Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Košarka, atletika, kolesarjenje in odbojka v živo s programsko opcijo Šport

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 183 dnevi
·
Čas branja: 3 min
·
Poslušaj vsebino

 
Konec poletja prinaša izobilje športnih dogodkov na katerih se naši atleti potegujejo za medalje in vse jih boste lahko spremljali v televizijskih storitvah Telekoma Slovenije. Najbolj vroči ta hip: svetovno prvenstvo v atletiki, svetovno prvenstvo v košarki, La Vuelta in evropsko prvenstvo v odbojki.


Medtem ko se Luka Dončić in ekipa pripravljajo na sobotno otvoritveno tekmo proti Venezueli, se atleti v madžarski prestolnici že podijo za novimi rekordi. Skok s palico, tek, met kopja, troskok, skok v višino in celo maraton so le nekatere discipline, v katerih se bodo pomerile naše atletinje in atleti. Že nocoj, v ponedeljek, 21. avgusta, bo Kristjan Čeh branil naslov svetovnega prvaka v metu diska. Nastope naših atletov bo prenašala TV Slovenija na svojem drugem programu, redne prenose iz svetovnega prvenstva in povzetke dogajanja pa najdete na kanalih Eurosport, tudi na Eurosport 4K v ultra visoki ločljivosti.

Sportni Spektakli Harb Avt23 Clanek

Našo žensko reprezentanco v odbojki čakajo ta teden še pomembne tekme, ki bi jim lahko omogočile nadaljevanje sodelovanja na evropskem prvenstvu, kjer smo doslej videli že kopico odličnih tekem. Tega gosti belgijski Gent, potekalo pa bo do 11. septembra, ko bo finale. To pa ne bo konec odbojkarske mrzlice, saj konec septembra sledijo kvalifikacije za olimpijske igre v Parizu. Evropsko prvenstvo v odbojki lahko spremljate na kanalih Arena Sport, tekme slovenske reprezentance pa na TV Slovenija 2.

V Barceloni bo v soboto zjutraj start prve etape dirke La Vuelta de España oz. dirke po Španiji, ki se bo zaključila 17. septembra v Madridu. Primož Roglič je med favoriti ob boku Jonasa Vingegaarda, Remca Evenepoela in domačina Juana Ayuse. Vse etape si bo mogoče ogledati v živo na Eurosportu.

V petek zjutraj ob 10. uri se začnejo prve tekme svetovnega prvenstva v košarki, ki letos poteka na Japonskem. V prvih dveh tekmah se bosta spopadli Finska z Avstralijo in Angola z Italijo, a seveda vsi najbolj pričakujemo sobotni obračun naših z Venezuelo, ki se bo začel ob 13.30. Slovenija se uvršča med favorite, v prvem krogu pa se bo pomerila še z Gruzijo in Zelenortskimi otoki. Vse tekme bodo na kanalih Šport TV.

Sportni Spektakli Harb Avt23 Clanek2

Športni kanali Arena Sport, Šport TV in Eurosport so na voljo v programski shemi Mega HD. Če imate shemo Standard, Osnovni ali Mini, ki ne vključujejo samo izbor športnih kanalov, pa priporočamo programsko opcijo Šport , ki prinaša vse programe Šport TV in Arena Sport. Opcija je na voljo naročnikom televizijskih storitev Telekoma Slovenije in stane 4,90 EUR na mesec. Vsi športni kanali omogočajo ogled nazaj, tako da ni treba skrbeti, če zamudite začetek tekme, etape ali dogodka. Prav tako vam ni treba hiteti k domačemu televizorju, saj lahko vse športne programe v svoji shemi oziroma opciji spremljate tudi na poti – v mobilni aplikaciji NEO na pametnem telefonu ali tablici ali prek neo.io v brskalniku računalnika. In to tudi med dopustovanjem v celi Evropski uniji.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in TikTok.