Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

NEO v novi podobi

Igor Harb
Igor Harb
Pred 188 dnevi
·
Čas branja: 3 min
·
Poslušaj vsebino

Da bi se kar najhitreje lahko udobno namestili ob izbrani vsebini, smo NEO naredili še privlačnejši. Naj vas pospremimo po novostih.

NEO Smartbox naročnikom televizijskih storitev Telekoma Slovenije omogoča preprost ogled televizijskih programov in uporabo naprednih storitev, kot so ogled nazaj, snemalnik in hitra izbira vsebin z glasovnimi ukazi v slovenščini. Od predstavitve pred skoraj petimi leti pa do danes smo uporabnikom vključili že več kot 250.000 Smartboxov

NEO Smartbox in njegov nagrajeni daljinski upravljalnik ostajata enaka, uporabniški vmesnik pa bo te dni doživel oblikovno spremembo in pohitritev. Nov vmesnik je v prvi vrsti hitrejši in privlačnejši ter omogoča lažje upravljanje z vsebinami, iskanje in preklapljanje med TV-programi. 

Nova podoba se prikaže ob zagonu televizorja in NEO Smartboxa, ključne vizualne spremembe pa so manjše, a še bolj pregledne ikone in napisi, ki omogočajo hitrejši in lažji dostop do vsebin. Ob pritisku na gumb Domov (hiška) med ogledom programa se na levi strani odpre meni z možnostmi, medtem ko na dveh tretjinah zaslona še zmeraj vidimo sliko predvajane vsebine. V meniju najdemo Iskanje, dostop do vmesnika Moj TV, ki ponudi izbor vsebin iz sporeda in videotek, Programe, TV-spored, Videoteke, Knjižnico, Aplikacije in dostop do drugih vsebin (NEO Igre, Pametni dom, E-trgovina in Novice) ter nastavitev.

Vedno Boljsi Neo Harb Avt23 1920X1080PX Clanek (1)

Premikanje po meniju je bliskovito hitro, tako da lahko res takoj pridemo do programa, filma, serije ali športnega dogodka, ki nas zanima. Posebej velja omeniti nov vmesnik Moj TV, ki na vrhu izpostavlja najbolj atraktivne vsebine ta hip, pod tem pa vidimo pomanjšano živo sliko programa, ki ga trenutno gledamo in kategorije vsebin, kot so filmi, serije, dokumentarci, šport in otroški park. Če se premaknemo še nižje, najdemo najbolj gledane vsebine, pod tem pa uredniški izbor, ki vključuje igralca meseca, slovenske filme in druga priporočila za ogled, predstavljena z barvitimi ikonami posamenih vsebin in z izpostavljenimi pasicami za najbolj vroče filme, serije in aplikacije ta hip. 

Z novim vmesnikom NEO postaja še bolj uporabniku prijazen, saj poleg odličnega iskanja in upravljanja vsebin z govornimi ukazi omogoča še hitrejše in preglednejše iskanje vsebin z daljinskim upravnikom. Od 29. avgusta se bodo uporabnikom TV-komunikatorji NEO Smartbox v nekaj dneh postopoma samodejno posodabljali ter jim omogočili dostop do novega uporabniškega vmesnika.