Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Gaming slovarček: S kot simulacija

Tamara Harb
Tamara Harb
Pred 188 dnevi
·
Čas branja: 4 min
·
Poslušaj vsebino


Simulacijske igre (SIM) tako ali drugače posnemajo resnično življenje in so namenjene učenju ali pa le zabavi.

Če te zanima, kako je voziti letalo, tovornjak, kmetovati ali upravljati mesto, potem preizkusi katero od simulacij. Mednje sodijo tudi športne igre, tako med igranjem igre Tour de France sicer ne boš čutil/a vročine in vetra, a se boš potil/a, saj vožnja kolesa s ploščkom ni ravno preprosta.

Tour de France 2020

Dirka po Franciji je za nami, sedaj se lahko preizkusiš še sam/a. Odpelji dirko iz 2020, ko jo je osvojil Tadej Pogačar. Čeprav ima igra oznako PEGI 3, kar pomeni da je starostno primerna za vse, ni tako preprosta.

Igro Tour de France 2020 najdeš med NEO Igrami.

Še nekaj simulacij v katalogu NEO Iger

Če pogrešaš sneg in smučišča, se podaj na zasnežena pobočja v igri Alpine - The Simulation Game. A previdno, na voljo imaš več različnih vozil. Lahko pa izbereš tovornjak in se podaš po avtocestah in stranskih cestah Nemčije v igri On The Road - Truck Simulator, ljubitelji kmetovanja pa preizkusite igro Pure Farming 2018.

Alpine - The Simulation Game, On The Road - Truck Simulator in Pure Farming 2018 najdeš med NEO Igrami.

NEO Igre lahko trenutno preizkusiš tudi v Telekomovih centrih, obišči TC Celje (Citycenter ali Maximus), TC Ljubljana (Aleja ali Citypark) in TC Maribor v Europarku in izbiraj med več kot 180 igrami.

NEO Igre Slovarcek Tharb Jul23 Clanek

Izbor simulacijskih iger na različnih platformah

Če te mika igranje simulacijskih iger, pobrskaj še po našem naboru na drugih platformah, tako za igranje z železnicami, zaženi Railway Empire, ki je postavljen v zlato dobo železnic in ponuja širok nabor zgodovinskih vlakov. Načrtuj proge, najemi ljudi in se izogni bankrotu :) Ljubitelje tovornjakov bo razveselil Euro Truck Simulator 2, če želiš voditi restavracijo in poskrbeti za vse, od opreme do zadnjega koščka na krožniku, potem preveri Chef Life: A Restaurant Simulator, za vse željne kmetovanja pa bo pravšnji Farming Simualtor 22. Najbolj ambiciozni pa lahko v Cities: Skylines upravljate mesto, željni letenja pa poletite z Microsoft Flight Simulator.

Railway Empire je na voljo za PC, Xbox One in PS4, Euro Truck Simulator 2 za PC, Chef Life je za PS5, PS4, Xbox Series X, PC in Nintendo Switch, Farming Simulator 22 je na voljo za PC, PS5, PS4, Xbox One in Xbox Series X, Cities: Skylines pa PS4, PC, Xbox, Switch. Microsoft Flight Simulator je na voljo za PC in Xbox Series X.

NEO Igre lahko preizkusiš prvi mesec brezplačno. Ob vezavi so NEO Igre s ploščkom dve leti na voljo za 5 €.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in TikTok.