Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

HBO Max v Sloveniji od 8. marca

Tamara Harb
Tamara Harb
Pred 343 dnevi
·
Čas branja: 4 minute
·
Poslušaj vsebino

Od 8. marca 2022 bomo tudi v Sloveniji lahko spremljali vse vsebine, ki jih ponuja težko pričakovani HBO Max. Ta bo nadomestil HBO GO in ponudil še večjo video knjižnico, saj vsebuje produkcijo HBO, DC, Warner Bros., Cartoon Network in Max Original.

Najnovejši filmi Warner Bros. na voljo 45 dni po kino premieri!

Z HBO Max se ne bo le razširil nabor vsebin, ampak bomo nekatere dobili tudi bistveno prej, le 45 dni po premieri v kinu. Filme studia Warner Bros., kot so na primer Dune: Peščeni planetMatrica: Obuditev in Kralj Richard, bo možno pogledati v udobju doma že ob zagonu HBO Max, tako ne bo več dolgega čakanja na filme o katerih vsi govorijo.

Pester nabor novih serij: Postaja 11 in Mirovnik

Nekatere video vsebine, ki so bile na voljo naročnikom HBO Max, so prišle tudi k nam in so bile na voljo v HBO GO, žal pa ne vse. Tako smo zelo pogrešali odlično ZF serijo Postaja 11, ki temelji na istoimenski knjigi, in pa seveda DCjevo serijo Mirovnik, za katero smo nastavke dobili že v filmu Odred odpisanih. Ljubitelji ZFja se bodo razveselili še nove sezone serije Volčja vzgoja, medtem ko sta vedno zabavna scenarista in producenta Mindy Kaling (Never Have I Ever) in Justin Noble (Brooklyn Nine-Nine) združila moči v komični seriji Spolno življenje študentk, na voljo pa bo tudi kopica evropskih serij, kot so Vsi preostali, Kamikaze, Sla, Ruxx, Tajanje, Vohun, Garcia. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji resničnostnih oddaj, kot je Amy v pričakovanju, v kateri spremljamo komičarko Amy Schumer na turneji med njeno izredno težko nosečnostjo, poleg tega pa šeIskanje Vročega Mika, Otok ženskarjev in Selena + kuharji. Otroci se bodo razveselili vsebin, kot soDajmo, najstniški velikani!, Gumballov fantastični svet, Looney Tunes Cartoons in CoComelon.

HBO Max ponuja možnost personalizacije za petih profilov in gledanje vsebin istočasno na treh napravah. Za boljšo izkušnjo ogleda pa poskrbijo prostorski zvok s 5.1 kanali in Dolby Atmos ter dostopnost nekaterih vsebin v ultra visoki ločljivosti 4K.