Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

NEO novost: Prevrtavanje s sličicami in NEO ugodnosti

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 190 dnevi
·
Čas branja: 3
·
Poslušaj vsebino

Z novo nadgradnjo bomo uporabniki NEO Smartbox še veliko hitreje in natančneje našli vsebine, ki jih želimo gledati, predvsem pa brez težav preskočili oglase v filmih, serijah in oddajah, ki jih gledamo z zamikom.

Uporabnikom TV komunikatorja NEO Smartbox je sedaj na voljo funkcionalnost prevrtavanja s sličicami, ki omogoča, da zmeraj natančno vidimo in določimo, kje se nahajamo v vsebini, ki si jo želimo ogledati za nazaj oziroma preskočiti uvod. Tako lahko na primer hitro in natančno skočimo par minut ali sekund nazaj, da ponovno pogledamo, če je na nogometni tekmi res šlo za prepovedani položaj, ali pa skočimo naprej natančno do konca oglasov, če vsebino gledamo z zamikom.

Prevrtavanje Slicic Tehnik Mar22 Clanek1
Prevrtavanje Slicic Tehnik Mar22 Clanek2
Prevrtavanje Slicic Tehnik Mar22 Clanek3

Funkcionalnost deluje preprosto in je z aktualno posodobitvijo aktivirana samodejno na vseh TV komunikatorjih NEO Smartbox. Če se vam NEO Smartbox še ni posodobil, vzemite daljinec, pritisnite na gumb z mikrofonom in recite »Ponovni zagon«.

Ko boste pričeli prevrtavati vsebine naprej ali nazaj, vam bo uporabniški vmesnik ponudil namig, da s pritiskom tipke navzgor vklopite način 5-minutnega preskakovanja (ob pritisku levo ali desno), sicer pa najprej izberite smer v katero želite prevrtavati in hitrost vrtenja, potem pa se lahko s smernimi tipkami premikate po sličicah, ki prikazujejo scene iz filma, serije ali oddaje, ki jo gledate.

 ugkleHWLRFhlrSNGDČLHlWHAgčlibyvjalawsf<

<lhčfad

Ob predstavitvi funkcionalnosti je ta na voljo na 80 kanalih, a se bo širila in bo sčasoma na voljo na vseh programih, ki imajo omogočen ogled nazaj. Prevrtavanje s sličicami kmalu prihaja tudi na druge dele platforme NEO, saj bo omogočeno tako v spletnem vmesniku na neo.io, kot tudi na mobilni aplikaciji NEO.

S tem načinom iskanja vsebin in specifičnih trenutkov znotraj njih je izkušnja NEO še korak bližje uporabniku in mu omogoča, da v najkrajšem možnem času in z najboljšo uporabniško izkušnjo najde točno tisto, kar je iskal.

NEO ugodnost

Paketi NEO so trenutno na voljo v posebnimi promocijski akciji s polovično naročnino za prve štiri mesece. Ugodnost je na voljo novim in obstoječim naročnikom fiksnih storitev, ki imajo tudi katerega od izbranih mobilnih paketov pri Telekomu Slovenije ob 24-mesečni vezavi. Ob tem pa si lahko izberete tudi eno leto brezplačnih TV vsebin z eno od naprednih programskih opcij, ki vključujejo HBO, Voyo, Cinestar TV Premiere, Pink, Balkan ali Eksplozivni, upravičeni pa ste tudi do nakupa televizorja, računalnika ali katere druge vrhunske naprave iz našega izbora po zares ugodni ceni in na obroke.

Prevrtavanje Slicic Tehnik Mar22 KUPI2

Če še zmeraj nisi prepričan, ali je NEO izkušnja prava zate, lahko izkoristiš 30-dnevno preizkusno obdobje, ki omogoča, da v spletnem vmesniku na neo.io vidiš, kako deluje ogled vsebin na široki paleti kanalov, z iskanjem in možnostjo snemanja ter ogleda nazaj. Za prijavo obišči to stran. Za celovito izkušnjo pa priporočamo TV komunikator NEO Smartbox, ki poleg gledanja televizije ponuja tudi izposojo filmov iz videoteke DKino, dostop do naročniških videotek, kot so HBO, Voyo in Pickbox, možnost upravljanja pametnega doma in celo igranja naprednih iger. Vse podrobnosti o izkušnji NEO najdeš v tem članku.