Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Jesenske novosti na NEO prinašajo več vsega

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 161 dnevi
·
Čas branja: 4 min
·
Poslušaj vsebino

September prinaša še kopico vsebinskih novosti na NEO.

Poleg privlačnejšega in hitrejšega uporabniškega vmesnika september prinaša še kopico vsebinskih novosti na NEO, med drugim turške nadaljevanke na programu Dizi, filme in zabavo na FilmBoxu, ljubitelje popotovanj bodo navdušile oddaje na Travelxp in Planet Earth, vsebine iz TV Slovenija pa so sedaj na voljo tudi prek aplikacije RTV 356 kar na NEO Smartboxu.

Nov uporabniški vmesnik NEO

NEO se ponaša z novim uporabniškim vmesnikom, ki poleg že uveljavljenega hitrega glasovnega iskanja odslej omogoča hitrejše brskanje in iskanje tudi z daljinskim upravljalcem, saj je novo oblikovanje bolj osredotočeno, platforma pa bolj odzivna. Podobnosti o novostih smo že predstavili na prav tako prenovljenem Tehniku, tako da preberite ali poslušajte članek NEO v novi podobi. V nadaljevanju pa več o zanimivih vsebinah, ki so na NEO zaživele ta mesec.

Dizi za ljubitelje turških nadaljevank

Ljubitelji turških nadaljevank si lahko manete roke, saj jih boste s programom Dizi namreč imeli na voljo ves dan. Seveda so vse podnaslovljene in kar brez skrbi, če zamudite kakšen del in pomemben zaplet. Ogledate si ga lahko takoj, ko boste utegnili, saj imate na voljo ogled nazaj s sličicami in snemalnik. Program Dizi je namenjen le turškim nadaljevankam in bo mesec dni na voljo ekskluzivno za naročnike televizijskih storitev Telekoma Slovenije, nato bo na voljo v programski shemi Mega HD.

Programska opcija FilmBox

FilmBox je programska opcija, ki združuje množico programov, od filmskih, dokumentarnih, športnih do glasbenih, ponuja pa tudi programe z vsebinami za odrasle. Težko boste našli družinskega člana, ki v tej opciji ne najde nič zase. In ja, seveda so med številnimi vsebinami tudi filmi za otroke. Filmski programi FilmBox Premium, FilmBox Extra HD in FilmBox Stars HD ponujajo odlične filme hollywoodske, evropske in neodvisne produkcije, FilmBox Arthouse nudi tudi širok nabor kinotečnega repertoarja legendarnih ustvarjalcev, kot so Charlie Chaplin, Alfred Hitchcock, Federico Fellini in Akira Kurosawa. Na DocuBox HD najdete dokumentarne oddaje, tako naravoslovne kot tudi biografije, z obilo odkrivanja prelepih kotičkov našega planeta. S programom FashionBox boste dobili vpogled v svet mode, modne smernice in različne življenjske sloge ter se potepali po tednih mode. Zabavni program Fast&FunBox HD postreže z veliko adrenalinskega športa in tekmovanji s vsega sveta, športni program FightBox HD pa, kot pove že naslov, z borilnimi športi, medtem ko bo Gametoon z igrami in e-športom navdušil igričarje, 360TuneBox pa ljubitelje glasbe. Na svoj račun bodo prišli tudi tisti, ki želijo vsebine za odrasle, saj sta na voljo kar dva programa, Erox in Eroxxx. Nabor v programski opciji FilmBox zaključuje zabavni program FunBox 4K s plejado različnih oddaj iz vseh področij.

Programska opcija bo en mesec na voljo brezplačno, nato bo na voljo za 4,99 EUR oz. ob 24-mesečni vezavi s 50% popustom.

