplačno na voljo vsem uporabnikom IPTV. Nato bo vključen v shemi Standard in Mega HD.

kupi

Lokalni Kitchen TV

Kuhanje na na sto in en način je stalnica kanala 24 Kitchen, ki ga že dobro poznate, nov kanal pa ustvarjajo kuharji iz naše soseščine in med drugim predstavljajo tudi jedi, ki jih dobro poznamo, a morda ne znamo pripraviti. Med voditelji oddaj najdemo znane chefe, novinarje, blogerje pa tudi aktivne športnike, saj se v oddajah ne ukvarjajo le s kuhanjem, ampak nas popeljejo tudi v svet zdravih navad in zanimivosti.

Kitchen TV je na voljo na programskem mestu 301. Program bo dva meseca, do 13. februarja, brezplačno na voljo vsem uporabnikom IPTV. Nato bo vključen v shemi Standard in Mega HD.

kupi

Glasba Folx Network: Adria Music, Folx Slovenija, One Adria Music

Trije zanimivi glasbeni programi zadovoljijo še tako različne okuse. Na Adria Music Televison boste našli starejše in aktualne videospote ter pop in rock hite z območja nekdanje Jugoslavije, ljubiteljem narodno-zabavne glasbe priporočamo Folx Music Television, za bolj trendovske okuse pa je tukaj One Adria Music Television. Dobre glasbe nikoli ni dovolj in v programskih shemah Telekoma Slovenije lahko zdaj izbirate med kar 15 različnimi kanali.

Dva Nova Programa Tharb Dec21 Clanek3

TV-programi so vključeni v vse programske sheme IPTV: Osnovno, Standard, Mini, Mega HD. Adria Music Television najdete na programskem mestu 618, Folx Music Television na 619 in One Adria Music na 620.