Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

NEO novost: TV-program H2 za ljubitelje vsega dokumentarnega

Tamara Harb
Tamara Harb
Pred 182 dnevi
·
Čas branja: 2 min
·
Poslušaj vsebino

Na programskem mestu 110 vas čaka nov TV-program H2, ki je na voljo v vseh programskih shemah.

Ljubitelji starodavnih civilizacij, zakulisnih dvornih zgodb, arheologije, neverjetnih inženirskih dosežkov in dela genialnih znanstvenikov boste odslej imeli na voljo še več zanimivih vsebin.

Na novem programu oddaj, tako poljudnoznanstvenih kot tudi tistih na robu znanosti, ne manjka, tako boste lahko med drugim izvedeli vse o izumih, ki so spremenili svet, se podili po svetu z iskalci na zaklade, preverili kakšne astronomske pripomočke so uporabljali Maji, se podali v drobovje ustvarjanja Nikole Tesle ali pa izvedeli več o templarjih in prostozidarjih. A to je le delček vsega zanimivega, kar najdete na programu.

Pa brez skrbi, če ste na dopustu, niste nič zamudili. Oddaje si lahko ogledate tudi z zamikom, saj je omogočen 7-dnevni ogled nazaj, ali pa si jih posnamete in jih pogledate, ko utegnete. Morda kar na poti, saj je program dostopen tudi na mobilnih napravah.

Podaj se na zanimiva popotovanja, vrzi v nore resnične zgodbe, odkrij nove zanimivosti, H2 je na voljo v vseh shemah do 30. 9., nato pa bo del programskih shem Standard in Mega HD.

Svojo trenutno programsko shemo lahko nadgradite v programsko shemo Standard ali Mega HD z vezavo za 24 mesecev in 2 leti spremljate dodatne TV-programe kar 50 % ceneje.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in TikTok.