Telekom Slovenia Görsel 1

Aplikacija RTV 365

Dobrodošla novost, polna zanimivih vsebin, je tudi aplikacija RTV 365, do katere lahko sedaj dostopate tudi na NEO Smartboxu, kjer so vam na voljo filmi, serije, dokumentarci, otroške vsebine, TV oddaje in podkasti, ki jih predvaja TV Slovenija. RTV 365 najdete med aplikacijami, kjer so tudi YouTube, HBO Max, itd., TV in radijske programe RTV Slovenija pa lahko spremljate v živo in s časovnim zamikom tudi tukaj. Vse to brez prijave. S prijavo pa lahko z Moj 365 dostopate do naročnine, shranjenih vsebin in zgodovine ogledov, ogledate si lahko tudi filme, serije in animirane filme, ki ste jih najeli v Filmoteki.

Aplikacija je seveda brezplačna.

365 9

Planet Earth HD

Potovanja, narava, inženirski dosežki, skrivnostni dogodki … vse to in še več ponuja program Planet Earth. Med drugim so na voljo odlične oddaje z Anthonyjem Bourdainom, dokumentarci o naravi z legendarnim Davidom Attenboroughom, pa tudi oddaja Brez meja s Chrisom Hemsworthom (Thor), v kateri se ukvarjajo z raziskovanjem boljšega delovanja telesa in izboljšanjem zdravja, moči in intelekta, na programu pa najdete tudi bolj skrivnostne oddaje o NLP-jih. Seveda so prekrasni posnetki narave v HD še toliko bolj navdušujoči. Pobrskajte za vsebinami, ki bi vas utegnile zanimati, saj je program na voljo z ogledom nazaj s sličicami ali pa si oddaje Brez meja posnamite in poglejte na mah.

Planet Earth bo 1 mesec na voljo za vse naročnike televizijskih storitev Telekoma Slovenije, potem pa bo na voljo v programski shemi Mega HD.

Seven Worlds One Planet S01 (4)

Travelxp HD in 4k

Popotovanja po svetu in svetovne znamenitosti še toliko bolj navdušijo v visoki ločljivosti HD in ultra visoki ločljivosti 4K. Zapeljite se na na Tajsko, v Salzburg, v najboljše hotele sveta in se usedite za mizo polno kulinaričnih presežkov, odpravite pa se lahko tudi na sprehod po Bledu in z nahrbtnikom po sosednji Hrvaški. Vse to je na voljo tudi z ogledom nazaj s sličicami, ali pa si posnemite oddajo za ogled čez vikend ali na deževni dan, ko boste imeli več časa.

Programa bosta en mesec na voljo za vse naročnike televizijskih storitev Telekoma Slovenije, potem pa v programskih shemah Mega HD in Standard.

Aplikacija Učim se

Otroci se radi naučijo stvari med igro, tako da se čim manj zavedajo učenja. No, vsekakor pa tudi radi igrajo igre. In aplikacija Učim se združuje oboje, saj omogoča učenje ter utrjevanje naučenega skozi igro, uganke, kvize in podobno na igriv in zabaven način. Če so otroci že uporabljali portal ucim.se, potem se vam že svita o čem pišemo, a je v aplikaciji učenje podano in razvrščeno še bolj sproščeno, saj razvrstitev ne temelji na razredih, ampak na temah in zanimanju otrok. Več o aplikaciji najdete na Tehniku v članku Trije razlogi, zakaj je aplikacija Učim se fajn.

Aplikacija je na voljo v slovenščini za naprave Android in AppGallery (Huawei).

Ucim Se Tharb Avg23 Clanek1

Telekom Slovenije v akcijskem obdobju ponuja tudi novost, ki se je bodo razveselili novi naročniki paketov NEO – garancijo zadovoljstva. Priklop novih naročnikov je mogoč takoj, brez čakanja na ureditev priključka, z začasno uporabo tehnologije 5G, novi naročniki pa lahko izkoristijo 30-dnevno možnost vračila naročnine, če s storitvijo ne bi bili povsem zadovoljni.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih FacebookInstagramTwitter in TikTok.