Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Grozljivke po 1 EUR tudi po noči čarovnic

Igor Harb
Igor Harb
Pred 30 dnevi
·
Čas branja: 2 min
·
Poslušaj vsebino

Če za noč čarovnic niste uspeli zadostiti željam po grozljivkah, imamo za vas dobro novico. V videoteki DKino je nabor strašljivih filmov za 1 evro na voljo še do 6. novembra.

Ena najbolj odmevnih grozljivk te jeseni, Govori z mano (Talk to Me), je imela predpremiero v Kinodvorovem programu noči čarovnic, na redni kino spored pa prihaja naslednji teden. Film o skupini najstnikov, ki kliče duhove, je dodobra prestrašil in navdušil prve gledalce pri nas, še pred premiero pa si lahko iz udobja doma v DKino ogledate katerega od naslednjih grozljivih filmov.

Februar (The Blackcoat’s Daughter)

Najstnici obtičita v internatu med zimskimi počitnicami in se morata soočiti z nevarno nadnaravno prezenco, tja pa prispe tudi dekle, ki je pobegnilo iz psihiatrične bolnišnice. V glavnih vlogah Kiernan Shipka (Sabrina), Emma Roberts (Krik 4) in Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody).

Prebadanje (Piercing)

Film je posnet po romanu japonskega mojstra groze Ryjuja Murakamija, ki je poskrbel tudi za predlogo za enega najbolj strašljivih filmov, Avdicija. Zgodba sledi poslovnežu, ki najame prostitutko, da bi jo ubil, vendar se zaplet nenehno spreminja. V glavnih vlogah Mia Wasikowska (Alica v čudežni deželi) in Christopher Abbott (Polaščevalka).

Hudič v meni (Incarnate)

Psihiater ima moč, da vstopi v um ljudi, ki jih nekaj preganja in jim pomaga najti pot nazaj. A ko vstopi v um dečka, ki ga je obsedel demon, je soočen s precej večjim izzivom, sploh, ker je ta demon že ubil njegovo ženo in hči. V glavnih vlogah Aaron Eckhart (Vitez teme) in Carice van Houten (Igra prestolov).

Za izbor grozljivk in videoteke DKino in drugih videotek ter TV-sporeda obišči tematsko stran Noč čarovnic na neo.io ali na NEO Smartboxu kar na svojem televizorju.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, X in TikTok.