Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Ali ste vedeli, da lahko tekme angleške Premiere League tudi posnamete?

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 330 dnevi
·
Čas branja: 4
·
Poslušaj vsebino

Drži, snemanje je sedaj omogočeno tudi na programu Arena Sport 1 Premium, kjer prenašajo tekme angleške Premiere League.

Super, kje pa najdem posnetke?

Vsebino, ki jo posnameš, najdeš v razdelku Knjižnica, kjer je na voljo 30 dni. Pogledaš jo lahko kadarkoli.

Ali lahko posnamem tudi druge športne dogodke?

Seveda, posnameš lahko vse športne dogodke predvajane na programih, ki omogočajo snemanje. Pred kratkim smo snemanje omogočili na že omenjenem Arena Sport 1 Premier, pa tudi na Arena Sport 4, Šport TV 1, Šport TV 2 in Šport TV 3.

A lahko posnamem samo najbolj zanimive dele tekme, da jih ne iščem na youtubu?

Ni ti treba na youtube. Tekmo lahko posnameš, uporabiš ogled nazaj in na voljo ti bodo vrhunci tekem. Klikni na ikono vrhunci in prikazal se ti bo seznam vrhuncev tekme, tako lahko izbiraš, ali si boš ogledal/a vse ali le nekatere. Vrhunci so na voljo pri nogometnih tekmah (španska, italijanska, francoska in angleška liga, SP Katar), pri kolesarskih tekmah (Tour de France, Vuelta) in pri tekmah svetovnega prvenstva v smučarskih skokih. Če slučajno zamudiš tekmo, si tako lahko ogledaš le najpomembnejše trenutke.

Kaj pa če želim pogledati včerajšnji del Oglaševalcev na Pickbox TV, pa ga nisem posnel?

Ni problema, Pickbox TV omogoča ogled nazaj, tako lahko pogledaš vsebine za 7 dni nazaj. Pred kratkim pa smo na Pickbox TV omogočili tudi snemanje, tako lahko včerajšnji del posnameš tudi danes in si ga ogledaš, ko boš imel čas. Na voljo bo 30 dni.

A ste dodali še kake nove programe, ki omogočajo snemanje?

Pred kratkim smo snemanje omogočili še na programih AMC, CBS Reality, Balkan Trip, Pink Film, Pink Serije. Mimogrede, če trenutno nimaš časa pogledati filma Atlas oblakov, priporočamo snemanje; na sporedu AMC je bil v ponedeljek, 10. oktobra.

A lahko kje najdem vse športne vsebine na enem mestu?

Seveda, za športne navdušence je dobro poskrbljeno. V kategoriji Šport najdeš vse na enem mestu, iščeš lahko po športnih zvrsteh, zbrani so najbolj gledani športni dogodki tedna in seveda vsi športni programi. Mimogrede, na NEO so na voljo tudi najboljše nogometne lige: angleška Premier League, francoska Ligue 1, italijanska Serie A, španska La Liga in nemška Bundesliga. Več o tem preberi na Tehniku.

Kaj pa, če želim poiskati športno vadbo za telovadbo doma ali pa oddajo o zdravi prehrani? Kako jih najlažje najdem?

Super ideja, video vsebine na temo Bodi fit, ki povezuje teme z zdravjem, z zdravo prehrano, gibanjem in skrbjo za mentalno in čustveno stanje, smo zbrali na enem mestu. Tukaj najdeš vse, kar te zanima.

Fino, kje jih najdem?

Do tematske strani, kjer so zbrane, lahko dostopaš na NEO Smartboxu z glasovnim ukazom »bodi fit«, na neo.io in tudi v mobilni aplikacij v stranskem meniju. Posebna tematska stran bo na voljo ves oktober, vsebine pa se spreminjajo glede na spored TV programov. Trenutno lahko izbereš na primer vadbo za pilates, si ogledaš kuharsko oddajo na Kitchen TV z zdravimi recepti, vmes pa se najde tudi kakšna dokumentarna oddaja na temo zdravega življenja.

Na FB ste objavili filme igralke meseca. Ali to pomeni, da so na voljo ves mesec?

Da in ne :) Vsak mesec namreč izberemo igralko ali igralca meseca in v posebnem sklopu zberemo vse vsebine iz TV programov in videotek tega igralca ali igralke. Vsi njeni filmi bodo ves mesec zbrani na enem mestu, a se bodo vsebine spreminjale glede na spored TV programov. Če si torej brez idej, lahko z glasovnim ukazom »igralec meseca« dostopaš do teh vsebin in najdeš kaj zase. Ta mesec je igralka meseca Julia Roberts, prejšnji je mesec je bil Tom Cruise.

Ali Ste Vedeli Neo Tehnik Okt22 Clanek

Kako uporabljam glasovni ukaz?

Preprosto, na daljincu pritisni tipko mikrofon, drži in nato razločno, v slovenščini izgovori glasovni ukaz, nato spusti tipko. Na ta način lahko dostopaš do podatkov o vremenu za ukazom »vreme«, filmov Georga Clooneya z ukazom »George Clooney«, ali nastavitev pametnega doma z ukazom »pametni dom«. Z glasovnim ukazom pa iščeš tudi znotraj aplikacij YouTube in Voyo.