Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

HBO Max v avgustu: Whitney Houston, Milijarde, Čas zmag, Magični prijatelji

Tamara Harb
Pred 36 dnevi
·
Čas branja: 4 min
·
Poslušaj vsebino

Ljubitelje Whitney Houston bo razveselil biografski film I Wanna Dance With Somebody, otroke pa Smrkci, ki so na voljo tudi v slovenščini.


Druga polovica poletja bo razveselila ljubitelje Whitney Houston, saj si bodo lahko ogledali biografski film I Wanna Dance With Somebody, na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji umetniškega filma, saj sta že na voljo Božja dežela in Živeti, ki smo ju premierno videli na lanskem Liffu. Otroke bodo razveselili Smrkci v slovenščini, začele pa so se tudi nove sezone serij Milijarde, Magični prijatelji in Čas zmag: Vzpon dinastije Lakersov.

Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody

Le kdo ne pozna Whitney Houston ali pa vsaj kakšnega njenega komada, poln glasbe je seveda tudi ta biografski film. Pevko je odlično upodobila Naomi Ackie, ki je za svoje delo prejela številne pozitivne odzive. Nujen ogled za vse pevkine fane.

Film bo na HBO Max konec avgusta, ko bo tudi imel premiero na kanalu HBO.


Milijarde VII (Billions VII)

V središču zgodba iz sveta financ sta tajkun investicijskih skladov in državni pravobranilec, a je po peti sezoni tajkun odšel, v sedmi pa se vrača, tako se nam ponovno obeta zanimiv dvoboj. V glavnih vlogah Damien Lewis in Paul Giamatti.

Na voljo je vseh šest sezon in prvi del sedme.

51Hw58fmwjqkyj6xyjirqbp9epa


Čas zmag: Vzpon dinastije Lakersov II (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty II)

Serija spremlja košarkarje Los Angeles Lakersov v osemdesetih in v drugi sezoni se bomo podali v obdobje med 1980 in 1984. Serija temelji na knjigi avtorja Jeffa Pearlmana Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers.

Na voljo je celotna prva sezona in dva dela druge.


Magični prijatelji II (Fantastic Friends II)

James in Oliver Phelps, brata Weasely iz filmov Harry Potter, se v drugi sezoni ponovno podata po svetu. Na vznemirljive pustolovščine polne adrenalina sta se tokrat odpravila v Turčijo, Patagonijo, Avstralijo in še kam.

Na voljo je celotna prva sezona in dva dela druge.


Elizij (Elysium)

ZF akcijski film Neila Bloomkampa (Okrožje 9) spremlja Maxa, ki je med delom izpostavljen smrtonosnemu sevanju, nakar se poskuša prebiti na vesoljsko postajo Elizij. Tam živijo bogataši, ki so zapustili onesnaženi planet, in imajo na voljo medicinske postaje, ki ozdravijo vsako bolezensko stanje. V glavni vlogi je Matt Damon. Ne pričakujte kompleksnosti Okrožja 9, a ljubitelje ZFja bo film navdušil.

Film je že na voljo v HBO Max.


Božja dežela (Vanskabte Land)

Film o danskem duhovniku, ki se v 19. stoletju odpravi na kolonialno Islandijo in kjer ga na poti uresničitve naloge čakajo velike preizkušnje, smo si lahko ogledali na lanskem Liffu. Ta vizualno osupljiv film so navdahnile fotografije danskega duhovnika, ki je prvi s fotoaparatom zajel del islandske obale.

Film je že na voljo v HBO Max.

Exarqd0w6vqbbedvy4azcyzzdyi

Živeti (Living)

Scenarij za ta krasen film je po japonski predlogi priredil nobelovec Kazuo Ishiguro (Ostanki dneva), v glavni vlogi ostarelega možakarja, ki po letih rutine poskuša spremeniti svoje življenje in narediti nekaj čudovitega, pa navduši Bill Nighy. Film je prav tako bil na sporedu lanskega Liffa.

Film je že na voljo v HBO Max.


Smrkci (The Smurfs)

Smrkci tokrat na begu pred Gargamelom in Azraelom pristanejo v New Yorku. Otroci bodo v njihovih napetih dogodivščinah lahko uživali tudi v slovenščini, saj je film sinhroniziran.

Film je že na voljo v HBO Max, tudi v sinhronizirani različici.


Klub morilcev (Assassin Club)

Napet triler o poklicnem morilcu, ki lovi druge morilce. Ob Henryju Goldingu, Samu Neillu, Danieli Melchior in Noomi Rapace je v filmu tudi Borut Veselko.

Film je že na voljo v HBO Max.Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in TikTok.