Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

5 let NEO: filmi za 1 EUR, CineStar Premiere, Balkan in shema Mega HD za vse

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 81 dnevi
·
Čas branja: 4 min
·
Poslušaj vsebino

NEO praznuje 5 let z darili za naročnike.

NEO praznuje peti rojstni dan in ob tej priložnosti obdaruje naročnike. Prvo petko bodo tako zaznamovali bonbončki, kot je odprta shema Mega HD, brezplačni opciji CineStar TV Premiere in Balkan ter pet zabavnih filmov, ki jih v DKinu še ni bilo, po akcijski ceni 1 EUR.

Mega HD, CineStar TV Premiere in Balkan

Vsi naročniki televizije Telekoma Slovenije imate ob rojstnodnevni priložnosti brezplačno na voljo množico odličnih programov največje programske sheme Mega HD. A to še ni vse, brezplačno lahko spremljate tudi zanimive vsebine programskih opcij CineStar TV Premiere in Balkan.

S programsko shemo Mega HD lahko med drugim gledate tudi MTV, Disney Channel, Nick Jr., 24Kitchen HD, STAR Movies , CineStar TV 2 in CineStar Fantasy, National Geographic Wild, Planet Earth, BBC Earth in Dizi, ki bo razveselil predvsem ljubitelje turških nadaljevank. Na BBC Earth boste seveda našli krasne dokumentarce o naravi, kot je bil pred kratkim predvajan Planet Zemlja III, pa tudi druge odlične oddaje Davida Attenborougha, gospoda, ki že desetletja skrbi, da si lahko ogledamo najbolj fascinantne kotičke našega planeta.

Filmofili boste na CineStar TV 2 našli kopico odličnih filmov, kot je Volk iz Wall Streeta, Cinestar Fantasy pa ponuja, kar obljublja z imenom – fantazijske filme, ZF, pa tudi kakšna grozljivka se najde; med drugim si boste decembra lahko ogledali filme Časovna zanka z Brucem Willisom, Enderjeva igra in Krvava romanca. Na Star Movies vas bo nasmejal Gospod Bean, za ljubitelje stripovskih pustolovščin pa bosta poskrbela filma Varuhi in Batman. Disney Channel in Nick Jr, sta seveda namenjena otrokom, ki bodo lahko spremljali dogodivščine v animiranih serijah Zgodbe LadyBug in Cat Noir ter nadvse priljubljene Tačke na patrulji.

Filmsko obarvana je tudi programska opcija CineStar Premiere, ki vključuje programa CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2, kjer lahko uživate v filmih, ki jih na TV predvajajo le dobro leto po premieri v kinematografih. V decembru si med drugim lahko ogledate lanskega oskarjevca Fabelmanove, akcijsko komedijo z Jennifer Lopez Poroka za umret, zabaven Totalno odštekan izlet in najnovejšo upodobitev Treh mušketirjev v stilu Igre prestolov. Opcija Balkan ponuja množico programov iz Hrvaške, Severne Makedonije, Srbije, Bosne in Hercegovine in Albanije, med drugim RTL Hrvaška in AlJazeera Balkan.

Programska shema Mega HD in programski opciji CineStar TV Premiere in Balkan bosta brezplačno na voljo vsem televizijskim naročnikom Telekoma Slovenije do 8. januarja 2024.

Home

5 filmov po en evro

Za peti rojstni dan NEO omogoča še ogled petih izbranih filmov, ki jih še ni bilo v DKino, po akcijski ceni enega evra. Na voljo so v kategoriji »NEO praznuje 5 let«. Otroke bo razveselil sinhroniziran animirani film Moja poredna vila, v kateri se vila izgubi v človeškem svetu in se poveže z dvanajstletnico, ki ji pomaga spoznati njeno pravo usodo. Letošnja ZF komedija Roboti popelje v svet, kjer glavna junaka na zmenke pošiljata robota dvojnika, ki pa jima nato pobegneta, zato sta se junaka prisiljena srečati v živo. Za smeh bo poskrbela francoska komedija Še 10 dni brez mame, za tiste z željo po akciji pa bo bolj primerna akcijska komedija Baraba, ki temelji na resnični zgodbi človeka, ki je v Kanadi oropal vrsto draguljarn in bank. Za zaključek peterice pa še zgodovinski film o kuhanju Okusno postavljen v čas tik pred francosko revolucijo.

Vsi filmi so na voljo v DKinu v kategoriji NEO praznuje 5 let in bodo po 1 EUR na voljo do 11. decembra. Po izposoji je film brezplačno še 48 ur na voljo v sklopu Knjižnica/Izposojeno na NEO.

Programi za pasje ljubljenčke in »jelenčki«

Glasovni ukaz je stalnica preproste in hitre uporabe vsebin na NEO in vsak mesec je izrečenih več kot 7 milijonov govornih ukazov, od imen oddaj, TV-programov, igralcev oz. igralk, naslovov filmov in serij, do športov, ki jih želimo gledati. V decembru pa boste lahko z ukazom »jelenčki« priklicali tudi nabor božičnih filmov.

Praznikov se bodo tokrat razveselili tudi naši kosmatinci, saj bodo na NEO dobili dva TV programa namenjena prav njim. Happy Puppy in DogTV prinašata vsebine, ki so razvite in posnete na način, ki so blizu našim kosmatim prijateljem.

Pa vse najboljše NEO 🎂

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, X in TikTok.