Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

HBO v septembru: Flash, Mož z imenom Otto, Starši, Zvita pločevina

Tamara Harb
Pred 62 dnevi
·
Čas branja: 5 minut
·
Poslušaj vsebino

S septembrom je na HBO Max priletela zanimiva mešanica filmov in serij.

Od Flasha, ki bo razveselili ljubitelje superjunaških filmov, drame Mož z imenom Otto, ki bo zanimal ljubitelje knjig in Toma Hanksa, do serije Starši, ki se s četrto sezono poslavlja. Otroci pa si bodo ponovno lahko prepevali uspešnice iz Trolov na svetovni turneji.

Flash (The Flash)

Najhitrejši superjunak zruši vesolje, saj se poda v preteklost, da bi spremenil travmatičen dogodek v svojem življenju, a jo on in svet seveda ne odneseta brez posledic. Film je zabaven, z dobro akcijo in igro, vendar je bil pri kino gledalcih po krivici spregledan.

Flash je že na voljo v HBO Max in HBO OD.

Mož z imenom Otto (A Man Called Otto)

Film temelji na knjižni uspešnici z naslovom Mož z imenom Ove, naslovnega junaka pa upodobi Tom Hanks. Otto je po izgubi žene brezvoljen, zagrenjen možakar, nato pa se v njegovo bližino preseli mlada družina, ki močno poseže v njegovo življenje.

Film je že na voljo v HBO Max in HBO OD.

Starši (Breeders)

Serija si ne zatiska oči pred resničnimi izzivi starševstva in vzgoje otrok, v središču pa je družina Paula in Ally, ki imata dva otroka, vsak svoje bolj ali manj zapletene in zahtevne starše ter službe, pri tem pa seveda tudi svoje probleme in izzive. V prejšnji, tretji sezoni so nakopičeni problemi privedli do razkola v družini.

Na HBO Max so na voljo prve tri sezone in šest delov četrte sezone.

Troli na svetovni turneji (Trolls World Tour)

Letos pride v kino že tretji film o živahnih Trolih, otroke pa bo prav gotovo razveselil tudi Troli na svetovni turneji izpred par let. Film je poln pesmi, petja in dogodivščin, Poppy in Veja spoznata različne Trole različnih glasbenih zvrsti in se znajdeta v novih preizkušnjah, medtem ko rockerska Barb hoče zavzeti svet.

Film je že na voljo v HBO Max.

Zvita pločevina (Twisted Metal)

Serija temelji na istoimenski igri, glavni junak John Doe (Anthony Mackie) pa mora v tej postapokaliptični pokrajini na drugo stran ZDA prepeljati skrivnosten paket ter si s tem zagotoviti boljšo prihodnost. Pot seveda ni brez ovir, ki obetajo veliko akcije.

Na voljo je celotna sezona.

Larina zvezdica (Lauras Stern)

Knjige Klausa Baumgarta, ki so na voljo tudi v slovenščini, so bile navdih filma Larina zvezdica, v katerem se naslovna junakinja preseli v novo mesto, kjer čuti osamljenost. Nato z neba pade zvezda in Larina nova pustolovščina se lahko začne.

Film je že na voljo v HBO Max in v HBO OD.

Emily

Naslovna Emily je slovita pisateljica Emily Brontë, ki jo upodobi Emma Mackey, ena od letošnjih Barbik in glavna igralka serije Sex Education. Zgodbo sproži Emilyjina sestra, ki jo povpraša, kaj je bila njena inspiracija za knjigo Viharni vrh (Wuthering Heights).

Film je že na voljo v HBO Max in HBO OD.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in TikTok.