Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

3 mesece brezplačne zabave

Marjan Kodelja
Marjan Kodelja
Pred 348 dnevi
·
Čas branja: 5
·
Poslušaj vsebino

Pri Telekomu Slovenije smo vam doslej omogočali, da ste prvi mesec igrali videoigre z opcijo NEO Igre brezplačno. Zdaj pa jih lahko igrate brezplačno še dlje. Vsi tisti, ki še nikoli niste imeli vključenih NEO Iger in si jih vključite do konca tega junija, boste imeli opcijo brezplačno kar tri mesece.

Da jih lahko začnete igrati, potrebujete NEO Smartbox, optično povezavo, igralni plošček (npr. Logitech F710) in seveda tudi televizor. Celoten spisek videoiger, ki so vam na voljo opciji NEO Igre, si lahko ogledate na tej povezavi.

Pankapu

Pankapu je ena od šestih novih iger, ki smo jih dodali. Gre za igro v stilu legendarnih iger Super Mario. Odvija se v sanjah Djaha'rella. V njej pa se moramo izogibati oviram in premagovati nepridiprave z mečem.

Kot lahko vidite v zgornjem videoposnetku, ima igra lepo risano grafiko in je polna akcije. Verjamemo, da vam ne bo dolgčas, če jo boste igrali. Če vam je ta igra všeč, vam bo morda tudi Ethan: Metheor Hunter, ki jo prav tako najdete v opciji NEO Igre.

Super Dungeon Bros

Super Dungeon Bros je še ena nova videoigra v NEO Igrah. Tudi ta je polna odlične akcije, le da je tu pogled na dogajanje nekoliko drugačen kot pri prej omenjeni. Gledamo bolj z višine. V igri Super Dungeon Bros si mora skupina rokerskih bratov utirati pot po domišljijskem kraljestvu.

Če vas je igra Super Dungeon Bros s predstavitvenim videoposnetkom, ki si ga lahko ogledate zgoraj, prepričala, jo brž preizkusite. Verjamemo, da lahko vam in vašim prijateljem ponudi kar nekaj zabave.

Call of Juarez: Gunslinger

Call of Juarez: Gunslinger je zadnja izdana igra serije Call of Juarez, ki je med strastnimi igričarji relativno dobro poznana. Če imate radi prvoosebne strelske igre, bi vam ta utegnila biti zelo všeč.

Igra Call of Juarez: Gunslinger je, tako kot že prejšnje igre te serije, postavljena na Divji zahod. Ima zelo solidno grafiko in dobro akcijo. Ni pa primerna za vse igričarje, saj ima oznako PEGI 16. Več o oznakah PEGI lahko preberete v spodnjem delu te strani (razdelek »KAJ POMENI STAROSTNA OMEJITEV PEGI?«).

GRIP: Combat Racing

V ponudbo smo dodali tudi videoigro GRIP: Combat Racing. Gre za arkadno dirkalno igro, v kateri ne manjka visokih hitrosti, streljanj drugih voznikov in skokov. Nekateri ljubitelji dirkaških videoiger sicer prisegate na simulacijske igre. Takšni verjetno nad to ne boste navdušeni. Drugi pa verjetno boste.

Pri Telekomu Slovenije ljubiteljem dirkalnih iger ponujamo še nekatere druge dirkaške igre v opciji NEO Igre. Na primer Project CARS, F1 2018 in Gravel. GRIP: Combat Racing še zdaleč ni edina.

LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game

Videoigra LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game, kot lahko razberemo že iz imena, združuje priljubljene kocke LEGO in filme Pirati s Karibov. Ta združitev se sliši kot zadetek v polno in po našem mnenju tudi je. Igra je zelo zabavna in vredna igranja.

Vas pa vabimo, da v NEO Igrah preizkusite še nekatere druge videoigre LEGO. Poleg zgoraj omenjene najdete še štiri.

Cubikolor

Za konec pa še ena igra, ki zahteva uporabo logiko. Govora je o igri Cubikolor. Tudi ta igra ima kocke, a ne LEGO. V njej imamo več kot 150 miselnih stopenj. Kako je igra videti, si oglejte v spodnjem videu. Nam je všeč.

Uporabnikom NEO Iger priporočamo tudi, da dokupite namenski razdelilnik oziroma USB-vozlišče (na primer tega), saj lahko z njegovo pomočjo igre igrate s še enim dodatnim ploščkom. Številne igre iz NEO Iger lahko igrata dva igralca skupaj, zato je priklop dodatnega ploščka odlična stvar. Igre lahko igrate z vrhunskimi ploščki, na primer z Xboxovim ali pa PlayStationovim. Ob priklopu novega ploščka se gumbi v igrah ustrezno spremenijo v novo obarvani kontrolni shemi.